Nem gondoljátok, hogy azonnal be kellene zárni mindent mielőtt nagyobb lesz a baj?
Jól van nevessetek csak, de ez az egész nem vicc.
Ez így van, vagyis így volt. Annak idején, mikor hírek érkeztek az első hazai esetszámokról, még én is ezzel érveltem, és a magam esetében maradéktalanul betartottam minden óvintézkedést. Egy idő után viszont elengedtem a dolgot... Semmi értelme nincs már, ugyanis ez az azóta többszörösen mutálódott vírus kiirthatatlanná vált. Ráadásul az állatvilágban is útra kelt: maga az omikron pl. valószínűleg állatfajban alakult ki, és úgy tért vissza hozzánk humán kórokozóként.
Három oltást kaptam, majd idén áprilisban el is kaptam a covidot. Nekem sz*r volt. Klasszikus tünetek, láz, köhögés, orrfolyás, elment a szaglás/ízlelés, gyengeség, teljes étvágytalanság. Jó 5 nap alatt elmúlt, de a köhögés még 1 hónappal később is elő-előjött és erőltetett. Rajtam kívül az egész család megkapta, szülők, keresztszülők, unokatestvérek, nagyszülők, mindenki.
Én már több oltást biztos nem veszek fel. Ez egy sz*r betegség és, ha egy legyengült szervezet megkapja, azt biztos, hogy minimum próbára teszi. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb megoldás, mert másokra is tekintettel kell lennem, ugyanakkor már a tököm teljesen tele van a maszkozással meg a kijárási tilalommal. Itt a háború, itt az infláció, itt az aszályos időjárás, már csak egy újabb covidhullám kellene a sz*rtorta tetejére.
Nem tudom mit kellene tenni, de egy újabb lezárás biztos nem oldja meg a problémákat.
Talán ha otthon maradtál volna, akkor nem kaptad volna el! Azért meg külöm gratulálok, hogy az egész családod lefertőzted!
#48 Máshogy nem lesznek immunisak, te észlény!..
Nekem is el kéne már végre kapnom, de engem eddig mindig elkerült..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!