Mi a véleményetek arról hogy sikeresen megtartották a budapesti oroszbarát tüntetést?
Az orosz testvéreink mellet tüntetett ma Budapesten a Magyar nemzet 300 bátor fia és leánya,dacolva a háborúpárti ukrán migránsok tömegével.
Mi a véleményetek a sikeres oroszbarát tüntetésről?
Szánalmasak vagytok, semmire nem tudtok sehogy reagálni, ezért jön a gyerekes óbégatás, mert igazából ennyire futja az intellektuális kapacitásotokból.
,, A cigányfajtádat bármikor tudom itt bosszantani, külföldről is. :)"
Bosszantani? Ember, ti tényleg fordítva ültök a moziban, a fél ország rajtatok röhög, beleértve engem is, hogy huszadjára is itt hazudoztok hogy na most elmegyek mert ez már elviselhetetlen, aztán csak itt maradtok a nyakunkon. Tényleg, húzzátok már el a beleteket nyugatra! Vagy menjetek, álljatok be a neonáci barátaitok mellé önkéntesnek Ukrajnába, nekem aztán mindegy🤣🤣
Ti utáljátok a magyarokat, a magyarok meg utálnak titeket, szerintem ez win win.
Ne aggódj, fogsz te elég cigányt látni nyugaton is:)
Lehet beleszaladsz egy jó kis savas támadásba, vagy jól megkéselnek, ez már nem az én bajomxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!