Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavazzak az Összefogásr...

Miért szavazzak az Összefogásra? Győzzetek meg!

Figyelt kérdés

Úgy 2013 óta folyamatosan növekszik a fizetésem reál értéke, vásárló ereje. Az előző kormányok idején nagyon kevés pénzt tudtam megtakarítani, ezzel szemben 2013 óta fokozatosan többet. 2014-ben önerővel, de persze hitellel otthont teremtettünk a párommal. 2019-re kifizettük a teljes összeget úgy, hogy közben autót is vásároltunk, illetve nem sok, de külföldi utazásunk is volt.

Igaz ebben rengeteg lemondás és céltudatos spórolás is segített. 2018 óta gyerekeink is vannak.

Miben tud többet adni egy baloldali kormány, ha nyernek? Hallgatom az érveket. Nyitott vagyok bármire.

Köszönöm előre is.

2022. febr. 8. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/83 anonim ***** válasza:
79%
Győzd meg magad te! Majd biztos egy idegen hülyét fogok győzködni a neten xD
2022. febr. 8. 20:31
 2/83 anonim ***** válasza:
81%
Szavazz a fideszre akkor es kesz.. miert kene barkinek is barmirol meggyoznie?
2022. febr. 8. 20:32
 3/83 A kérdező kommentje:

1: szomorúan, de elfogadom.

2: mert kíváncsi vagyok, miben lenne más egy kormány, amiben nagyon sok arc van az előző kormányokból, kormányzó pártokból.

De ismétlem, nyitott vagyok. Nem vagyok biztos szavazója egyik pártnak sem. Simán meggyőzhető vagyok, hogy most jobb lesz, ha van egy jó indok, hogy miért.

2022. febr. 8. 20:37
 4/83 anonim ***** válasza:
21%

akkor lesznek kisebbségi képviselők is a parlamentbe általuk

[link]

2022. febr. 8. 20:39
 5/83 anonim ***** válasza:
67%
Ha magadtól nem vagy képes utánanézni és önállóan döntést hozni, akkor a fidesz a neked való!
2022. febr. 8. 20:39
 6/83 anonim ***** válasza:
79%

https://www.youtube.com/watch?v=-AAhGRrlLVs&

Itt direktben arról kérdezik MZP-t, hogy programpontonként mi a víziója. Ha meg tud győzni, akkor meg tud. Ha nem, akkor nem.

2022. febr. 8. 20:40
 7/83 anonim ***** válasza:
89%

Nekem ez a kiegészítés nem egyértelmű. Egyrészt teljesen normális, hogy az évek előrehaladtával emelkedik a fizetésed. Másfelöl a kormánynak ehhez mi köze van? Szerintem nem a fidesznek köszönheted ezt, hacsak nem olyan cégnél dolgoztál, ahova "leesett egy kis plusz megrendelés".

18-ban Jobbikra szavaztam, aztán egészen az előző év végéig független voltam, mert egyik párttal se tudtam aznosulni. Engem ez a hatalmas választás előtti osztogatás győzött meg, hogy az összefogsára szavazzak.

2022. febr. 8. 20:43
 8/83 A kérdező kommentje:

4: tudtommal jobb és bal oldalon is vannak roma képviselők jelenleg is. Ez nem ellenük szól, de ez a része engem nem érdekel, ki roma, fehér, férfi, nő, stb.

Legyen rátermett és jó vezető.

5: nem vagyok benne biztos, hogy nekem való, ha jobb a programja az ellenzéknek, főleg egy magamfajta (talán) középosztálybeli családos embernek. Utána nézni meg nehéz. Nyilván ők állítanak valamit, a másik meg róluk mást. Nehéz kérdés.

2022. febr. 8. 20:45
 9/83 anonim ***** válasza:
88%

" Utána nézni meg nehéz."

Felmész a pártok vagy az összefogás honlapjára és megnézed, kb 2 kattintás:

[link]

2022. febr. 8. 20:48
 10/83 anonim ***** válasza:
25%
Egyszerű! Amelyik párt több krumplit ad, arra szavazz!
2022. febr. 8. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!