Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire vezethet a Tisza,...

Mennyire vezethet a Tisza, hogy Orbán már a 30 év alatti egygyerekes anyáknak is SZJA mentességet ígér?

Figyelt kérdés

Lassan ott tartunk, hogy naponta jön valami ígéret. Jövő héten kb. ingyen sört fognak osztogatni a boltokban, kinn a parkolóban meg ingyen hot-dogot.

Na ez az osztogatás, meg ígérgetés sokkal beszédesebb, és sokkal jobban jelzi, hogy vezet a Tisza, mint az ilyen-olyan intézet felmérése. Pláne úgy, hogy még csak '25 március van, az osztogatás java még csak ezután jön.

ma 10:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%
Biztos, hogy félnek a vereségtől, különben nem kezdték volna el az osztogatást ilyen hamar. A Medián felméréseit szokták elfogadni a legpontosabbnak, de én arra leszek kíváncsi, hogy a 21 Kutatóközpont mit fog majd kihozni, a legutóbbi választáson ők voltak legközelebb a valósághoz.
ma 10:08
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Pedig csak kevesebbet kellett volna lopniuk, normálisan kormányozni és nem elnácítani mindent. Akkor most nem kéne ígérgetni.
ma 10:09
 3/21 anonim ***** válasza:
44%
Én ha kapok ilyen SZJA támogatást, igénybe veszem, de nálam már túllépte a Fidesz a vörös vonalat úgy 2015 körül, szal biztosan a Tiszára szavazok.
ma 10:12
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
A baloldali és a kormányközeli közvéleménykutatók szerint is 10% a különbség, csak az egyik szerint a Tiszának, a másik szerint a Fidesznek. Szóval akár lehet fej-fej melletti is, bár az előző választások közvéleménykutatásai alapján mindig balra húztak 1-2 évvel a választások előtt, a végén pedig mindig 2/3 lett. A közvéleménykutatók ráadásul a vidéket nem mérik, nem is nagyon hagyják magukat mérni, ezek BP és egyéb nagyvárosok eredményei. Nagyvárosban viszont csak a választópolgárok 1/5-e él.
ma 10:16
 5/21 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerű a képlet: normálisan kellett volna kormányozni, nem megosztani a társadalmat, nem tönkretenni az országot, lezülleszteni mindent, és haveroknak elsíbolni a pénzeket. Tényleg csak ennyi. Én még önkormányzati valasztáson 2014-ben a Fideszre szavaztam, előtte nem tudtam. De azóta sosem. S tényleg nem kell hozzás sok ész, hogy egy alapvégzettséggel rendelkező ember miért nem szavaz a Fideszre.
ma 10:18
 6/21 anonim ***** válasza:
79%
De csak januártól, nehogy kifogyjon az államkassza a nagy osztogatásban🤡🤡
ma 10:18
 7/21 anonim ***** válasza:
8%

Kérdező, az az ellentmondás kicsit sem tűnik fel neked, hogy osztogatásnak meg kényszer intézkedésnek nevezed amiket a fidesz csinál, közben meg a messiásod kiáll és azt harsogja, hogy semmit nem fognak eltörölni abból amit a fidesz meghozott jóléti intézkedéseket?

Nem tűnik fel hogy vagy hazudik és tudja, hogy mindent vissza fognak venni mint ahogy történt 2002 után az akkori kormányváltást követően, vagy hazudik, mert tudja hogy ezek jó intézkedések és nem kampányfogások?

Nem, nem tűnik fel. Ne várjak logikát egy tiszástól, tudom.

ma 10:19
 8/21 anonim ***** válasza:
A Median kormanykozeli kutatas es talan a legmegbizhatobb. Nyilvan ebbol sokat nem kell levonni de annyit igen h a Tisza jol all. Ez az irany amit csinalnak az nem rossz.
ma 10:19
 9/21 anonim ***** válasza:
7) ha nincs 2/3-uk nem hiszem hogy el tudnak torolni. Na meg eleg visszas lenne ha azzal kampanyolna h eltorlik. Neki az a lenyeg h sok fideszes is rajojjon h nem a fideszre kell szavazni.
ma 10:21
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
A Medián nem kormányközeli. :) Ha az lenne, nem szidná 10 éve a lakájmédia.
ma 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!