Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gondoljátok, hogy azonnal...

Nem gondoljátok, hogy azonnal be kellene zárni mindent mielőtt nagyobb lesz a baj?

Figyelt kérdés
Kezdenek emelkedni az esetszámok, már most 3x-osora a napi új fertőzöttek száma, mint 3 hete. Ráadásul most mindenki megy nyaralni, fesztiválozni, ami szintén segít a vírus terjedésének. Mire várnak Orbánék? Meg akarják várni, hogy megint berobbanjon a vírus, mint tavaly meg tavaly előtt? Hát nem tanulnak a hibáikból? Azonnal le kellene fújni minden rendezvényt, bezárni az összes vendéglátó helységet.

2022. júl. 17. 19:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/142 anonim ***** válasza:
93%

Ok bezárunk mindenkit a házába,lakásába.És?Mit érünk el vele?Megvárjuk hogy a csúnya politikai vírus elvonuljon?

Ugyan,ne csinálj már magadból hülyét:DDD

2022. júl. 19. 16:53
 32/142 A kérdező kommentje:
Ha tudom hogy ezen az oldalon ilyen bunkó emberek vannak fel sem regisztrálok...
2022. júl. 19. 19:29
 33/142 anonim ***** válasza:
93%
Amilyen a kérdés, olyanok a válaszok... :D
2022. júl. 19. 19:31
 34/142 anonim ***** válasza:
94%
Már ne is haragudj de mire számítottál miután 2 hosszú évig ezzel szpatták a jónépet?2 év=2×365 nap és szinte csak ezzel telt el minden áldott nap hogy maradjotthon meg a búbánat akarja felidézni milyen baromságokkal tömték az emberek fejét plusz még riogatták is hogy mindmeghalunk.Tudod mi ez?Pszichikai hadviselés az emberek ellen,ennyi.Már a 3/4 részük tesz rá hogy covid vagy nem covid.Nem érthető?
2022. júl. 19. 20:11
 35/142 anonim ***** válasza:
93%

Nem tartom magam bunkónak,de őszintén,milyen válaszokat vártál?

Ne haragudj,de jobban foglalkoztat jelenleg,hogy mennyi pénzt kell majd a jövőben kifizetni a megélhetésre!

Vagy,hogy jófej legyek hisztizzek veled én is?Eszembe sincs,unom már,hogy minden fórumon valaki pánikot kelt!!

2022. júl. 19. 20:15
 36/142 anonim ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező!

Bárhova mennél, élet-és szociális körülményektől függetlenül, a legtöbb embernek nincs kedve tovább foglalkozni ezzel.

Különösen azt bírom, amikor valaki mondja, hogy "Atyaég, 38 fokos lázam van, a Covid nem vicc...". És kiírja. Könyörgöm, velem senki sem foglalkozott, amikor az egyik nyáron 40 fokos lázzal és súlyos gyomorfertőzéssel feküdtem otthon (hozzám hasonlóan jónéhányan még) és be kellett vinni az ügyeletre. Most pedig enyhébb izomfájdalomról, fejfájásról és lázról panaszkodnak (utóbbi ráadásul egyébként pont azt jelzi, hogy működik az immunrendszerük).

Akinek mégis súlyos, az tényleg kérjen orvosi segítséget....Ja, azt nem fogják megkapni és ez az igazán nagy probléma.

Tedd fel Magadnak a kérdést: amikor lezárások voltak, sikerült megfékezni a járványhullámokat? Nem. Nemcsak nálunk, máshol sem sikerült. Mikor maszkot kellett hordani, kevesebb volt a fertőzött? Nem. Nemcsak nálunk, máshol is sok fertőzött volt. Az oltás megakadályozta a fertőzés átadását? Nem akadályozta meg. (Én 3-szor vagyok oltva, mégis elkaptam 3 hete, nagyon enyhe volt, de szerintem sokkal inkább a 2020-as első fertőzésem miatti immunitás, illetve amiatt, hogy lepihentem és egyébként is egészséges vagyok).

Pár hónapja meghallgattam egy nagyon érdekes beszélgetést (külföldi szakértők és nem vírusszkeptikusokról van szó) és abban elmondták, hogy döbbenet, hogy az elmúlt 2 évben a fősodratú szakértői gárda mennyire figyelmen kívül hagyta az immunrendszer fontosságát, illetve, hogy az evidencia-alapú orvoslás és kutatás mennyire kikopott és hogy a Big Pharma áldozatai lettek. Emellett kiemelték, hogy semennyire sem voltak köszönőviszonyban az intézkedések mértéke a Covid súlyosságával. Ha az eredeti variánsok súlyossága pl. 5-ször akkora volt, mint az influenza, akkor 5-ször olyan súlyú intézkedést kellett volna hozni, nem pedig 100-szorosat. Azt is kifogásolták, hogy ez az egyetlen létező narratíva megközelítés, amely nem képes korrigálni, nagyon veszélyes.

Szóval.....sok baj volt és baj van a Covid kezelésével. És az intézkedések következményeit nekünk kell elviselni, ezt ne felejtsd el.

2022. júl. 20. 13:18
 37/142 Zigethy ***** válasza:
93%
Nem gondoljuk. Kontraproduktív lenne. Már nincs értelme a leállásnak, zárásnak, annyira elterjedt ez a vírus. Együtt kell élnünk vele, alkalmazkodni fogunk hozzá.
2022. júl. 22. 07:36
 38/142 anonim ***** válasza:
89%
37: Viszont a WHO vezetője folyamatban azt fújja, hogy a maszkviselést mielőbb vissza kellene hozni, valamint újfent megpróbálni növelni az oltakozási hajlandóságot. Azért ez sem lenne jó.
2022. júl. 22. 08:37
 39/142 A kérdező kommentje:

Pont ezert terjedt el a virus, mert nem voltak normalis lezarasok, meg a fiatalok nem tartottak be es bulikáztak.

2022. júl. 22. 08:43
 40/142 anonim ***** válasza:
93%
39: Jajj, most esik le, te a bulikazós troll vagy, aki a lockdownok alatt is telehányta a kategóriát a lezárásfétises kérdéseivel.
2022. júl. 22. 09:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!