Miért olyan fontos a melegházasság?
#65, egyrészt, van 1 (EGY) darab kutatás. Ez azért még kevés a boldogsághoz. Biztosan találnék én is olyan tanulmányt, ami az ellenkezőjét hozza ki eredménynek.
Másrészt, ez a szavaim nettó kiforgatása. Nem állítottam azt, hogy a melegek jobb szülők lennének. Ellenben te azt állítod (gyakorlatilag minden alap nélkül), hogy a melegek EREDENDŐEN ALKALMATLANOK szülőnek. És arra még mindig nem adtál választ, hogy mi a helyzet az alkoholista heterók gyerekeivel. Mert ha azonos nemű emberek nevelnek gyereket, az számodra nem oké, de ha az alkoholista apa szarráveri a gyerekét az anyjával együtt, azzal nincsen semmi gond.
#66, ez pedig nettó fasság. Ha gyereket akarnak molesztálni, (sajnos) azt sokkal egyszerűbben is el tudják érni. Nem kell ahhoz évekig tanfolyamokra járkálni. Ráadásul az örökbefogadók sokkal többet is vannak ellenőrizve, mint azok, akik maguknak "csinálnak" gyereket. A közelmúltból itt a tökéletes példa; az apa kinyírta két tini lányát a hétvégi láthatáson ÚGY, hogy az anya egy rakatszor feljelentette a férjét, mert problémák voltak, a lányok pedig féltek is az apjuktól. Le se szarta őket senki.
De ha egy meleg pár örökbefogad, akkor gyakorlatilag 0-24-ben megfigyelés alatt vannak, nehogy megrontsák a rájuk bízott gyereket.
#75 azt a részt nem értem:
“ akkor vizsgálhatnánk olyan törvényeket is, amikhez szintén szükséges lenne a közös megegyezés, mégis a törvények tiltják annak teljesülését. Ilyen az eutanázia. ”
Miért lenne hozzá szükség? A foghúzós példa is erre vonatkozott. Ezt nem írtad le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!