Dömötör Csabának tényleg köze lehetett ahhoz, hogy Magyar Péter nevét odahamisította valaki az EP-ben tegnap az Ukrajnát fegyverekkel felszerelő határozat mellé?

Te komolyan elhiszed azt a mesét hogy egy fideszes el tudta érni hogy a tőle teljesen függetlenül megírt, benyújtott, elfogadott dokumentumra felkerüljön valakinek a neve akarata ellenére?
Ennyire hiszékeny vagy?
Nem gondolod hogy sokkal valószínűbb hogy benne volt MP is a brancsban, rábólintott ő is meg a többi tiszás is, csak megbeszélték hogy nem írja alá hivatalosan mert az rossz neki itthon a kampányban csak erről nem szóltak a titkárnőnek aki intézte és így lebukott?

Kizárt dolog, hogy a fogyatékos Fidesz olyan erős hatalom lenne, hogy hatással tud lenni más Európai pártra.
Konkrétan kidobták őket onnan! Most meg azt mondja Petike, hogy a Fidesz intézte el, hogy odakerüljön a neve??? Nevetséges....
Ezt EGYEDÜL a Tisza szektások hiszik el, normális ember, akinek több esze van mint egy zöldségnek, az kiröhögi Petike állítását.

Így mentik a menthetőt, hogy ne nézzék őket hülyének. Amúgy nem értem mit kapálózik Péterünk, hiszen a hívek ígyis úgyis megszavazzák...
Ezzel csak bohócot csinál magából...

Ezt én nehezen tudom elképzelni.
Hogy gondoljátok?
Oda kerültek a fideszesek kezébe az ivek csak úgy?

Valahogy így tudom elképzelni én is, tök logikus :D
Szerintem Zelenszkij is bepróbálkozhatna ezzel.
Aláírja az ásványkincsek eladását, majd sajtótájékoztatón bejelentené, hogy nem tudja hogy a Fidesz hogyan tette oda az aláírását, de ő biztosan nem írt alá semmi ilyesmit, vissza minden!
Micsoda 5let! :D Aztán nehogy tényleg megtörténjen!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!