Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az nem egy aljas és számító...

Az nem egy aljas és számító dolog, hogy az LMBTQ elvárná az üzletektől, hogy tegyék ki az ablakba, hogy "LMBTQ-barát" hely?

Figyelt kérdés

Miért is baj ez?

Hát, mert ha a szomszédban kinn van, meg a másik szomszédnál is, sőt, az egész utcában a címke csak nálad nem, akkor máris "joggal" feltételezhető, hogy te nem vagy "LMBTQ-barát", netán még az is felmerül, hogy mocskoshomofóbnáci vagy... Emellett teljesen nyilvánvaló, hogy minden hely "LMBTQ-barát" kell legyen, mivel ha kizavarja a homokost, akkor jogilag is megüti a bokáját (egyébként helyesen).

Ez nem egy keményen diktatórikus mozgalom sajátja?

Olvastam egy könyvet a nácizmusról, ott írták, hogy nem náci pártiak is kirakták '33-ban a házukra a náci zászlót, mert féltek, hogy ha nem teszik, még ellenségként néznek rájuk.

2022. jún. 17. 23:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
81%

70-es években pl melegek között kezdett terjedni nem az AIDS, hanem más nemi úton terjedő betegség és mivel még USA-ban büntetendő volt több államban is a melegség, így maguk hozták létre saját meleg-barát rendelőiket, ahol nem kellett tartani attól, hogy feljelenti őket az orvos..

Ugyanúgy 80-as években pl AIDS járvány kezdetén számos orvos azt se tudta, hogy terjed a HIV, sőt fel se fedezték, hogy HIV okozza, és voltak olyan dolgok, hogy pl fogorvos elutasította őket, vagy pl nővérek kórházba ajtó előtt hagyták az ételt, ilyenkor természetesen leszbikusok, meg más önkéntesek is segítették az AIDS stádiumban haldokló betegeket...sőt akik egészségesek voltak egy két vállalkozó jótét lélek fogdokinak köszönhették, hogy fogászati ellátást vállalták....

De Harvey Milk is így volt, hogy meleg vállalkozásokat hozott létre San Francisco Castro negyedében...

2022. jún. 18. 00:32
 12/67 anonim ***** válasza:
32%
#11: És ebben mi a jó? Felelőtlen, kicsapongó szexuális életet éltek, ennek köszönhetően elterjedtek a nemi betegségek. Talán nem kéne így élni, nem?
2022. jún. 18. 00:36
 13/67 anonim ***** válasza:
75%
Ha te azt megelőzően egy hosszú ideig olyan állapotban élnél, hogy mondjuk tini melegként elektrosokk terápiára, kémia kasztrációra, meg egyéb pl meleg bárokban történő rendőrségi razziáknak ami után lehozták a helyi sajtó, hogy kiket tartóztattak le előző este rendőrség, és az egyszerű albérletből és munkahelyedről is elküldtek volna, majd hirtelen megízleled a szabadság ízét, akkor nem vágnál bele az élet sűrűjébe? Egyébként azután kezdtek el kicsapongani a melegek USA-ban, miután egy meleg pár megpróbálkozott hivatalossá tenni kapcsolatukat és visszautasították és tulajdonképpen ezzel élet stílussal fityiszt mutattak a prűd fehér keresztény white collar közép-osztálynak... aká lilaakácköznek... hogy ha ti nem akarjátok nekünk adni a házassághoz való jogot, akkor mi egy radikálisan más élet stílust fogunk élni, aztán mondjuk pl Larry Kramer író 70-es évek végén pl mondta a Faggot című regényében, hogy jó ez a sok szex, de ő párt akarna... és pl 80-as évekre ezt sokan belátták...
2022. jún. 18. 00:42
 14/67 anonim ***** válasza:
41%
#13: Szerintem meg ez akkor is rossz életmód volt. A felelőtlen szexuális életnek veszélyei vannak. Nem ismersz, nem tudod, hogy nekem mennyire nehéz volt az életem ezen a területen, mégse mentem el prostihoz, mert az ember nem élhet felelőtlenül. Ha meg mégis, akkor vállalja a következményeket. De legalábbis ne tekintse magát mártírnak vagy hősnek.
2022. jún. 18. 00:46
 15/67 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként ennek ellenére mégis virágzik Magyarországon és legális kereseti forrás nőknek és férfiaknak is a prostitució, utóbbihoz kedves férjek járnak, előbbiekhez meg férfiak.... vagy esetleg nők...
2022. jún. 18. 00:48
 16/67 anonim ***** válasza:
24%
#15: Igen, róluk épp olyan rossz véleménnyel vagyok, mint a kicsapongó életet élő melegekről. De továbbra se értem, mit akartál a #11-es hozzászólásoddal. Talán becsülni kéne a melegeket azért, mert hedonista életet éltek, nemi betegségeik lettek, és maguknak kellett megoldani? Ők csinálták maguknak. Azt meg teljesen meg tudom érteni, hogy az AIDS-eseket nem látták el a fogorvosok. Én se szívesen tenném, ha van egy új, veszélyes vírus, amit nem akarok elkapni, csak azért, mert egyes emberek állatias szexuális életet élnek.
2022. jún. 18. 00:52
 17/67 anonim ***** válasza:
34%

https://www.youtube.com/watch?v=bXiFUn9kB7E valahogy ez jut eszembe a kicsapongásról...

Az osztályban az első padban ült

Hová a tanár ülteti a rosszakat

Ott ült szem előtt Edit

De csak azért is rossz maradt

Hajszálai, mint egy kazal

Minden szava fájt, vágott és durva volt

De az egész iskolából már

Csakis őrá gondolok

Szabó Edit, igazad volt, az életbe belevágni kell

Maradj csak rossz, te juszt is, lány

Az első padban is szem előtt

Ne kérj soha az életből kimenőt!

Szabó Edit nagyon messze szállt

Nem láthatja már osztálytárs sem tanár

S ha megijedsz, hogy vad vagyok

Edit épp előttem száll

Maradj csak rossz, te juszt is, lány

Az első padban is szem előtt

2022. jún. 18. 00:57
 18/67 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként sose értettem, hogy miért kell vallási alapon böjtölni... az sokkal racionálisabb, hogy mondjuk környezetvédelem miatt másképpen táplálkozok, én pl 27 éves koromtól kezdve éltem aktívabb nemi életet melegként, de sose kaptam el semmit, kopogjam el... mert óvatos voltam....
2022. jún. 18. 00:58
 19/67 anonim ***** válasza:
65%
#18: Nem tudom, engem abszolút nem vonz, hogy szétkeféljek mindenkit. Ha nagyon bejön egy lány, akkor lehet róla szó, de akkor is védekezek. Prostihoz meg pont azért nem mennék, mert oda aztán mindenki jár mindenféle bajjal. De aki össze-vissza kefél, főleg védekezés nélkül, az magának keresi a bajt.
2022. jún. 18. 01:02
 20/67 anonim ***** válasza:
22%
Én is védekeztek, és hidd el, pl volt, hogy szaunába is azért mentem le, hogy orál miatt.... vagy csak tapi és smár.... orálhoz meg gondolom te se húzol gumit...
2022. jún. 18. 01:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!