Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gondoljátok, hogy azonnal...

Nem gondoljátok, hogy azonnal be kellene zárni mindent mielőtt nagyobb lesz a baj?

Figyelt kérdés
Kezdenek emelkedni az esetszámok, már most 3x-osora a napi új fertőzöttek száma, mint 3 hete. Ráadásul most mindenki megy nyaralni, fesztiválozni, ami szintén segít a vírus terjedésének. Mire várnak Orbánék? Meg akarják várni, hogy megint berobbanjon a vírus, mint tavaly meg tavaly előtt? Hát nem tanulnak a hibáikból? Azonnal le kellene fújni minden rendezvényt, bezárni az összes vendéglátó helységet.

2022. júl. 17. 19:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/142 anonim ***** válasza:
93%
Még egyszer már nem fogják tudni ezt eljátszani.
2022. júl. 17. 22:23
 22/142 A kérdező kommentje:
Most nagy a szátok, de majd nézzétek meg másfél hónap múlva mi lesz itt. Majd akkor meglátjátok ki a hülye.
2022. júl. 17. 22:33
 23/142 anonim ***** válasza:
92%
Hogy is volt a régi nóta? Oltatlanoknak végül, ráadásul nem mehetnek sehova akik nincsenek beoltva, jajj mi lesz msot.... legalábbis ezt mondták akik odavoltak az oltásért. Aztán mi lett?
2022. júl. 17. 22:51
 24/142 anonim ***** válasza:
92%

#22!🥱 Ok.majd megnézem, hogy riogatnak a napi számokkal, ahogy eddig is megnéztem. Aztán mégis túléltem. Talán a gyenge nátha verziót is túl fogom, főleg, ha el se kapom.

Ja, bocs, most jut eszembe, nem tudom megnézni. Addigra ugyanis nem lesz áramom, hisz kikapcsolják🤔 Remélem, ezt megoldják valahogy, és hirdetőtáblára is kirakják. Vagy jól bezárnak, és postán küldik a napi jelentést, hogy tudjam, épp mennyire kell rettegnem.

2022. júl. 17. 22:57
 25/142 anonim ***** válasza:
92%
22: Már múlt nyár óta hallgatjuk a magadfajtáktól, hogy hamarosan újra zárások jönnek. :D
2022. júl. 17. 22:57
 26/142 anonim ***** válasza:
95%

22.

" Majd akkor meglátjátok ki a hülye."

Mi látjuk már most is.

2022. júl. 17. 23:20
 27/142 anonim ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező! Nemcsak Magyarországon, számos európai országban nem reagálnak érdemben a járvány felfutására. És egyszerűen azért, mert nagyobb bajok is vannak a Covidnál.

Emellett matematikailag is baromság a lezárás: hiába zársz be mindent, a nyitás után újra kezdődik minden, ha nem sikerül 0-ra lecsökkenteni a fertőzöttek számát.

A maszkviseléstől se várj csodát, mert ez egy levegőben terjedő vírus, nem pedig egyszerűen cseppfertőzéssel. A világ legszigorúbb maszkviselési szabályát előíró Tajvanon olyan járvány tört ki, hogy ihaj-csuhaj….csak épp a fősodratú média elfelejtett beszámolni róla.

2022. júl. 18. 16:09
 28/142 anonim ***** válasza:
93%

27: így van! Szerintem:

- semmi értelme/haszna nem volt se a lezárásnak, se a maszkviselésnek, sőt!

- ha már a legelején hagyták volna átfutni a járványt, mostanra nyugi lenne, mert vagy halottak lennénk vagy immunisak. Így viszont még mindig megy a vergődés, sőt a koktélozgatásoknak hála még egy csomó plusz teher is rájött az egészre.

Értelmes ember már nem foglalkozik ezzel, amíg saját magát nem érinti, akkor meg már úgyis mind1, hiszen elkerülni úgysem lehet, legfeljebb csak késleltetni.

Minél később mész ki a bezártságodból, annál később dől el a sorsod. Feltéve, ha addig kibírod otthon.... Mert bizony a bezártság is sokaknak betett, csakis ezzel tudom magyarázni a jelenlegi elmebeteg politikai helyzetet....

2022. júl. 18. 21:39
 29/142 anonim válasza:
73%
Én voltam tegnap tesztelni. Előttem voltak 4-en mindegyik pozitív volt, volt aki 3 oltás után, olyan reccsen volt hogy kapaszkodott a falban. Már rég beindult egy újabb hullám de csend van róla mert a turizmusból még egy kicsi adót a leüresedett kasszába be lehet vinni. Az asszony munkahelyén hárman karanténban, előttem a fószer tesztelésen aztmondta hogy cégől 12-en kovidosak.
2022. júl. 19. 15:40
 30/142 anonim ***** válasza:
86%

Igen,elhiszem de nem meglepő mert ez az oltottak hulláma bizony.

Oltatlan is elkaphatja nyilván de nem lesz olyan reccsen.

2022. júl. 19. 16:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!