Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az nem egy aljas és számító...

Az nem egy aljas és számító dolog, hogy az LMBTQ elvárná az üzletektől, hogy tegyék ki az ablakba, hogy "LMBTQ-barát" hely?

Figyelt kérdés

Miért is baj ez?

Hát, mert ha a szomszédban kinn van, meg a másik szomszédnál is, sőt, az egész utcában a címke csak nálad nem, akkor máris "joggal" feltételezhető, hogy te nem vagy "LMBTQ-barát", netán még az is felmerül, hogy mocskoshomofóbnáci vagy... Emellett teljesen nyilvánvaló, hogy minden hely "LMBTQ-barát" kell legyen, mivel ha kizavarja a homokost, akkor jogilag is megüti a bokáját (egyébként helyesen).

Ez nem egy keményen diktatórikus mozgalom sajátja?

Olvastam egy könyvet a nácizmusról, ott írták, hogy nem náci pártiak is kirakták '33-ban a házukra a náci zászlót, mert féltek, hogy ha nem teszik, még ellenségként néznek rájuk.

2022. jún. 17. 23:11
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
93%
#59 Hol nem látni keresztény, fehér, ciszheterókat? XD
2022. jún. 18. 19:31
 62/67 anonim ***** válasza:
27%

"vagy amit bárhol is értékelnének a lakótelepi kocsmán kívül"

nincs genderdiplomád, kussoljál nem értesz hozzá :DD

2022. jún. 18. 19:31
 63/67 anonim ***** válasza:
93%
#62 Ez nem diploma kérdése, a középfokú oktatásból kikerülve már kellene legyen az embernek valamilyen minimális vitakészsége, de hát sokaknak nem jön össze, statisztikák is bizonyítják.
2022. jún. 18. 19:33
 64/67 anonim ***** válasza:
72%

"Hol nem látni keresztény, fehér, ciszheterókat? "

arról van szó, hogyha valaki kifejezi, hogy neki ez az értékrendje, akkor rögtön megjelennek a libsi provokátorok, hogy miként merészel másképp gondolkodni, mint az ugyanúgy gondolkodók

kioktatnak, hogy mik a korszerű haladó gondolatok, és hogyan kell SZABAD módon viselkedni

2022. jún. 18. 19:33
 65/67 anonim ***** válasza:
79%
Arra kérdésre, hogy járnak-e macsó heteró pasik és vagy heteró nők meleg szórakozóhelyekre, heteró csajoknak vannak meleg pasi barátaik, ez-az egyik, a másik, hogy én szoktam meleg szaunába járni, értsd inkább fürdőháznak hívnám, bár nem az klasszik ami 70-es években volt, és ott egyszer pont COVID első hulláma után láttam három bomba jó pasit és fiatalok voltak, és hát egymással beszélgettek, de úgy semmi kontakt,és kiderült heterók, hogy honnan? Csajokról ment a diskurzus náluk és rá is kérdezett valaki, hogy akkor miért és az ok prózai volt... ez a hely volt nyitva...
2022. jún. 18. 21:36
 66/67 anonim ***** válasza:
100%
Minden cégnek a saját döntése, hogy kiteszi-e a táblát. Ha kiteszi azzal vállalja, hogy TALÁN, több lmbtq ember megy be, és azt is, hogy biztosan kevesebb homofób/lmbtq-ellenes. Azaz lehet, hogy kevesebb lesz a profitja.
2022. jún. 19. 12:13
 67/67 anonim ***** válasza:
100%

"Olvastam egy könyvet a nácizmusról, ott írták, hogy nem náci pártiak is kirakták '33-ban a házukra a náci zászlót, mert féltek, hogy ha nem teszik, még ellenségként néznek rájuk."

Végül is leírtad a lényeget. A gyáva ember tette magát az ellenség kutyájává. Ti, pánikkeltők teljesítitek be a borzalmas sorsotokat. Mert mindig a pánikolok borítják fel a csónakot, ami megmenthetné őket.

2022. júl. 2. 17:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!