Miért szavazzak az ellenzéki összefogásra?
Éjjel-nappal hazudó Gyurcsány, kocsmastílusú Jakab Peti, LMBTQ propagandista Momentum, meg ki tudja mi van még belekeverve...
Ez a banda kerüljön Magyarország élére? Nem bírom a Fideszt, de inkább az, mint ezek a nem is tudom mi...
"de inkább az, mint ezek a nem is tudom mi..."
Köszönjük a propagandát! 10kg krumpli átvehető a Lendvay utcában holnap.
aki a fideszre szavaz,az magyarország kifosztására szavaz.
arra szavaz,hogy a focisták fizetése előrébb való a kórházi ellátásnál.
arra szavaz,hogy a szakszervezetek megölésével a dolgozó a munkaadó jogok nélküli hűbérese.
arra szavaz,hogy kelet vagyunk,nem pedig európa.
Miért 1998-2002 között olyan rossz állapotok voltak?
Én arra emlékszem, hogy az akkori Fidesz kormány jobban támogatta a szegényeket, vagy legalábbis azokat ahol gyerek volt. Az árak is alacsonyabbak voltak, a családi pótléknak volt értelme.
Ezt én sem értem. A Fidesz szar, de még mindig jobb mint ami Gyurcsány idején volt. Aki ettől a pojácától független én csak annak adok esélyt.
Mi Hazánk és Kétfarkú akiknek esélyt adnék jelenleg...
#5 Szánalmas ha valaki így mutogatja a saját ostobaságát.
1998-ban a minimálbér 19500Ft volt, 2002-ben meg már 50000Ft. Ezt sikerült a ballibeknek 8 év alatt 73500Ft-ra "növelnie".
Te meg próbálsz riogatnak azzal, hogy ha nem jöhetnek vissza akik KÉT ciklus alatt sem tudták 50%-t emelni, majd milyen rossz lesz ha marad aki EGY ciklusa alatt 156%-t emelt.
Kérdező, te ne szavazz. Nem szeretnék annyira mélyre menni.
A stabilitást azért szívesen megtanítanám neked. Lefektetlek, a melledre egy hatmázsás malomkövet, nehéz annál stabilabbat elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!