Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dömötör Csabának tényleg köze...

Dömötör Csabának tényleg köze lehetett ahhoz, hogy Magyar Péter nevét odahamisította valaki az EP-ben tegnap az Ukrajnát fegyverekkel felszerelő határozat mellé?

Figyelt kérdés
Elvileg 20 év alatt nem volt ilyen okirathamisítás. Magyar Péterék megtették a feljelentést.

ma 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%

Te komolyan elhiszed azt a mesét hogy egy fideszes el tudta érni hogy a tőle teljesen függetlenül megírt, benyújtott, elfogadott dokumentumra felkerüljön valakinek a neve akarata ellenére?

Ennyire hiszékeny vagy?

Nem gondolod hogy sokkal valószínűbb hogy benne volt MP is a brancsban, rábólintott ő is meg a többi tiszás is, csak megbeszélték hogy nem írja alá hivatalosan mert az rossz neki itthon a kampányban csak erről nem szóltak a titkárnőnek aki intézte és így lebukott?

ma 12:35
 2/12 anonim ***** válasza:
64%

Kizárt dolog, hogy a fogyatékos Fidesz olyan erős hatalom lenne, hogy hatással tud lenni más Európai pártra.

Konkrétan kidobták őket onnan! Most meg azt mondja Petike, hogy a Fidesz intézte el, hogy odakerüljön a neve??? Nevetséges....

Ezt EGYEDÜL a Tisza szektások hiszik el, normális ember, akinek több esze van mint egy zöldségnek, az kiröhögi Petike állítását.

ma 12:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Mindenesetre jol cselekedtek Peterek. Ki kell vizsgalni ki all az okirathamisitas mogott.
ma 12:43
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

Így mentik a menthetőt, hogy ne nézzék őket hülyének. Amúgy nem értem mit kapálózik Péterünk, hiszen a hívek ígyis úgyis megszavazzák...

Ezzel csak bohócot csinál magából...

ma 12:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én kíváncsi leszek a végkifejletre, hogy ki hazudik.
ma 12:45
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

Ezt én nehezen tudom elképzelni.

Hogy gondoljátok?

Oda kerültek a fideszesek kezébe az ivek csak úgy?

ma 13:09
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
#8 Gondolom a szokásos módon, békaemberek felúsztak a csatornában és ürgebőrbe varrva odacsempészték az aláírást. :)
ma 13:13
 8/12 A kérdező kommentje:

Ennél kicsit bonyolultabb a dolog. Péter elmagyarázta a sajtótájékoztatón:

[link]

ma 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:
71%

Valahogy így tudom elképzelni én is, tök logikus :D

Szerintem Zelenszkij is bepróbálkozhatna ezzel.

Aláírja az ásványkincsek eladását, majd sajtótájékoztatón bejelentené, hogy nem tudja hogy a Fidesz hogyan tette oda az aláírását, de ő biztosan nem írt alá semmi ilyesmit, vissza minden!

Micsoda 5let! :D Aztán nehogy tényleg megtörténjen!

ma 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
#11 Nem is értem miért, de valahogy felderengett ahogy MZP hadarja állandóan: neménmondtameztorbánviktormondta.... :)
ma 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!