A balosok miért tagadják az lmbtq propagandát, illetve miért bagatelizálják el a veszélyét?
„dEEznEMisZárjAkI😂😂😂😂😂
Fogd már fel, hogy ez nem így működik 🤣🤣”
El sem hiszem, hogy egy ilyen szövegre reagálok... Legyél oly szíves, próbálkozz meg úgy fogalmazni, hogy az ne egy általános iskolás, nyavajgós kislány szintjén legyen.
Idézek a kutatásból: „This suggests that there are a lot of genes that influence sexual behaviour, many of which researchers haven’t found yet, says Ganna. An even larger sample size could help to identify those missing variants, he says.” Lefordítva ez valahogy így jön ki: „Ebből arra lehet következtetni, hogy rengeteg gén van, amik a szexuális viselkedést befolyásolják, amelyekből sokat még nem találtak meg a kutatók, mondja Ganna. Egy ennél is nagyobb minta segíthetne identifikálni azokat a hiányzó variációkat, mondja ő.”
„Ennyi erővel azt se zárhatod ki hogy 75%ban külső hatás te mégis alapból kizárod. Na vajon miért... És nem továbbra sem minimum 25 hiába, ez nincsen sehol leírva. Ennyi erővel kevesebb is lehet ugyanis 8-25 nem egyenlő a 25-100al.”
Nem, nem zárom ki, sőt 92%-ban is lehet külső hatás, de 100%-ban nem, ezt igazolta a kutatás. Minimális az esélye annak, hogy 92% legyen, de még a 75-nek is eléggé alacsony. Annak is alacsony az esélye, hogy 100%-ban genetika okozza, de legalább minimális van. Nem is írtam, hogy minimum 25 lenne, minimum 8 az viszont helyes. Ezt is írtam az előző válaszomban.
„Hát a ti IQtok jó esetben a 90et veri alulról ha egy mondat értelmezése is ekkora kihívás elé állít😆”
Ha gondolod leírom azt, hogy mennyi az IQ-m, több hiteles teszt is nagyjából ugyanazt az eredményt adta, így eléggé pontos. Azt megsúgom, hogy nem 90, annál jóval nagyobb. Ismerek még másik két meleget is, akiknek az enyémnél is nagyobb az IQ szintjük (mondjuk az övékét nem tudom pontosan), pedig nem ismerek túl sokat.
„Persze fölösleges kiemelni mert nem az mutatja amit szeretnél.”
Múltkor olvastam, hogy egy kocsit elsodort egy vonat a sineken. „Majd a balesetben mindenki meghalt”. Ha a cikkből kiemelem ezt a mondatot, akkor szerinted teljesen valós információ az, hogy „mindenki meghalt”? Én (például) szerintem még élek.
„Hát de könyörgöm én csak szószerint idézek a cikkből mi ezen az atomfizika?”
Én is...
„Miért? Innentől kezdve mit kéne ezen magyarázni. Te ezt szeretnéd, hát nyilván azt fogod magyarázni hogy az még akkor is ha nem.”
Lényegtelen, hogy én itt most mit szeretnék. Biztos vagyok benne, hogy te azt szeretnéd, hogy 0% legyen (ami lehetetlen, mert ezt már cáfolták). A tényekhez ragaszkodom.
„Elég baj az ha ezt magyarázni kell.”
Fogalmad aincs, hogy mire akarok kilyukadni. Nem genetikai hatás az is, ha a magzatot bizonyos vegyszerek érik, vagy az újszülött, majd idősödő (fiatal, serdülő) gyerek táplálkozása is játszhat fontos szerepet, ahogy a szülők szigorúsága, a gyerekkori traumák stb. Persze, maga a homoszexualitás elfogadtatása is, ám ahogy a többi, ez sincsen igazolva, egyelőre csak a genetika.
„Ezt leírhatod hatszázszor is, a tudomány nem így működik. Amíg nincs bizonyítva, addig pontosan annyira valid mint az a kijelentés hogy manók laknak a szekrényben, bizonyítsd az ellenkezőjét!”
Igen, ez így van. A külső hatásokból mennyi is van igazolva? :D
„Legalább ne hazudnál ekkorát😃
Semmit se hoztál, én meg konkrétan hoztam a kutatás szerzőinek a nyilatkozatát amiben világosan le van írva hogy cultural.”
Másold be a kutatásnak azon részét, amelyik a kultúrális hatások szerepét vizsgálja. Ja... hogy nincs ilyen. :D Ez csak Ganna személyes véleménye és a kutatásból nem derül ki a kultúrális hatások nagysága, a genetikáé is csak részben, így ha minden más hatást 0-nak tekintünk (miért tennénk ilyet?) akkor is lehet 0% a kultúrális hatások szerepe, hisz a genetikáé lehet 100, még akkor is ha csak kis eséllyel.
„Dehogy fog.”
Nyugodtan hidd ezt, engem egy csöppet sem zavar, mert tudom, hogy igazam van.
„Értem szóval igazából szexszelhetnél nővel csak nem akarsz. Hát ez egyre zavarosabb. Akkor ezek szerint mégiscsak döntés kérdésexd”
Te is tudnál a saját nemeddel szexelni, csak nyilván nem akarsz. Persze, ha rá nem áll fel, akkor gondolsz másra, de technikailag megoldható.
„A homoszexualitás meg lecsökkenti a családalapítás képességét.”
Tudod, az állatvilágban elég gyakori, hogy elpusztulnak az egyedek és az utódaik szülő nélkül maradnak, feltételezhetően ez az egyik ok, ami miatt kialakította az evolúció a homoszexualitást, ugyanis a homoszexuális párok képesek szárnyaik alá venni az árván maradt utódokat és egy normális családhoz hasonló biztonságot teremtenek, hiszen ők is ketten vannak. De vadászni, vagy gyűjtödetni is jobban tudnak, mert több idejük van, ha nem nevelnek gyereket, így többel járulnak hozzá a közösség fenntartásában, mint a heteró egyedek, leszámítva a szaporodást, ám mivel a számuk konstans, így nem befolyásolják a túlélési képességét a közösségnek, hiszen marad bőven elég szaporodásra képes és hajlandó egyed is.
„Elég gáz hogy játszod a hülyét.”
Választ nem adtál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!