Van Fidesz szavazó aki megbánta már a szavazatát most hogy látja hogy az egész világ szankcionalni fog minket az orosz barát kormány miatt?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 5. 13:16
2/26 anonim válasza:
Majd lesz valahogy. Eddig is megéltünk. Gyurcsány alatt sem volt jobb.
3/26 A kérdező kommentje:
De van, még ha te nem is. Miért nem látták előre? 🤦♀️
2022. ápr. 5. 13:17
4/26 Dzsonszi válasza:
Én inkább azt bánnám, ha az ellenzékre szavaztam volna, és a bukásuk után két perccel már egymás hátában forgatják a kést. Ennyit a nagy összetartásról, ez a saját szavazóik szembeköpése.
5/26 anonim válasza:
A Fideszeseket ez mit érdekli? Tapsolva és éljenezve fogják majd fogadni Putyint az EU-ból és Natoból kilépés után. Már látom magam előtt a fidder ünnepséget, ahogy húzzuk fel az új vasfüggönyt.
6/26 A kérdező kommentje:
5-ös, dehogy. Fogalmuk sem volt mire teszik le a voksukat.
2022. ápr. 5. 13:28
7/26 anonim válasza:
Van olyan dolog amit szombaton nem lehetett tudni, de most, kedden már igen?
9/26 anonim válasza:
Nem bántam meg, a Fidesz kezelt már válságot, és egész jól.
10/26 anonim válasza:
Na milyen szankciók lesznek ellenünk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!