Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavazzak az Összefogásr...

Miért szavazzak az Összefogásra? Győzzetek meg!

Figyelt kérdés

Úgy 2013 óta folyamatosan növekszik a fizetésem reál értéke, vásárló ereje. Az előző kormányok idején nagyon kevés pénzt tudtam megtakarítani, ezzel szemben 2013 óta fokozatosan többet. 2014-ben önerővel, de persze hitellel otthont teremtettünk a párommal. 2019-re kifizettük a teljes összeget úgy, hogy közben autót is vásároltunk, illetve nem sok, de külföldi utazásunk is volt.

Igaz ebben rengeteg lemondás és céltudatos spórolás is segített. 2018 óta gyerekeink is vannak.

Miben tud többet adni egy baloldali kormány, ha nyernek? Hallgatom az érveket. Nyitott vagyok bármire.

Köszönöm előre is.

2022. febr. 8. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 A kérdező kommentje:

Amúgy meg szomorú, hogy ilyen lövészárok elv alakult ki, hogy Fidesz szavazónak gondoltok páran. Soha nem szavaztam még a Fideszre, a Jobbikra szavaztam jellemzően évekig. (nem biztos szavazóként)

Viszont Gyurcsány, vagy az MSZP kapcsán valóban sok bennem az ellenérzés, mivel minden ismerősöm, rokonom rosszabb anyagi helyzetben élt akkor (a válság előtt is).

Ezért azt nem tagadom, hogy nem értem miért lenne most hatékony, egy akkor rosszul szereplő politikai szereplő.

De lehet én nem látom, hogy mondjuk Márki-Zay Péter alkalmas és nem hagyná kialakulni a korrupciót, vagy nem hagyna olyan rossz döntéseket.

2022. febr. 8. 21:32
 32/83 Demion ***** válasza:
73%
Szerintem ez a DK-s válaszoló egy fideszes troll.
2022. febr. 8. 21:34
 33/83 anonim ***** válasza:
79%

#31-nek:

Nem gondoltalak fideszesnek, csak trollnak.

Tisztázzunk valamit, a Gyurcsány kormány védelmére!

Az Orbán-kormány által eddig lehívott EU-s pályázati pénzek legnagyobb része csak a világválság UTÁN, vagyis Gyurcsány UTÁN váltak elérhetővé!

És itt milliárdokról beszélünk!

Nem fair összevetni a Gyurcsány-kormány gazdasági helyzetét az Orbán-kormányéval!

És ha azt nézzük hogy most (akármit is állítasz) az általános fizetéseknek rosszabb a vásárlóértéke mint annak idején, akkor joggal merülhet fel a kérdés: HOL A LÓVÉ, ELVTÁRSAK?

2022. febr. 8. 21:40
 34/83 anonim ***** válasza:
22%

#32-nek:

Áruld már el, hogy ezt a hülyeséget miből következtetted?

DK párttag vagyok.

2022. febr. 8. 21:41
 35/83 A kérdező kommentje:
33: az EU pénzekről és a jelenlegi rosszabb vásárlóértékről(?) hoznál ide valamilyen hiteles forrást?
2022. febr. 8. 21:44
 36/83 Demion ***** válasza:
96%

34

Akkor fejleszd a kommunikációs skilljeid, mert ezzel az erőszakos agitációval nem sok szavazót szerzel a pártodnak.

2022. febr. 8. 21:44
 37/83 anonim ***** válasza:
66%

"Egyedül azt kerdezném, hogy ezzel az pártszövetséggel, amiben ennyi a régi arc ez, hogyan sikerülhet?"

Elnézést, lemaradtam volna, hogy azóta átírták a köztársaság szó jelentését? Tudtommal nem egyetlen diktátort választunk, hanem pártokat és egyéni jelölteket, akik a választóikat képviselik. Ez pedig csak úgy menne, ha közösen leülnek, megbeszélik, és megvitatják a javaslatokat, esetleg még módosítanak azokon, végül közösen döntenek. Ezért van egy szép nagy épületünk, a Parlament.

2022. febr. 8. 21:48
 38/83 A kérdező kommentje:
36: Vadai, Varjú, Vágó, stb. Van jópár ilyen arc a pártban. Éppen ezért nem tudom mi győzne meg oda szavazni. De mivel tudom, hogy nem csak ez a párt lenne a kormányon ezért továbbra is kíváncsi vagyok. Egyelőre nem tudom kire szavazzak.
2022. febr. 8. 21:48
 39/83 anonim ***** válasza:
22%

#35-nek:

Nekem elég a saját emlékeim, te meg keresgélj, ha gondolod. Ez a két téma külön-külön is indulatokat gerjesztő vita-téma ezen az oldalon, úgyhogy inkább kihagyom. XD

#36-nak:

Nem akarok bármi áron szimpatizánst szerezni, mert én úgy gondolom hogy a mennyiség helyett inkább a minőség számít! Használhatatlan hülyékkel Dunát lehetne rekeszteni, tőlük elég ha jó helyre ikszelnek.

Lehet hogy qrva nagy paraszt voltam most, de legalább őszínte.

2022. febr. 8. 21:50
 40/83 anonim ***** válasza:
9%
#4: A baloldali összefogásban érdekelt Jobbik zsidó elnöke bemutatja a roma jelöltet... Hát, ez lett mára ebből a Kurucinfó által támogatott, Magyar Gárdát támogató nemzeti radikális pártból. A felköpött nyál szép lassan visszahull... :)
2022. febr. 8. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!