Nem gondoljátok, hogy azonnal be kellene zárni mindent mielőtt nagyobb lesz a baj?
Ok bezárunk mindenkit a házába,lakásába.És?Mit érünk el vele?Megvárjuk hogy a csúnya politikai vírus elvonuljon?
Ugyan,ne csinálj már magadból hülyét:DDD
Nem tartom magam bunkónak,de őszintén,milyen válaszokat vártál?
Ne haragudj,de jobban foglalkoztat jelenleg,hogy mennyi pénzt kell majd a jövőben kifizetni a megélhetésre!
Vagy,hogy jófej legyek hisztizzek veled én is?Eszembe sincs,unom már,hogy minden fórumon valaki pánikot kelt!!
Kedves Kérdező!
Bárhova mennél, élet-és szociális körülményektől függetlenül, a legtöbb embernek nincs kedve tovább foglalkozni ezzel.
Különösen azt bírom, amikor valaki mondja, hogy "Atyaég, 38 fokos lázam van, a Covid nem vicc...". És kiírja. Könyörgöm, velem senki sem foglalkozott, amikor az egyik nyáron 40 fokos lázzal és súlyos gyomorfertőzéssel feküdtem otthon (hozzám hasonlóan jónéhányan még) és be kellett vinni az ügyeletre. Most pedig enyhébb izomfájdalomról, fejfájásról és lázról panaszkodnak (utóbbi ráadásul egyébként pont azt jelzi, hogy működik az immunrendszerük).
Akinek mégis súlyos, az tényleg kérjen orvosi segítséget....Ja, azt nem fogják megkapni és ez az igazán nagy probléma.
Tedd fel Magadnak a kérdést: amikor lezárások voltak, sikerült megfékezni a járványhullámokat? Nem. Nemcsak nálunk, máshol sem sikerült. Mikor maszkot kellett hordani, kevesebb volt a fertőzött? Nem. Nemcsak nálunk, máshol is sok fertőzött volt. Az oltás megakadályozta a fertőzés átadását? Nem akadályozta meg. (Én 3-szor vagyok oltva, mégis elkaptam 3 hete, nagyon enyhe volt, de szerintem sokkal inkább a 2020-as első fertőzésem miatti immunitás, illetve amiatt, hogy lepihentem és egyébként is egészséges vagyok).
Pár hónapja meghallgattam egy nagyon érdekes beszélgetést (külföldi szakértők és nem vírusszkeptikusokról van szó) és abban elmondták, hogy döbbenet, hogy az elmúlt 2 évben a fősodratú szakértői gárda mennyire figyelmen kívül hagyta az immunrendszer fontosságát, illetve, hogy az evidencia-alapú orvoslás és kutatás mennyire kikopott és hogy a Big Pharma áldozatai lettek. Emellett kiemelték, hogy semennyire sem voltak köszönőviszonyban az intézkedések mértéke a Covid súlyosságával. Ha az eredeti variánsok súlyossága pl. 5-ször akkora volt, mint az influenza, akkor 5-ször olyan súlyú intézkedést kellett volna hozni, nem pedig 100-szorosat. Azt is kifogásolták, hogy ez az egyetlen létező narratíva megközelítés, amely nem képes korrigálni, nagyon veszélyes.
Szóval.....sok baj volt és baj van a Covid kezelésével. És az intézkedések következményeit nekünk kell elviselni, ezt ne felejtsd el.
Pont ezert terjedt el a virus, mert nem voltak normalis lezarasok, meg a fiatalok nem tartottak be es bulikáztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!