Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosok miért tagadják az...

A balosok miért tagadják az lmbtq propagandát, illetve miért bagatelizálják el a veszélyét?

Figyelt kérdés

2022. jan. 25. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
6%

Mellesleg elárulom kedves libsik, ha nem tudnátok 25% rohadtul kevés, de még 50 is csak hajlamosít nem predesztinál, hiába akarjátok ezt bekamuzni.

Csakúgy respektíve az intelligencia öröklöttsége 80%,ti szerintetek mégis megéri milliárdokat 70es IQjú cigányok oktatására költeni, bezzeg egy 10-20%os tulajdonság esetében meg nem lehet befolyásoló tényezőről beszélni szerintetek🤡

2022. jan. 27. 13:13
 52/82 anonim ***** válasza:
82%

“Egyetlen egy eredményt se tudtok felmutatni ami az öröklöttséget igazolja, kár tagadni, a tudomány nem a ti oldalatokon áll. Semmi nem támasztja alá hogy így születnek.”

Szóval amióta ember él a Földön, azóta az összes létező kultúrának volt egy szelete, ami folyamatosan melegeket termelt ki teljesen egészséges heteroszexuális kapcsolatokból, teljesen elnyomó környezetekben is? Érted mi a baj ezzel, nem? Bár lehet nem. 😹 Egy meleg értelemszerűen nem tud szaporodni, ergó ha a hajlam nem lenne kódolva a génállományban, akkor már réges régen régen régen kihaltak volna. Gondolom erre azért nem gondolsz, mert számodra azóta létezik csak emberiség, mióta te élsz.

Most a kutatás linkelgetéssel meg az a baj, hogy persze, én is tudok 100 olyat linkelni ami esetleg az én igazam támasztaná alá, mert éppen más mintát vizsgáltak, máshogy, máshol, más időben, más kiterjedésben, meg persze a balosok fizették.

2022. jan. 27. 13:22
 53/82 anonim ***** válasza:
15%

#52 Bizony, a természet már csak ilyen. Sajnos kitermeli a születési rendellenességeket is, amiknek nincsen genetikai oka, csak "így sikerül", meg kitermeli a pszichopatákat, depressziósokat, fóbiásokat, egyéb problémával élőket is. Holott azoknak sincsen minden esetben genetikai oka, többségében pont hogy a környezet hatásainak a következményei.

"Egy meleg értelemszerűen nem tud szaporodni, ergó ha a hajlam nem lenne kódolva a génállományban, akkor már réges régen régen régen kihaltak volna. "

Pont fordítva.

HA a genetikában lenne kódolva és nem más hatásoknak lenne a következménye, akkor kellett volna "kihalnia" a homoszexualitásnak a szaporodás hiányában. Hiszen a genetikai kódoltságot tudnák csak tovább örökíteni.

Pontosan ez bizonyítja, hogy NEM a genetika a kiváltó és egyetlen oka, hiszen mindenhol előfordul. ha megvizsgálod az egyéneket akkor viszont megtalálod azokat a közös pontokat a környezeti hatásokban, amik a homoszexualitáshoz vezettek nagy valószínűség szerint. és ez nem valamiféle terror családot vagy nemi erőszakot jelent, szimplán, mint rokonomnál, hogy túl fiatal volt amikor elvesztette az édesanyját és nem tudott megfelelően kapcsolatot kialakítani lányokkal, pedig szeretett volna. Aztán amikor ez a vágyott kapcsolat éppen egy azonos nemű oldaláról vált lehetővé, akkor "bebizonyosodott", hogy homoszexuális. Holott ha sikerült volna neki találni egy olyan lányt aki jár vele, ahogy szerette volna sok-sok éven keresztül, akkor nem fordult volna a vele azonos nemű felé.

2022. jan. 27. 13:35
 54/82 anonim ***** válasza:
84%

Hú, te jó ég! Valaki nagyon okosnak hiszi itt magát. :D Vegyél vissza egy kicsit...

Először leírtad, hogy nem tudunk rá kutatást linkelni, erre belinkelsz egyet, aminek a címe téged igazol, közben tartalmilag minket. Miután erre rájöttél kiemelsz egy sort a tanulmányból, ami önmagában hülyeség. A tanulmány leírja, hogy valószínűleg rengeteg ilyen gén van még, amit nem sikerült egyelőre felfedezni, így összességében a genetika szerepe akár 100% is lehet. Nem a 8-25%-ra mondja, hogy a maradék a külső hatás, hanem az ismeretlen értékre, ami akár 100 is lehet, de minimum 8-25. A tudománynak a mai napig vannak korlátai, akár tetszik, akár nem. Nem lehet feketén-fehéren megmondani, hogy mi okozza a homoszexualitást, pont ahogy azt sem, hogy mi okozza a balkezességet (aminek a prevalenciája állandó a kézi szerszámok megjelenése óta).

A születési rendellenességeknek általában genetikai oka van. Csak a méhben a magzatot érő anyagok, hormonok tudják még befolyásolni a genetikán kívül.

A depresszió nem születési rendellenesség, ahogy általában a fóbiák sem azok, a pszichopátia az komplexebb, ennek már főként genetikai okai vannak.

Nem olyan egyszerű a genetika, mint amit 10 osztály alatt megtanultál. Olvasgass egy kicsit. Mi a magyarázatod a balkezűekre? A genetika képes egyszinten tartani egy adott tulajdonságot, százalékosan esélyt teremt arra, hogy egy adott tulajdonság belekódolódjon a születendő magzatba. Azt hogy hogyan, még mindig nem értjük pontosan.

Nem bizonyítottál semmit. Milyen közös pontokat, ezt milyen kutatásra hivatkozva állítod? Szerinted minden meleg elvesztette az édesanyját, hisz közös pontot emlegetsz?

2022. jan. 27. 14:26
 55/82 anonim ***** válasza:
72%

“HA a genetikában lenne kódolva és nem más hatásoknak lenne a következménye, akkor kellett volna "kihalnia" a homoszexualitásnak a szaporodás hiányában. Hiszen a genetikai kódoltságot tudnák csak tovább örökíteni.”

Ez nekem baromira sántít logikailag, nem is értem. Akkor ezek szerint a melegség évszázadról évszázadra idomult a környezeti viszonyokhoz, mint valami vírus, hogy életben maradjon és kialakulhasson? Azért nem tűnik el, mert része az embernek, ennyire egyszerű. Lehet mellé pofázni, meg személyes történeteket írogatni amibe ugyanúgy nincs belátásod, csak a lelkednek hoz valamennyi nyugalmat hogy márpedig az én rokonom nem meleg, csak rossz úton jár.

Meg mi az hogy azért nem genetika mert mindenhol előfordul? Mindenhol ott az ember, akinek a része, akkor ez hogy üti a genetikai állítást? Persze, vannak benne külső tényezők is, ebbe nincs is vita részemről, de nincs olyan hogy valakit meleggé konvertálnak a körülményei bármiféle ráhajlás nélkül.

2022. jan. 27. 14:47
 56/82 anonim ***** válasza:
19%

#54 Akkor most tegyük tisztába. valakikkel vitáztál, leírtál pár hülyeséget, erre én reagáltam az 53-ban. Ne keverd azt amit mások tettek eléd azzal amit én írtam neked utána!

Leírtál egy hülyeséget - kijavítottalak, mert amit magyarázatnak próbáltál leírni, az éppen cáfolat volt.

Megint ugyanott vagyunk, ismét a saját érveid cáfolatát próbálod bizonyítéknak beállítani. A balkezesség egy nagyon jó példa. Az is létezik, bal és jobbkezesek egyaránt vannak a családokban, csakhogy a bal vagy jobbkezességnek pontosan meghatározott agyi mintái is vannak és egyértelmű a kapcsolat az amúgy az illetőre jellemző agyának tevékenysége és a bal vagy jobbkezessége között.

[link]

Amúgy nem kell nekem semmit bizonyítanom. A homoszexuális szervezetek szerettek volna bizonyítékot találni a "homoszexuális gén" létezésére, azaz genetikai okára és több éves kutatást finanszíroztak. Aminek eredményeképpen megkaptuk azt, hogy nincs ilyen. Ahogy előttem mások már bemutatták, a kutatások esélyeket, lehetőségeket vetettek fel. Éppen úgy ahogy nincsen "szívinfarktus gén" csak olyan jellemzők együttese ami hajlamosabbá tehet a szívinfarktus kialakulására, a megtörténéséhez viszont utána kell a környezet megfelelő hatása is, mint a mozgásszegény életmód, rossz táplálkozás stressz - és bizony lehet tenni ellene, még nagy hajlam esetén is megfelelő életmóddal.

Ez nem azt jelenti amit te ki akarsz hozni, hogy vagy azt hiszi valaki, hoyg semmi köze hozzá az illető genetikájának, vagy csakis a genetika okozhatja. Azt jelenti, hogy felelősek vagyunk a környezeti hatásokért és meg kell tennünk amit lehet, hogy a negatív behatásokat a minimálisra csökkentsük, a pozitívakat pedig erősítsük, akkor kevesebb lesz az eltérő fejlődés, a rossz eredmény. Márpedig a homoszexualitásnál ez a felesleges propaganda kizárását, csökkentését is jelenti sok más mellett.

Aki homoszexuális eredendően valamilyen okból az akkor is homoszexuális lesz ha soha életében nem hallott róla senkitől. Azonban azok, akiknél ez nem bizonyosság, a propaganda növeli az esélyét hogy homoszexuálissá váljanak. Ahogy annak hiánya meg csökkenti. Pont.

de mondom egyszerűbben.

ha kimutatják, hogy genetikai hajlamod van a szívinfarktusra 40%-ban, a családi előzmények, gének egyebek alapján, az nem jelenti azt, hogy szívinfarktust fogsz kapni 40 évesen. Ha nem zabálsz annyit, sportolsz, nem cigizel és nem a stressz lesz az életed alapja, akkor ezzel a 40%-os eséllyel is élhetsz 100 évet. Ha mindezt teszed, akkor egy 10%-os genetikai hajlam mellett is megpusztulhatsz 40 évesen. Ahogy elüthet egy busz minden igyekezeted ellenére is. Ennyi.

2022. jan. 27. 14:52
 57/82 anonim ***** válasza:
79%

Milyen hülyeséget írtam?

A balkezességnél tudjuk a konkrét folyamatot, az agyi parancsok hatását és okozatát is. A szexualitás sokkal bonyolultabb.

Azt igazolták, hogy nincs olyan gén, ami a homoszexualitásért felelne, helyette sok olyan gén van, amelyek együttes hatása legalább 8-25%-ban (vagy annál is jobban) befolyásolják a homoszexualitás kialakulását.

Nincs arra bizonyíték, hogy bármilyen hatása lenne a külső hatásoknak, arra pedig végképp nincs, hogy a szocio-kultúrális hatásoknak lenne.

Nem tudjuk, hogy a propaganda növeli-e a homoszexualitás kialakulását, de eléggé valószínűtlen. Egy jobbkezes sem lesz balkezes attól, hogy azt mondják neki, hogy a balkezeseket nem kell átnevelni, el kell őket fogadni.

Szívinfarktust sem attól kapsz, mert szívinfarktusos embereket látsz.

2022. jan. 27. 16:36
 58/82 anonim ***** válasza:
7%

,,Érted mi a baj ezzel, nem?"

Fogjátok már fel hogy nem ugyanolyan mértékben! Ti nem értitek mi a probléma. Az antikvitásban, például a római patríciusok körében a pederasztia teljesen általános jelenség volt kulturális alapon. Akkor ott mindenkinek ilyen génjei voltak? 🤣🤣🤣

,,Egy meleg értelemszerűen nem tud szaporodni, ergó ha a hajlam nem lenne kódolva a génállományban, akkor már réges régen régen régen kihaltak volna. Gondolom erre azért nem gondolsz, mert számodra azóta létezik csak emberiség, mióta te élsz."

Egetverő ökörség, érv nulla😃

Teljesen értelmetlen amit leírsz mert nem az az állítás hogy 0% genetika, hanem hogy nagyrészt nem az, márpedig nagyrészt tényleg nem az.

,,Most a kutatás linkelgetéssel meg az a baj, hogy persze, én is tudok 100 olyat linkelni ami esetleg az én igazam támasztaná alá, mert éppen más mintát vizsgáltak, máshogy, máshol, más időben, más kiterjedésben, meg persze a balosok fizették."

Nevetséges hogy nem létező kutatásokra hivatkozol, a létezőeket meg lesöpröd az asztalról.

Ez a kutatás az összes korábbi kutatás eredményeit összegezte, ennél reprezentatívabbat aligha fogsz találni, de hajrá alig várom😆

Még egyszer, fingotok nincs a tudományról! Csak hallomásból elhittétek ezt a marhaságot hogy a homoszexualitás genetika, amit az ég egy adta világon semmi nem támaszt alá, szimpla libsi urban legend.

,,A balkezességnél tudjuk a konkrét folyamatot, az agyi parancsok hatását és okozatát is. A szexualitás sokkal bonyolultabb."

Annyira azért nem lehet bonyolult ha ti önkényesen eldöntötték hogy nem lehet befolyásolni 🙃

A balkezességhez hasonlítani meg patologikus baromság, ilyen alapon bizonygathatnád a lábfétis genetikai alapjait is.

2022. jan. 28. 10:10
 59/82 anonim ***** válasza:
81%

Ez így nem vita. Vagy leszállsz az egekből és normálisan tárgyalsz, vagy hozol végre egy normális érvet, mert másképp ezt értelmetlen folytatni.

Az én válaszomból egyetlen gondoltnak is csak részletére válaszoltál. Továbbra sem indokoltad meg, hogy miért pont téged igazol a kutatás, ellenben én írtam, hogy miért engem.

Gondolj csak bele nuygodtan, már ha képes vagy rá... A szexualitáshoz nagyon sok dolog tartozik, hisz ebben az esetben a test összes érzékszerve szerepet játszik például az ingerek kifejtésében, ezt az agy képes gondolatok által reprodukálni, emellett a válaszok is sokrétűek, gyors szívverés és a velejárók, erekció, dopamin felszabadulás stb.

Miért hülyeség a balkezesekhez hasonlítani? Ugyanúgy egy valószínűleg genetikai eredetű rendellenesség, ami elszigetelt körülmények között is kialakul, sőt régebben társadalmilag nagyon negatív vélemények övezték. Ez mind elmondható a homoszexualitásról is. A hasonlítással amúgy arra akartam célozni, hogy mekkora hülyeséget állítottál néhány válasszal ezelőtt: „HA a genetikában lenne kódolva és nem más hatásoknak lenne a következménye, akkor kellett volna "kihalnia" a homoszexualitásnak a szaporodás hiányában. Hiszen a genetikai kódoltságot tudnák csak tovább örökíteni.” De természetesen ez a példa annak a szemléltetésére is jó, hogy nem ez az egyedüli eset, amikor teljesen ok nélkül ítéltek el egy kisebbségi csoportot.

2022. jan. 28. 13:40
 60/82 anonim ***** válasza:
82%
Tisztázzuk azt, hogy itt senki sem szakértő, főleg nem az ellenzők közül. Akik benne élnek, vagy benne dolgoznak, mint pl. Dr. Gyarmathy Éva professzor asszony viszont kifejti, hogy a szexuális orientáció és a szexualitás örökölt géneken alapszik. De az elvakult FIDESZ-esek és a Mi Hazánkosok, akik minden melegeket érintő negatív köntösbe bújtatott indulatkeltésnek és hazugságnak, annak lelke rajta. De ne azokkal kezdjenek vitatkozni, akik évek, évtizedek óta ezzel dolgoznak vagy évek-évtizedek óta saját bőrükön tapasztalják, hogy milyen homoszexuálisnak vagy transzneműnek lenni.
2022. jan. 28. 16:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!