Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az nem egy aljas és számító...

Az nem egy aljas és számító dolog, hogy az LMBTQ elvárná az üzletektől, hogy tegyék ki az ablakba, hogy "LMBTQ-barát" hely?

Figyelt kérdés

Miért is baj ez?

Hát, mert ha a szomszédban kinn van, meg a másik szomszédnál is, sőt, az egész utcában a címke csak nálad nem, akkor máris "joggal" feltételezhető, hogy te nem vagy "LMBTQ-barát", netán még az is felmerül, hogy mocskoshomofóbnáci vagy... Emellett teljesen nyilvánvaló, hogy minden hely "LMBTQ-barát" kell legyen, mivel ha kizavarja a homokost, akkor jogilag is megüti a bokáját (egyébként helyesen).

Ez nem egy keményen diktatórikus mozgalom sajátja?

Olvastam egy könyvet a nácizmusról, ott írták, hogy nem náci pártiak is kirakták '33-ban a házukra a náci zászlót, mert féltek, hogy ha nem teszik, még ellenségként néznek rájuk.

2022. jún. 17. 23:11
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
92%
2022. jún. 17. 23:20
 2/67 anonim ***** válasza:
61%
Ez döntés kérdése.... nézd én meleg vagyok, és ha lenne tőkém, vagyis pénzem amit beforgatni szeretnék olyan vállalkozásba, amit én társadalmilag hasznosnak látok, akkor nyilvánvalóan olyan apartman házat nyitnék Hajdúszoboszlón amely szívesen látja a melegeket, leszbikusokat, transzokat, ugyanúgy szívesen nyitnék Debrecenbe is állandó nappalis meleg-barát kávézót ahol nyugodtan lehetne randizni, de nem kérném azt, hogy a többiek kövessék azt... ha konkurencia felismernék ezt, akkor örülnék, ha nem, akkor annyi baj legyen...
2022. jún. 17. 23:22
 3/67 anonim ***** válasza:
46%

Azt se hagyjuk ki, hogy a nácik is emberek voltak, mint a melegek, tuti közük van egymáshoz.

Pontosan milyen lmbtq és hol várja el az üzletektől, hogy rakjanak ki ilyen matricákat, meet pestiként még életemben nem láttam ilyen matricát.

És pontosan milyen atrocitás érte azokat az üzleteket, ahol ezt nem rakták ki(értsd: az összes üzlet az országban).

2022. jún. 17. 23:24
 4/67 anonim ***** válasza:
61%
Ez önkéntes alapon működik egyébként amire gondolsz, valaki jelentkezik, és maga dönt úgy, hogy kvázi LMBTQI-barát hellyé nyilvánítja magát, és nem erőltetik rá, pl Manyi nénire aki keresztény-katolikus nagycsaádos cukrászdát üzemeltet mondjuk Esztergomban.... de ha van egy meleg pista egy fodrász szalonnal Esztergomban és ő kifejezetten szívesen látja a hozzá hasonlókat, akkor miért fáj az, hogy ha LMBTQI-baráttá nyilványítja a meleg pista a fodrászatát?
2022. jún. 17. 23:27
 5/67 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként legalább annyira provokáló és bántó a kérdését, mintha Paul McCartneytól kérdeznéd, hogy az első feleségével írott könyvében miért csak vegetáriánus receptek vannak és miért nincsenek mondjuk pacalpörköltről szóló alkotások...
2022. jún. 17. 23:32
 6/67 anonim ***** válasza:
63%
Jó, hogy kiteszik a táblát, legalább tudom, hova ne menjek be.
2022. jún. 17. 23:59
 7/67 anonim ***** válasza:
63%
Nem lehetne már végre leakadni erről az LMBTQ témáról? Szinte csak erről szól ez a topik, és nem az “LMBTQ aktivisták” gyártják ezeket a kérdéseket…
2022. jún. 18. 00:03
 8/67 anonim ***** válasza:
37%
Ha én ilyen táblát meglátok, bemegyek, és megkérdezem, hogy "ez melegeknek szóló hely?" Függetlenül a választól, megmondom, hogy köszönöm, de inkább máshova megyek.
2022. jún. 18. 00:05
 9/67 anonim ***** válasza:
64%
Ahogy a válaszok is igazolják, a kérdésed hazugság.
2022. jún. 18. 00:10
 10/67 anonim ***** válasza:
76%
Most én is megkérdezhetném, hogy Nemzeti Taxi társaságot miért kellett létrehozni? Nem válaszolnál, de nyilvánvalóan melegként nem fogok beszállni egy olyan taxiba akinek a sofőrje rühelli a melegeket ... viszont ettől függetlenül elfogadom, azt meg hogy én ha megnyerném a hatos lottót és én mibe forgatnám be a pénzem és mondjuk akár kisvárosomban, akár Debrecenben kitalálnék ilyen vállalkozásokat, és elindítanék, ahhoz neked nem lenne közöd, de nem erőltetném rá szomszéd vállalkozókra, hogy hű ti is legyetek környezetvédők, zero-wastek, vegánok, LMBTQI-barátok, ha megkérdik mi ez, és hogy válhatnának profilt részben meg honnan jött az érdeklődés, segítenék nekik, de nem pereskednék azért, hogy mindenki váljon ezzé...
2022. jún. 18. 00:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!