Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az nem egy aljas és számító...

Az nem egy aljas és számító dolog, hogy az LMBTQ elvárná az üzletektől, hogy tegyék ki az ablakba, hogy "LMBTQ-barát" hely?

Figyelt kérdés

Miért is baj ez?

Hát, mert ha a szomszédban kinn van, meg a másik szomszédnál is, sőt, az egész utcában a címke csak nálad nem, akkor máris "joggal" feltételezhető, hogy te nem vagy "LMBTQ-barát", netán még az is felmerül, hogy mocskoshomofóbnáci vagy... Emellett teljesen nyilvánvaló, hogy minden hely "LMBTQ-barát" kell legyen, mivel ha kizavarja a homokost, akkor jogilag is megüti a bokáját (egyébként helyesen).

Ez nem egy keményen diktatórikus mozgalom sajátja?

Olvastam egy könyvet a nácizmusról, ott írták, hogy nem náci pártiak is kirakták '33-ban a házukra a náci zászlót, mert féltek, hogy ha nem teszik, még ellenségként néznek rájuk.

2022. jún. 17. 23:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
79%
Melegbárba hetero? Meg vagy te zakkanva? 🤣🤣🤣
2022. jún. 18. 14:53
 52/67 anonim ***** válasza:
20%
Engem kísértek már el. Nem mindenki olyan érzékeny, mint te. Vagy szerinted őket nem engedik be? Egyébként örülök, hogy a kommentem semelyik másik részére nem reagáltál, ezzel is bizonyítva, hogy értelmes ellenérvet nem tudtál fölhozni arra vonatkozólag, hogy ez miért rossz.
2022. jún. 18. 18:38
 53/67 anonim ***** válasza:
25%
Melegbárba hetero nem megy! Mit keresne itt? Vagy az elkiséri a hetro az azt jelenti, hogy elviszi a bárba, vagy ott is marad vele? Ha ottmarad a homokosok közt, akkor a himokosok joggal fognak rárepülni. Egy hetero ennek nem teszi ki magát, mert hetero.
2022. jún. 18. 18:43
 54/67 anonim ***** válasza:
20%

Elmagyaráztam mi az az LMBTQ barát hely és, hogy mi az értelme, de nyugodtan hüledezzél tovább, hogy nem mindenkinek rándul görcsbe a gyomra attól, hogy melegek között van. Elvégre a világon mindenki csakis olyan lehet mint te.

2022. jún. 18. 18:47
 55/67 anonim ***** válasza:
21%

látom hülye vagy felfogni, hogy mi a különbség a melegek, meg az lmbtq lobbi között

kb olyan, mintha azt kérdezném, hogy miért nem szereted a divízió 88 zenekart, talán nem szereted a hazádat?!

2022. jún. 18. 18:49
 56/67 anonim ***** válasza:
63%
#55 Akkor mondd el mi a probléma azokkal a melegbarát helyekkel, amiket leírtam, te nagyon okos proli gyerek. Hogy konkrétan mi a baj egy olyan sörözővel, ahol melegek megfoghatják egymás kezét. Tessék, fejtsd ki. Ne LMBTQ lobbival gyere, ne is transznemű játszótérrel, hanem konkrétan erről beszélj, amiről a kérdés is szól.
2022. jún. 18. 19:14
 57/67 anonim ***** válasza:
72%
Eddig hol nem foghatják a melegek egymás kezét? Megtiltja nekik bárki is?
2022. jún. 18. 19:26
 58/67 anonim ***** válasza:
25%

"Akkor mondd el mi a probléma azokkal a melegbarát helyekkel, amiket leírtam"

hát csak az a bajom vele, mint a balosoknak a nagymagyarország pólókkal

2022. jún. 18. 19:28
 59/67 anonim ***** válasza:
4%

"Eddig hol nem foghatják a melegek egymás kezét? Megtiltja nekik bárki is?"

Hát pont ez az, hogy mindenhova bepofátlankodnak. Akkor legyen az, hogy LMBTQ friendy helyekre nem megy be akit ez zavar, és akkor mások meg kirakhatnak keresztény fehér ciszhetero aki annak is született friendly táblákat? És akkor aki bejön és nem tetszik neki amit lát akkor is kuss van neki. Mert ez egy safe space.

2022. jún. 18. 19:30
 60/67 anonim ***** válasza:
0%
#58 Látom nincs olyan hozzászólni valód, ami értelmes lenne, vagy amit bárhol is értékelnének a lakótelepi kocsmán kívül, hát akkor örültem.
2022. jún. 18. 19:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!