Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rogánt el tudná ítélni az...

Rogánt el tudná ítélni az Európai Bíróság, ha kiderülne, hogy ő hamisította rá Magyar Péter nevét a lapra?

Figyelt kérdés
Egyre gyanusabb ez az egész ügy. Illetve mikor történik mindez? Mikor a Medián lehozta, hogy a Tisza 9%-kal vezet orszagosan.

ma 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Igen, csak épp Rogán ott sem volt, itt vagy Magyar Péter, vagy valamelyik párttársa hazudik és csal. Talán egyszer megtudjuk, mi is történt pontosan, akárhogy is, az ügy nagyon rossz fényt vet Magyar Péterre és bandájára.
ma 09:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Inkább a propagandára vet rossz fényt, hogy még ott is rahamisítják a nevét. Azt már tudjuk, hogy ithhon nyugodtan kihuzigalhatja bar ki a nevét, aki fideszes. Lasd Rogánt pl a Schadl-ügyben.
ma 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem egy írásszakértő bevonásával ez eldönthető. Kérdés, hogy ki vizsgálódik, meddig és milyen következményei lesznek a vizsgálatnak. A nemzeti szintű csalás szintet lépett. Nemzetközivé válik, ország-világ szeme láttára. Remélem hamar kiderül és ez is visszafelé sül majd el, mint eddig minden. Ez viszont nagyot fog ütni!
ma 10:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Néztem Magyar Péter videóját, ahol Roberta Metsola, az EU parlament elnöke emelte ki hogy tévesen került fel oda Magyar Péter neve.

Link: [link]

ma 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:
24%
2: Igen, a tiszás propagandára vet nagyon rossz fényt, össze-vissza beszélnek. Egyik nap még dícsérik a döntést, másnap azt mondják, hamisítás, ki tudja, mivel jönnek elő harmadik nap.
ma 10:34
 6/6 kutyafule4 ***** válasza:
68%
#1 a buborékodból értem, hogy így látod. Fidesz = lyó, nemFidesz = rósz.
ma 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!