Az nem egy aljas és számító dolog, hogy az LMBTQ elvárná az üzletektől, hogy tegyék ki az ablakba, hogy "LMBTQ-barát" hely?
Figyelt kérdés
Miért is baj ez?
Hát, mert ha a szomszédban kinn van, meg a másik szomszédnál is, sőt, az egész utcában a címke csak nálad nem, akkor máris "joggal" feltételezhető, hogy te nem vagy "LMBTQ-barát", netán még az is felmerül, hogy mocskoshomofóbnáci vagy... Emellett teljesen nyilvánvaló, hogy minden hely "LMBTQ-barát" kell legyen, mivel ha kizavarja a homokost, akkor jogilag is megüti a bokáját (egyébként helyesen).
Ez nem egy keményen diktatórikus mozgalom sajátja?
Olvastam egy könyvet a nácizmusról, ott írták, hogy nem náci pártiak is kirakták '33-ban a házukra a náci zászlót, mert féltek, hogy ha nem teszik, még ellenségként néznek rájuk.
2022. jún. 17. 23:11
31/67 anonim válasza:
lehet kódolva beszélgetni... de nem érdemes.... tudom, hogy mikor pl én haza megyek és mondjuk nagyobb ünnepekre elugrik anyám barátnője aki 82 éves idén, és anyám 69 éves lesz, akkor mondjuk anyám aki tudja és elfogadta a melegségemet és rajong értem, ő vele tökre kötetlenül tudok beszélgetni erről is, és már tudja, hogy épp kihez mentem Pesten, és milyen helyekre járok, pl beszélgetős meleg baráti társaságokba, de ha ott van a nagynéném, akkor ügyelnem kell, hogy mit mondok előtte.... mert ő maradibb...
32/67 anonim válasza:
De még mindig az alapok... ha én bemegyek egy fodrászhoz, boltba vagy akármi, ha épp nem ismerősöm az illető amúgy is, akkor biztos hogy nem fogom azt ecsetelni, hogy figyelj mit nyomtunk tegnap este az asszonnyal ( Mondjuk ilyesmiről am se beszélnék, mert magánügy ) de ha reálisabban nézzük azt sem kezdeném el csak úgy ecsetelni, hogy figyelj xy csaj de jól éz ki, milyen jó lenne vele ez meg az.
33/67 anonim válasza:
Nem érted, hogy jön ahhoz, hogy mondjuk a meleg fodrászomról beszélhetek arról nyíltan, hogy most milyen melegek körébe ismert és divatos hajat szeretnék vágatni, és hogy ő milyen ruhát tudna ajánlani nekem? Egy heterónál erről nem beszélhetek, ő viszont ajálhat ilyet.... de már elején leszögeztem, hogy Szia Béla vagyok és kutyapózba haját húzva dugok a Pistával, hanem Szia Béla vagyok, hallom szereted ezt a dalt, és tudnál ajánlani nekem olyan frizurát amivel mondjuk lenne esélyem arra, hogy divatosabban nézek ki, ha esetleg eljárok meleg bulikba?
34/67 anonim válasza:
A boltban emg hogy melyik kenyér divatos a melegeknél pl?
35/67 anonim válasza:
Áh mindegy nem érted.... ha lenne egy meleg-barát kávézóm mondjuk Debrecenbe valószínű csak annyit látnál, hogy két fiatalember megmeri egymás kezét fogni és úgy beszélgetni egymással szemben... ezt Pista bácsi aranykakas csárdájába úgy tehetné meg,hogy Pista bácsi előttük csergetné meg a karikás ostort... hogy mocskos állatok..
36/67 anonim válasza:
De visszatérve vegán-vega táplálkozásra ahol önkénteskedtem annál a külföldi környezetvédelmi civil szervezetnél, ott pl szigorúan vették, ha nem vega kaját vittél be... és én egyből felfogtam... jó mondjuk egyszer bepróbálkoztam de elfogadtam, hogy igen is fenntarthatósági és állatetikai szempontok miatt ők nem esznek húst... esetleg tej tojás jöhet.... de mégse kezdtem el provokálni.... pl közös külföldi önkéntesek ebédjén, hogy csak azért is jó zsíros szaftos kakas-here pörköltöt hozok be... hanem valami izgalmas vega kaját csináltam...
37/67 anonim válasza:
Mondjuk szerintem olyan ember lehetsz, aki ha valami szembemegy elveivel, akkor rögtön neki mennél, így pl kisvárosodban nyílna egy meleg-barát fodrász hely, bemennél felháborodva, ha vegán étterem nyílna, akkor is elkezdenéd a kakashere pörköltet enni...
38/67 anonim válasza:
Úgy néz ki nagyon nem érted meg a lényeget még véletlen sem... olyan helyre akarod pakolni a szexulitást ahol simán semmi keresnivalója. Meg mellé totál valószerűtlen helyzeteket vázolva fel.
39/67 anonim válasza:
Jobboldali álhisztéria. Sikongjatok.
40/67 anonim válasza:
Már nem azért, de minden hely, ahol van, hogy egy hetero a párjával jelenik meg, olyan hely, ahova be lett víve a szexualitás. Egy matrica pont ugyanennyire viszi be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!