Az nem egy aljas és számító dolog, hogy az LMBTQ elvárná az üzletektől, hogy tegyék ki az ablakba, hogy "LMBTQ-barát" hely?
Miért is baj ez?
Hát, mert ha a szomszédban kinn van, meg a másik szomszédnál is, sőt, az egész utcában a címke csak nálad nem, akkor máris "joggal" feltételezhető, hogy te nem vagy "LMBTQ-barát", netán még az is felmerül, hogy mocskoshomofóbnáci vagy... Emellett teljesen nyilvánvaló, hogy minden hely "LMBTQ-barát" kell legyen, mivel ha kizavarja a homokost, akkor jogilag is megüti a bokáját (egyébként helyesen).
Ez nem egy keményen diktatórikus mozgalom sajátja?
Olvastam egy könyvet a nácizmusról, ott írták, hogy nem náci pártiak is kirakták '33-ban a házukra a náci zászlót, mert féltek, hogy ha nem teszik, még ellenségként néznek rájuk.
A válaszom azért, mert mondjuk lehet tudta ott használni a nyelvet, megtudta érteni a más lengyel-magyar vegyes házasságban élők gondjait és problémáit az ilyen kettős identitású dolgokban...
Pl volt egy idős izomsorvadásban szenvedő fodrászom, jó pofa volt az öreg, de például nyilvánvalóan nem beszélhettem volna neki kötetlenül.... egy meleg fodrásznál meg szabadon pletykálhatok és beszélgethetek, nem vagyok feszélyezve... ugyanúgy egy olyan nemi beteg centrumban amiről tudom, hogy meleg-barát is ha elmegyek, akkor az orvos nem fogja a fejemhez vágni, ha valami problémával megyek oda, hogy hát biztosan azért, mert olyan életét élek... mert lehet én mondjuk 1 éves monogám kapcsolatban nyeltem be valamit és én tényleg hűséges voltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!