Miért szavazzak az Összefogásra? Győzzetek meg!
Úgy 2013 óta folyamatosan növekszik a fizetésem reál értéke, vásárló ereje. Az előző kormányok idején nagyon kevés pénzt tudtam megtakarítani, ezzel szemben 2013 óta fokozatosan többet. 2014-ben önerővel, de persze hitellel otthont teremtettünk a párommal. 2019-re kifizettük a teljes összeget úgy, hogy közben autót is vásároltunk, illetve nem sok, de külföldi utazásunk is volt.
Igaz ebben rengeteg lemondás és céltudatos spórolás is segített. 2018 óta gyerekeink is vannak.
Miben tud többet adni egy baloldali kormány, ha nyernek? Hallgatom az érveket. Nyitott vagyok bármire.
Köszönöm előre is.
Normális ember semmiképp nem szavaz egy elmebeteg diktátor-palántára!
Orbán és az illeberalizmusa nem EU-konform!
Ha az ellenzéki összefogásra szavazol, akkor Európára, a fejlődésre szavazol!
Ha a Fideszre, akkor a megvénült Orbán feudalizmusára, a jövőképtelenségre, a nyomorra szavazol!!!
A te döntésed...
"Hidd el nekem, hogy az egyéni boldogulásod sikere nem a kormány érdeme, mert a forint vásárló-értéke kb 2014 óta mélyrepülésben van."
Ezt alá is tudod támasztani valamivel? 2014 óta növekednek a reálbérek.
Azert hogy a gyerekeid megfelelo oktatasban reszsuljenek, hogy valamikor ok is lakhatashoz jussanak. Te konkretan a leheto legjobb idoben leptel az ingatlan piacra. Nezd meg mostani fizudbol hogy jutnal lakashoz ha most kene venned. Ha valamit ertesz kozgazdasagtanhoz gondold at hogy a mostani hatosagi arakra miert van szukseg es hogy hova vezet ez a szabad piac ellenes torveny.
Gondold at h azert fizeted az adodat hogy azt milliardosok zsbebe csatornazzak, vagy hogy a tarsadalom erdeket szolgalja.
Orban Viktor gyerekkori baratja a balaha volt leggazdagab magyar lett kb 600milliardos vagyona van a veje 4 ev alatt 30milliardot szedett ossze. Szerinted becsuletes munkaval lett minden hozza kozel allo milliardos?
#41: Hát, nem semmi, amit itt sikerült összehordanod. Különösképpen a háromszori 2/3 és a jelenlegi felmérések ismeretében:
Úgy 20-25 évvel ezelőtt még én is azt hittem, hogy a Nyugat és az EU vonzó, ahová minél előbb csatlakoznunk kell. Mára ez lett belőle:
Persze, nincs itt semmi probléma, hiszen a 444 diadalittasan beszámol róla, hogy már csak 861 autót gyújtottak fel Franciaországban Szilveszterkor. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen! :D
#14, #42-nek:
Ha ilyen fogalmakat használsz mint például "reálbér", akkor nagyon naiv vagy! A reálbér értékét a KSH adja, a kormány által előírt, kozmetikázó számítási mód alapján. Vagy nem?
De igen.
Én nem abból élek nap mint nap, hogy a kormány azt hazudja, hogy milyen jól élek! Attól még xart sem ér a pénzem, hogy azt hazudják, hogy qrva sokat ér! Nem csak azért mert DK-s vagyok, hanem emberileg is vissza-sírom a Gyurcsány-kormány alatti értéket! Hazudhat a csúti cigó amit akar, nekem ne hazudjon a pofámba az a tetves g'ci! Akkoriban napi 6000-ből éltem mint egy király, ma 13.000-ből napi szintű anyagi problémáim akadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!