Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az nem egy aljas és számító...

Az nem egy aljas és számító dolog, hogy az LMBTQ elvárná az üzletektől, hogy tegyék ki az ablakba, hogy "LMBTQ-barát" hely?

Figyelt kérdés

Miért is baj ez?

Hát, mert ha a szomszédban kinn van, meg a másik szomszédnál is, sőt, az egész utcában a címke csak nálad nem, akkor máris "joggal" feltételezhető, hogy te nem vagy "LMBTQ-barát", netán még az is felmerül, hogy mocskoshomofóbnáci vagy... Emellett teljesen nyilvánvaló, hogy minden hely "LMBTQ-barát" kell legyen, mivel ha kizavarja a homokost, akkor jogilag is megüti a bokáját (egyébként helyesen).

Ez nem egy keményen diktatórikus mozgalom sajátja?

Olvastam egy könyvet a nácizmusról, ott írták, hogy nem náci pártiak is kirakták '33-ban a házukra a náci zászlót, mert féltek, hogy ha nem teszik, még ellenségként néznek rájuk.

2022. jún. 17. 23:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
82%
#20: Ez a probléma. Egy hetero ilyen életet nem él. A melegeknél meg ez az átlagos. Én nem tudnék csak úgy egy nővel orálba kezdeni, maximum ha nagyon bejön. De ha egy nő csak úgy kapható erre egy szaunában, annak általában eleve van valami difije. A melegeknél meg ez bevett dolog, mintha teljesen hétköznapi lenne.
2022. jún. 18. 01:23
 22/67 anonim ***** válasza:
65%
Bordély házakat melegek látogatták 1948 előtt, míg a New Yorki egyezmény be nem tiltotta őket? :).
2022. jún. 18. 01:38
 23/67 anonim ***** válasza:
39%
#22: De ott egyrészt lehet nemibeteg szűrést végezni, másrészt az akkor se volt teljesen elfogadott. Ráadásul az ott dolgozó nőknek ez volt a dolga, nem arról volt szó, hogy elmész egy szaunába, és vadidegen nőkkel elkezdesz szexelni, ha akár nem is néznek ki jól.
2022. jún. 18. 01:52
 24/67 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy mégis mi köze ennek az egésznek ehhez a meleg dologhoz? Egy boltba bevásárolni megy az ember, a fodrászhoz hajat vágatni a cipőboltba cipőt venni. Mégis mi a túrót számít, hogy most meleg vagy nem meleg aki oda bemegy?
2022. jún. 18. 02:32
 25/67 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk komfortosan érzed magad.... szerinted apámnak mivel én lengyel-magyar kettős állampolgár vagyok, miért érezte fontosnak, hogy míg élt, meg míg én gyerekkoromban volt egy erős lengyel közösség Debrecenbe, hogy oda elvigye 4 fiát? Miért vágyott erre, ha mondjuk anyám szerelméért elhagyta szülőhazáját és áttelepült?
2022. jún. 18. 02:35
 26/67 anonim ***** válasza:
34%

A válaszom azért, mert mondjuk lehet tudta ott használni a nyelvet, megtudta érteni a más lengyel-magyar vegyes házasságban élők gondjait és problémáit az ilyen kettős identitású dolgokban...

Pl volt egy idős izomsorvadásban szenvedő fodrászom, jó pofa volt az öreg, de például nyilvánvalóan nem beszélhettem volna neki kötetlenül.... egy meleg fodrásznál meg szabadon pletykálhatok és beszélgethetek, nem vagyok feszélyezve... ugyanúgy egy olyan nemi beteg centrumban amiről tudom, hogy meleg-barát is ha elmegyek, akkor az orvos nem fogja a fejemhez vágni, ha valami problémával megyek oda, hogy hát biztosan azért, mert olyan életét élek... mert lehet én mondjuk 1 éves monogám kapcsolatban nyeltem be valamit és én tényleg hűséges voltam....

2022. jún. 18. 02:38
 27/67 anonim ***** válasza:
34%
Mit akarja magát komfortosan érezni? Leülhessen a párjával a konzervekre egy gyors menetre? Ezt egy hetero párnak sem engedik meg. Szóval hogy is jön még mindig ide a szexualitás? Vagy kötelességének érzi, hogy amint bemegy a boltba elujságolja hogy meleg és ezért meg kéne tapsolni?
2022. jún. 18. 02:38
 28/67 anonim ***** válasza:
96%
Miért is akarna valaki a fodrászával a szexuális életéről beszélni? Ez megint azért picit valószerűtlen.
2022. jún. 18. 02:39
 29/67 anonim ***** válasza:
54%
Nem arról beszélek, hogy hogyan és milyen pozícióba dugattyúzok... vagy hogy engem hogy... hanem tök általánosabb meleg dolgokról... pl láttad azt a meleg témájú filmet? Jaj de jó... hallottad azt a legújabb Lady Gaga dalt? vagy ismered ezt a márkát? hol lehet venni ilyet? vagy megkérdezem, hogy-hogy van az ő kedves párja... és nem kell fejét vakargatni neki se, vagy nekem és kitalálni egy kamu barátnő sztorit, hogy hát tegnap BÉL... JA NEM BELLÁval voltam....
2022. jún. 18. 02:42
 30/67 anonim ***** válasza:
93%
Felsoroltál olyan dolgokat amiket általában az ember akkor ekzd el beszélni valakivel ha már azért úgy ahogy ismeri a másikat. Vagy tényleg ez lenne a reális, hogy bemegyek hajat vágatni, aztán nekiállok beszélgetni úgy a fodrászommal mintha régi haverok lennénk?
2022. jún. 18. 02:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!