Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gondoljátok, hogy azonnal...

Nem gondoljátok, hogy azonnal be kellene zárni mindent mielőtt nagyobb lesz a baj?

Figyelt kérdés
Kezdenek emelkedni az esetszámok, már most 3x-osora a napi új fertőzöttek száma, mint 3 hete. Ráadásul most mindenki megy nyaralni, fesztiválozni, ami szintén segít a vírus terjedésének. Mire várnak Orbánék? Meg akarják várni, hogy megint berobbanjon a vírus, mint tavaly meg tavaly előtt? Hát nem tanulnak a hibáikból? Azonnal le kellene fújni minden rendezvényt, bezárni az összes vendéglátó helységet.

2022. júl. 17. 19:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/142 anonim ***** válasza:
96%
bulikázós
2022. júl. 22. 09:11
 42/142 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj hagyd már:DDD Vannak bajok a toronyban
2022. júl. 22. 09:13
 43/142 A kérdező kommentje:

Jól van nevessetek csak, de ez az egész nem vicc.

[link]

2022. júl. 22. 17:02
 44/142 anonim ***** válasza:
100%
#43! Megnéztem a linket. Nagyon kerestem, hol van az információ, amitől össze kéne sz.rnom magam, de sehol nem találtam. Leszámítva, hogy megállapítottam, hogy szegény Cilike egyre rosszabbul néz ki. Nem tudom eldönteni, hogy ez már a 26 oltásának hatása, vagy csak többet kéne bulikáznia?🤔
2022. júl. 22. 17:16
 45/142 Zigethy ***** válasza:
97%

Ez így van, vagyis így volt. Annak idején, mikor hírek érkeztek az első hazai esetszámokról, még én is ezzel érveltem, és a magam esetében maradéktalanul betartottam minden óvintézkedést. Egy idő után viszont elengedtem a dolgot... Semmi értelme nincs már, ugyanis ez az azóta többszörösen mutálódott vírus kiirthatatlanná vált. Ráadásul az állatvilágban is útra kelt: maga az omikron pl. valószínűleg állatfajban alakult ki, és úgy tért vissza hozzánk humán kórokozóként.

2022. júl. 23. 00:00
 46/142 anonim ***** válasza:
92%
Maradj otthon.
2022. júl. 29. 06:47
 47/142 anonim ***** válasza:
100%

Három oltást kaptam, majd idén áprilisban el is kaptam a covidot. Nekem sz*r volt. Klasszikus tünetek, láz, köhögés, orrfolyás, elment a szaglás/ízlelés, gyengeség, teljes étvágytalanság. Jó 5 nap alatt elmúlt, de a köhögés még 1 hónappal később is elő-előjött és erőltetett. Rajtam kívül az egész család megkapta, szülők, keresztszülők, unokatestvérek, nagyszülők, mindenki.

Én már több oltást biztos nem veszek fel. Ez egy sz*r betegség és, ha egy legyengült szervezet megkapja, azt biztos, hogy minimum próbára teszi. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb megoldás, mert másokra is tekintettel kell lennem, ugyanakkor már a tököm teljesen tele van a maszkozással meg a kijárási tilalommal. Itt a háború, itt az infláció, itt az aszályos időjárás, már csak egy újabb covidhullám kellene a sz*rtorta tetejére.

Nem tudom mit kellene tenni, de egy újabb lezárás biztos nem oldja meg a problémákat.

2022. júl. 29. 20:38
 48/142 A kérdező kommentje:

Talán ha otthon maradtál volna, akkor nem kaptad volna el! Azért meg külöm gratulálok, hogy az egész családod lefertőzted!

2022. júl. 29. 20:41
 49/142 anonim ***** válasza:
100%

#48 Máshogy nem lesznek immunisak, te észlény!..

Nekem is el kéne már végre kapnom, de engem eddig mindig elkerült..

2022. júl. 29. 20:44
 50/142 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, akinek szerintrm inkább pszichológiai problémája van, remélhetőleg te 2019 óta nem tetted ki a lábad a lakásból!
2022. júl. 29. 21:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!