Mi a véleményetek arról hogy sikeresen megtartották a budapesti oroszbarát tüntetést?
Figyelt kérdés
Az orosz testvéreink mellet tüntetett ma Budapesten a Magyar nemzet 300 bátor fia és leánya,dacolva a háborúpárti ukrán migránsok tömegével.
Mi a véleményetek a sikeres oroszbarát tüntetésről?
2022. ápr. 30. 16:35
A kérdező szavazást indított:
Büszke vagyok rájuk,lélekben velük vagyok én is.🇷🇺🇭🇺
Ukránista vagyok,nem érdekel a béke párti oroszbarát tüntetés.🏳️🌈🇺🇦
37 szavazat
2/33 anonim válasza:
Rühellem az ukránokat, lőjék csak szét egymást az oroszokkal, de azért elfogott a szekunder szégyenérzet ezektől.
3/33 A kérdező kommentje:
300-an,mint a spártaiak!
2022. ápr. 30. 16:38
4/33 anonim válasza:
Az nem a Mi Hazánkos lány az egyik képen a két zászlóval?
5/33 anonim válasza:
Más hírforrások inkább 200-at írnak, de mindegy is. Kedvencem az "Ask sorry for Katin" molinó, amikor a katýni mészárlást bevallottan az oroszok végezték el, ezt anno 1990-ben Borisz Jelcin volt orosz elnök, Gorbacsov volt szovjet elnök, és 2010-ben Dmitri Medvegyev volt orosz elnök is megerősítették.
6/33 anonim válasza:
16:45
Nekik hiába mondott.. agymosott biorobotoknak. A chip már szerintem az ő agyukba lett aztán az AI irányítja őket.
7/33 anonim válasza:
Büszke vagyok rájuk, nem hajlanak meg a cionista-globalista-ukránnáci mainstream előtt. Nem rasszisták, nem akarják kisemmizni az embereket csak azért, mert oroszok.
8/33 anonim válasza:
Becsülöm a bátorságukat, de nekik sincs szerintem igazuk.
9/33 anonim válasza:
Sikeres tüntetés = 1-2 hülye, lézengő és néhány katasztrófa turista?
10/33 anonim válasza:
Gyakorlatilag az mondják, hogy ha valaki erősebb, az elvehet bármit, megölhet bárkit, és a törvények nem számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!