Van Fidesz szavazó aki megbánta már a szavazatát most hogy látja hogy az egész világ szankcionalni fog minket az orosz barát kormány miatt?
#19 Ezzel a nyugdíjas dumával meddig jöttök még? Már 2010 óta hallgatjuk, 2026-ra (a következő Fidesz győzelemkor) már 81 évesek lesznek azok, akik 2010-ben még csak elkezdték a nyugdíjas éveiket. Lassan kihal az a generáció nyugdíjas, akik még 2010-ben Fideszesek voltak, és láss csodát, valaha legnagyobb sikert aratta idén a Fidesz. MSZP, DK gyűlés is tele van nyugdíjasokkal, ők hh nem Fideszesek? Nekem és a legtöbb volt szaktársamnak még TV-je sincs, nemhogy még rádióm. Mégis sokan a Fideszre szavazunk az hogy lehet?
Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy aki mást nem tud, csak embereket agymosottnak, birkának nevezni, azok szoktak általában a legnagyobb agymosottak lenni.
21!
Akkor a környezetedbe is nézz körül mert én megtettem!
Az utca 65-80 éves korig a fityiszre szavazott, mondván hogy a màrki zai nemnoomális háboruzna.
Plusz tegyük fel kihalnak a 2010es szavazók.
A hirtelen előkerülő 13.havi nyugdij és a köztévé propaganda kettőse tette meg a hatását!
Többet nemkell mondani szerintem.
Neked pedig gratulálok hogy fiatalkén erre a moslékra szavaztál!
A munkahelyemen (pedagógus vagyok) csak az O1G megy évek óta.
De az nem gyűlölet, és nem undorító, mert ha ellenzéki csinálja, az nem gyűlölködés, neeeeem, az csak elkeseredés, és bátorság lehet.
Olyat is mondott egy kolléganőm, hogy nem ismer egyetlen Fidesz szavazót sem.
Naná, ha ha ilyen hangon beszél a kormánypártról, majd elmondom neki, ugye?
Az gyakorlatilag olyan légkört teremtene, ahol dolgozni se lehet.
Sok ellenzéki nem hajlandó hallani másik véleményt, elnyomja azt, ami neki nem tetszik, megteremtve ezzel egy buborékot.
Aztán csodálkozik, hogy a szavazofülkében őszintén kinyilvánítom a véleményem.
31 éves vagyok, egyébként.
Hát ha pedagógus vagy,és ennyire ment az O1G akkor nem értem hogy nyert megint a fidesz.
Mert az ország összes iskolájában kva nagy gáz van, a tanárokat sem értem komolyan…
Bp-n élek, itt sok ellenzéki szavazó van, azért történt így.
De a válaszommal csak arra akartam rávilágítani, hogy nem tudhatod ki Fideszes, ki nem.
Sokan titkolják, mert elég hangos az ellenzéki tábor.
A nyugdíjasok vállalják, mert ők egy más rendszerben nőttek fel, nekik ez, ami most van, már fene nagy szabadságnak számít.
És nem csodálom, hogy sokmindent nem értesz.
Az én környezetemben az ellenzékiek hallani sem akarnak Fideszesekről, itt a kérdések is sokszor úgy vannak, hogy egy-egy kérdésre Fidesz szavazó ne is válaszoljon.
Élnek a kis buborékban, amit maguknak teremtenek, aztán 4 évente rácsodálkoznak, hogy nahát, mégis létezünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!