Támogatnál egy népszavazási kezdeményezést arról, hogy Orbán Viktort kötelezően nevezzünk át Gyurcsány Ferencnek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 09:20
1/14 anonim válasza:
Támogatnék-e egy népszavazási kezdeményezést? Annak önmagában mi értelme van?
2/14 anonim válasza:
Én inkább a nyilvános megaláztatásra szavaznék. Gyalog pucéran körbe kellene járnia az országot, miközben az emberek mindennel, ami nem életveszélyes megdobálhatnák. Cersei Lannister walk of shame feeling. :)
3/14 A kérdező kommentje:
Mert, a kezdeményezésből lehet népszavazás. Tehát, amiről népszavazunk, azt előbb kezdeményezni kell, mert kezdeményezés nélkül nem lehet népszavazni sem. Tehát kijelenthető, hogy minden egyes tettet egy kezdeményezés előz meg.
2022. szept. 2. 09:28
4/14 anonim válasza:
Ez a legjobb ötlet, amit valaha olvastam.
5/14 anonim válasza:
Ez így oké, de sokkal egyszerűbb, ha nem 2 lépcsős, hanem csak 1 lépcsős.
Tegyük fel, hogy az emberek 51%-a azt állítja, hogy benne lenne a népszavazásban. Oké! Az 51% el is megy a népszavazásra, de ennek az 51%-nak már csak a 49%-a szavaz igennel. Így a népszavazás nem éri el a célját.
Viszont ha csak egyszerűen 1 lépésben kihirdetnék, hogy népszavazás lesz ekkor-akkor ebben-abban a témákban, akkor nem kéne előre rágörcsölni az egész folyamatra.
6/14 anonim válasza:
Én inkább egy olyan népszavazást támogatnék, hogy téged kedves kérdező kötelezően nevezzünk át idiótának!!
7/14 A kérdező kommentje:
Nyugodtan, engem ez semennyire sem zavarna!
2022. szept. 2. 10:08
8/14 anonim válasza:
Nekem a mostani miniFeri neve megfelel.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem miniFeri lenne az új neve, hanem Gyurcsány Ferenc.
2022. szept. 2. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!