Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az álláspontod a melegházas...

Steven95 kérdése:

Mi az álláspontod a melegházasságról?

Figyelt kérdés
Te magad melyik vágyadnak tettél eleget legjobban? Gyereknemzés, pénzügyi, jogi kiváltságok? Vagy elsősorban szerelem, szeretet, élet építése egy társsal?

2022. jún. 28. 21:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
17%

Értelmezhetetlen szókapcsolat mint a vegán steak.

A steak húsból van a házasságot pedig férfi és nő köti.

2022. jún. 28. 22:10
 12/83 anonim ***** válasza:
11%
12-esnél a pont!!
2022. jún. 28. 22:11
 13/83 anonim ***** válasza:
10%
#12: Pontosan.
2022. jún. 28. 22:12
 14/83 anonim ***** válasza:
90%

"Amiket te írtál azok nem hagyományok. Úgy csinálják manapság? Nem, tehát nem hagyomány."

A hagyomány nem (feltétlen) az ahogy napjainkban csinálják. Nem feltétlen. Hanem ahogy eredetileg szokásban volt.

Máshol meg a melegek is házasodnak. Akkor ott az a hagyomány?

2022. jún. 28. 22:17
 15/83 anonim ***** válasza:
21%

"A hagyomány nem (feltétlen) az ahogy napjainkban csinálják. Nem feltétlen. Hanem ahogy eredetileg szokásban volt."

Jó, én meg abban az értelemzésben használtam, ahogyan a napjainkban csinálják. Meg ami az egésznek az alapja: férfi + nő egybekel. Ez talán kicsivel erősebb alap, mint pl.: az, hogy a menyasszony rokonsága hozományt fizet.

"Máshol meg a melegek is házasodnak. Akkor ott az a hagyomány?"

Nem, inkább hagyománnyal szakító jelenség.

2022. jún. 28. 22:32
 16/83 anonim ***** válasza:
8%
Az egésznek az alapja, hogy a férfi és a nő Istentől áldva egybekell és örökre együtt marad. Amint ez eltér, az egész értelmetlen.
2022. jún. 28. 22:39
 17/83 anonim ***** válasza:
11%
Én meleg vagyok és nem vagyok házasságpárti. Ugye nehogymár egy vacak papírtól függjön a boldogságom... Szerintem nem kéne erőltetni a melegek házasságát, ha olyan alap dolgok nincsenek rendben, mint az egészségügy, meg úgy az egész gazdaság általánosságban véve. Ha az alapvető gazdasági szektorok felfelé ívelnének lehetne ilyen hülyeségekkel foglalkozni, hogy a melegek házassága. Eleve van a bejegyzett élettársi viszony, ami nem értem miért nem elegendő. Most le lehet pontozni, hogy meleg létemre ellenzem az egészet, de normális embert a 250 ezres fizetések az elszállt árak meg a tönkreb,szott országa kellene hogy érdekelje, nem az hogy két pasi össze tudjon házasodni. 31/f
2022. jún. 28. 22:46
 18/83 anonim ***** válasza:
23%

Nem. Ez az alapja: férfi és nő egybekel. Ez a kettő az alany és állítmány. A többi már a "hogyan, meddig, stb."

2022. jún. 28. 23:28
 19/83 anonim ***** válasza:
2%
Ez a kérdés miért politika?
2022. jún. 28. 23:42
 20/83 anonim ***** válasza:
35%

"Nem. Ez az alapja: férfi és nő egybekel. Ez a kettő az alany és állítmány. A többi már a "hogyan, meddig, stb."

Öhm... nem.

2022. jún. 28. 23:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!