Mentek-e a őfelsége I. Viktor tolvajkirályunk március 15-i igehirdetésére?
Figyelt kérdés
A múzeumkertbe hallgatni az uszítását és lejárt szavatosságú frázisait. Lehet szavazni:ma 13:05
A kérdező szavazást indított:
Persze hogy megyek! Éljen Putyin és magyar tanítványa, éljen Orbán!
Nem mennék önszántamból, de kell a krumpli, meg régen utaztattak busszal. Ezért megyek.
Nem érdekel, van jobb dolgom is.
Megyek, de ellentüntetőként!
Dehogy megyek, az Andrássy úton van a helyem! Hajrá TISZA!
Fletóval fogok pogácsaparty-n résztvenni, leszünk akár 20-an is.
MH rendezvényen leszek, mert MAGYAR vagyok!
Egyéb pártrendezvényen leszek.
15 szavazat
1/11 A kérdező kommentje:
Sajnos a címben egy "a" betű benne maradt, remélem hogy ez a fideszes nyelvtanárok idegállapotában nem fog halántéki ér kidagadós feszkót okozni. Libernyák vagyok, még csak töröm a magyart.
ma 13:09
2/11 anonim 

válasza:

Amugy aki erre onszantabol elmegy, az mit erez?
3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nagy örömet, hogy nem otthon a mellszobor és az Orbán-fotó előtt kell imádkozni. Nagy segítség, sőt flash ez a magyar (fideszes) családoknak! Készült a Miniszterelnöki Kabinetiroda megbízásából
ma 13:13
4/11 anonim 

válasza:

Nyugi kérdező!
A gyógyszeredet szörppel is be lehet venni, ha keserű, de kihagyása súlyos gondokat okoz nálad!
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm jótanácsát, kérem mindenképpen ellenőrizze a sparhelten, hogy a fidesz-krumpli nehogy szétfőljön, és ezzel a korrupcióra átcsatornázott magyar közpénz egy része így kárba vesszen! Köszönöm! Addig eszek egy lazacos klubszendvicset ahogy Soros szereti.
ma 13:22
6/11 anonim 

válasza:

A "Nem érdekel, van jobb dolgom is" az csak a fideszre vonatkozik, vagy arra is, hogy egyik ilyen rendezvényre se megyek? Mert olyan lehetőség nincs a listában, csak egyéb pártrendezvény.
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, jól látja, tehát aki nem megy egyáltalán semmilyen március 15-i ünnepségre. Kiváló volt a kérdése, érzem a potenciált, önből akár még szolgabíró, vagy akár alispán is lehet Kárpátalján.
ma 13:25
8/11 anonim 

válasza:

#2 Nem érez semmit. Az agy felel az érzésekért, a hiányában pedig khmmm...
9/11 anonim 

válasza:

Egyáltalán be fognak oda engedni hétköznapi embereket is? Vagy csak a leellenőrzödd pártkádereket?
10/11 anonim 

válasza:

Csak úgy mehetsz be, ha regisztráltál náluk, megkapod a narancssárga karszalagot és csak úgy mehetsz be.
A rendőrség és a Valton ellenőrizni fogja a beléptetőn.
Akárki más nem mehet be csak úgy.
Október 23.-án is így volt a Millenárison.
Láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!