Nem gondoljátok, hogy azonnal be kellene zárni mindent mielőtt nagyobb lesz a baj?
#22!🥱 Ok.majd megnézem, hogy riogatnak a napi számokkal, ahogy eddig is megnéztem. Aztán mégis túléltem. Talán a gyenge nátha verziót is túl fogom, főleg, ha el se kapom.
Ja, bocs, most jut eszembe, nem tudom megnézni. Addigra ugyanis nem lesz áramom, hisz kikapcsolják🤔 Remélem, ezt megoldják valahogy, és hirdetőtáblára is kirakják. Vagy jól bezárnak, és postán küldik a napi jelentést, hogy tudjam, épp mennyire kell rettegnem.
22.
" Majd akkor meglátjátok ki a hülye."
Mi látjuk már most is.
Kedves Kérdező! Nemcsak Magyarországon, számos európai országban nem reagálnak érdemben a járvány felfutására. És egyszerűen azért, mert nagyobb bajok is vannak a Covidnál.
Emellett matematikailag is baromság a lezárás: hiába zársz be mindent, a nyitás után újra kezdődik minden, ha nem sikerül 0-ra lecsökkenteni a fertőzöttek számát.
A maszkviseléstől se várj csodát, mert ez egy levegőben terjedő vírus, nem pedig egyszerűen cseppfertőzéssel. A világ legszigorúbb maszkviselési szabályát előíró Tajvanon olyan járvány tört ki, hogy ihaj-csuhaj….csak épp a fősodratú média elfelejtett beszámolni róla.
27: így van! Szerintem:
- semmi értelme/haszna nem volt se a lezárásnak, se a maszkviselésnek, sőt!
- ha már a legelején hagyták volna átfutni a járványt, mostanra nyugi lenne, mert vagy halottak lennénk vagy immunisak. Így viszont még mindig megy a vergődés, sőt a koktélozgatásoknak hála még egy csomó plusz teher is rájött az egészre.
Értelmes ember már nem foglalkozik ezzel, amíg saját magát nem érinti, akkor meg már úgyis mind1, hiszen elkerülni úgysem lehet, legfeljebb csak késleltetni.
Minél később mész ki a bezártságodból, annál később dől el a sorsod. Feltéve, ha addig kibírod otthon.... Mert bizony a bezártság is sokaknak betett, csakis ezzel tudom magyarázni a jelenlegi elmebeteg politikai helyzetet....
Igen,elhiszem de nem meglepő mert ez az oltottak hulláma bizony.
Oltatlan is elkaphatja nyilván de nem lesz olyan reccsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!