Mi az álláspontod a melegházasságról?
Nem értem ezt a kirekesztő magatartást. És ha perverz, vagy beteg vagyok, azzal mi a baj? Nem tehetek róla, hogy ilyen vagyok, ahogyan a melegek sem, fogadj el.
Nekem például a melegek a betegek és perverzek. Szerintem undorító dolog a szőrös férfi anuszba betenni a phaszt, vagy akár férfiként dákót szopni.
Most lett legális Svájcban, a bolygó meg még egyben van.
71# Amúgy mindenki elfogad amíg mások jogait nem korlátozod/sérted az állapotoddal, addig egy egészséges ember elszarja mit csinálsz Ezt kérik a melegek is, csak gondolom békén hagyni őket hogy mondjuk összekössék az életüket az unalmas lenne, nem lenne akkor miről ugatni meg frusztrációt levezetni.
Az előbb még elég kirekesztő módon nyilatkoztál a villanykörte iránti érzéseimről.
"Amúgy mindenki elfogad amíg mások jogait nem korlátozod/sérted az állapotoddal"
Lehet hogy sok embert sért hogy a házasság intézményét összebzizzák.
"Ezt kérik a melegek is, csak gondolom békén hagyni őket hogy mondjuk összekössék az életüket"
Senki nem tiltja, hogy összekössék az életüket. Összeköthetik, csak ne házasságon útján.
#72: Igeeeen, hogyne. Azt megnézném azért, mondjuk vallási alapon előírnám neked hogy milyen fajta nővel lehetsz együtt. Hivatkoznék a biológiára, hogy erős magyar csak úgy születhet ha mindkét szülő kék szemű, hoznék rá egy sereg kutatást, elkönyvelnék minden ettől eltérő kapcsolatot evolúció szinten egészségtelennek és lenne is hülye aki vevő lenne rá. Gondolom te így ezt szótlanul tűrnéd, hogy nem lehetsz azzal akivel szeretnél, max titokban és utcán véletlenül se fogd meg még a kezét se, mert akár baj is lehet belőle. Üljél kussban, tűrd a sorsod, mert nekem nem tetszik valami amihez semmi közöm. Ha te ilyen töketlen birka vagy, akkor elnézést, másoknak nem kell annak lennie. Azért van Pride, ezért van érzékenyítés (amiről persze szintén hazudnak, mert MO-n összesen egy olyan szervezet van, aki végzett valaha érzékenyítő foglalkozást, jelzem sose általános iskolákban és óvodákban. Nem is terveztek. Ahova mentek, oda pedig mindig meghívásra mentek, őket kereste meg az adott intézmény).
A Pride/LMBTQ rendezvények onnantól lesznek feleslegesek, hogy megvalósul a teljes jogegyenlőség.
#76: Ha mindenhol megvalósul, onnantól tárgytalan lesz.
Amúgy mi is a gond a vonulással? Évente egyszer, egy hónapokkal előre bejelentett időben és útvonalon zajlik, konkrétan kb. egy 2 órás időtartamban, és már nyitják is meg az utakat ahogy elhaladt a tömeg. Ha emiatt fáj valakinek a p#csája, az sorry, de kicsit túlkompenzál valamit.
Én magam a házasságot is a régi időkből megmaradt formaságnak tartom. Persze jogilag egy csomó mindent ehhez kötnek, közös hitelfelvételt stb, ezen kívül én már nem sok értelmét látom.
Úgy látom, hogy ugyanúgy válnak el a házasok is, semmit nem jelent már ez sokaknak. Raköltenek egy vagyont az esküvőre, hogy utána pár év múlva úgy váljanak el, hogy szóba se állnak egymással.
Persze vannak kivételek, de ők házasság nélkül is együtt maradnának, szóval nem az köti őket össze.
Ennek ellenére ha egy meleg párnak is ez a fő vágya, akkor én nem ellenzem. Éljenek úgy, ahogy nekik jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!