Nem gondoljátok, hogy azonnal be kellene zárni mindent mielőtt nagyobb lesz a baj?
Nem unalmas még?:D Zárkózz be te ha ennyire rettegsz te dolgod de ne akarj már mindenkit bezárni ismét mint a rabokat háziőrizetbe b+.
Lejárt lemez ez már.Új riogatás kell
Te mit szívtál? Én is kérek belőle!😂
Szerintem van elég bajunk ebben az országban, nem egy kis nátha a legnagyobb.
háború van és válság
ez a téma most senkit nem érdekel
Nagyobb problémák vannak jelenleg annál,mint hogy mindenki zárkozzon be!
Tudjuk,hogy van covid és azt is,hogy nőnek az esetszámok.Addig adagolják is naponta az arcunkba amíg találnak egy olyan embert,aki a hír hallatán hisztériás rohamot kap!
A covid volt,van és lesz is! Ezt tudomásul kell venni!Aki fél oltassa be magát,vegyen fel maszkot vagy egyszerűen ne menjen sehova!
Azt el tudom képzelni, hogy a tüntetésektől betojva elrendelik a gyülekezési és kijárási tilalmat.
Remélem nem úgy lesz!
Nem, nem gondoljuk.
Ez már senkit sem hat meg.
A fél társaság úgyis otthon lesz munkanélküliként, a fele meg majd megfagy télen vagy éhen hal. A jelenlegi problémákhoz képest a covid már a fasorban sincs. Ha meg mégis előkerül, akkor legalább lesznek megüresedett munkahelyek, ha meg meghaltam, akkor meg már mind1.
Ez már lerágott csont!
Most majd az ufó-inváziós projekt kerül terítékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!