Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavazzak az Összefogásr...

Miért szavazzak az Összefogásra? Győzzetek meg!

Figyelt kérdés

Úgy 2013 óta folyamatosan növekszik a fizetésem reál értéke, vásárló ereje. Az előző kormányok idején nagyon kevés pénzt tudtam megtakarítani, ezzel szemben 2013 óta fokozatosan többet. 2014-ben önerővel, de persze hitellel otthont teremtettünk a párommal. 2019-re kifizettük a teljes összeget úgy, hogy közben autót is vásároltunk, illetve nem sok, de külföldi utazásunk is volt.

Igaz ebben rengeteg lemondás és céltudatos spórolás is segített. 2018 óta gyerekeink is vannak.

Miben tud többet adni egy baloldali kormány, ha nyernek? Hallgatom az érveket. Nyitott vagyok bármire.

Köszönöm előre is.

2022. febr. 8. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 A kérdező kommentje:

6: köszönöm, megnézem.

7: pont inkább balos vezetésű cégnél dolgozom, de ügyfélként többféle partnerünk van. Nagy hal nincs közte. Lehet nem voltam egyértelmű, de nem az "átlagos" fizetés emelésekre gondoltam. Abszolút nem léptem előre jelentősen pozíciókat.

Te sem vagy akkor biztos szavazó. Te miben látod most, hogy más lesz?

2022. febr. 8. 20:53
 12/83 Demion ***** válasza:
96%
Én sem értem kérdező, miért gondolod, hogy a fizetésed növekedése a kormánynak köszönhető. A munkaerőhiány miatt nőnek a fizetések.
2022. febr. 8. 20:53
 13/83 A kérdező kommentje:
9: szép egy program, de épp, hogy nem a politikusok, hanem a hozzáértő választók véleményére vagyok kíváncsi. Egy programban lássuk be, rengeteget lehet ígérni.
2022. febr. 8. 20:54
 14/83 anonim ***** válasza:
86%

Hidd el nekem, hogy az egyéni boldogulásod sikere nem a kormány érdeme, mert a forint vásárló-értéke kb 2014 óta mélyrepülésben van.

Te voltál sikeres, de ezt kormányzati sikernek könyveled el.

Hiba.

Kérdezd meg a közszférában dolgozókat.

2022. febr. 8. 20:56
 15/83 A kérdező kommentje:
12: mondjuk ebben igazad van, mert régen alig találtam munkát. Ugye hatalmas munkanélküliség volt. Most tudok válogatni, ha akarok.
2022. febr. 8. 20:56
 16/83 Demion ***** válasza:
90%

Én elsősorban az oktatás és az egészségügy rendbetételét várom az összefogástól. De legalább kezdjenek vele VALAMIT! Továbbá a propaganda csökentését és a közbeszéd normálisabb mederbe terelését, a folyamatos gyűlöletkeltés és ellenségkeresés megszüntetését.

Most 4 évig bizalmat szavazok nekik, aztán meglátjuk mire jutnak.

2022. febr. 8. 20:59
 17/83 anonim ***** válasza:
89%

#15-nek (kérdezőnek):

Most azért van munkaerő-hiány mert olyan nevetségesek a bérek, hogy a szakemberek elhúztak a p'csába. Remélem ezt a tényt nem akarod vitatni.

18/83 A kérdező kommentje:

14: történetében közszférában (EÜ) dolgoztam 2011 és 2014 között, rengeteg az ismerős is onnan továbbra is. Már akkor növekedett a reál értéke, igaz, ahigy írtam 2013 után indult ez meg igazán.

Minden ismerősnek jelentősen nőtt a fizuja és jobban jönnek ki.

(Nem orvos vagy egyéb nagy fizetésű alkalmazott voltam, csak adminisztratív munkában dolgoztam.)

19/83 anonim ***** válasza:
8%
Egyszerűen nincs meggyőző érv.
2022. febr. 8. 21:00
 20/83 A kérdező kommentje:

17: de akkor hogyan nőtt a foglalkoztatottság a szakmákban is? (nem közmunka)

Ebben elég nagy az ellentmondás.

2022. febr. 8. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!