Az nem egy aljas és számító dolog, hogy az LMBTQ elvárná az üzletektől, hogy tegyék ki az ablakba, hogy "LMBTQ-barát" hely?
Miért is baj ez?
Hát, mert ha a szomszédban kinn van, meg a másik szomszédnál is, sőt, az egész utcában a címke csak nálad nem, akkor máris "joggal" feltételezhető, hogy te nem vagy "LMBTQ-barát", netán még az is felmerül, hogy mocskoshomofóbnáci vagy... Emellett teljesen nyilvánvaló, hogy minden hely "LMBTQ-barát" kell legyen, mivel ha kizavarja a homokost, akkor jogilag is megüti a bokáját (egyébként helyesen).
Ez nem egy keményen diktatórikus mozgalom sajátja?
Olvastam egy könyvet a nácizmusról, ott írták, hogy nem náci pártiak is kirakták '33-ban a házukra a náci zászlót, mert féltek, hogy ha nem teszik, még ellenségként néznek rájuk.
Elmagyaráztam mi az az LMBTQ barát hely és, hogy mi az értelme, de nyugodtan hüledezzél tovább, hogy nem mindenkinek rándul görcsbe a gyomra attól, hogy melegek között van. Elvégre a világon mindenki csakis olyan lehet mint te.
látom hülye vagy felfogni, hogy mi a különbség a melegek, meg az lmbtq lobbi között
kb olyan, mintha azt kérdezném, hogy miért nem szereted a divízió 88 zenekart, talán nem szereted a hazádat?!
"Akkor mondd el mi a probléma azokkal a melegbarát helyekkel, amiket leírtam"
hát csak az a bajom vele, mint a balosoknak a nagymagyarország pólókkal
"Eddig hol nem foghatják a melegek egymás kezét? Megtiltja nekik bárki is?"
Hát pont ez az, hogy mindenhova bepofátlankodnak. Akkor legyen az, hogy LMBTQ friendy helyekre nem megy be akit ez zavar, és akkor mások meg kirakhatnak keresztény fehér ciszhetero aki annak is született friendly táblákat? És akkor aki bejön és nem tetszik neki amit lát akkor is kuss van neki. Mert ez egy safe space.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!