Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan viszonyulsz Magyarorszá...

Hogyan viszonyulsz Magyarországhoz?

Figyelt kérdés

Én az 1.-es állásponton vagyok. Még tanulok, de amikor befejeztem az itteni iskolai tanulmányait, takarodok innen el, és soha többé nem jövök vissza.

Te mit mondasz?

2022. jan. 16. 08:44
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
68%

#24-es voltál valaha külföldön? Éltél ott akárcsak pár hétig? Vannak külföldi barátaid? Vannak külföldi származású barátaid, akik Magyarországra költöztek? Mert nagyon úgy tűnik, hogy egy olyan dolgot gyűlölsz, amivel se tapasztalatod, se rálátásod nincsen.

A te hozzáállásod egyébként jelentős oka annak, amiért szerettem volna elköltözni Magyarországról. Egyszerűen nem szerettem volna egy olyan helyen élni, ahol ennyire utálkozóak és lenézőek az emberek. Valahogy a külföldi barátaim semmi problémát nem látnak azzal, hogy elhagytam Magyarországot, ahogyan azzal sem, ha ők költöznek el a szülőföldjükről.

26/N

2022. jan. 16. 10:09
 32/55 anonim ***** válasza:
0%
En ugyanazt mondom, amit te, kerdezo! Az elozoeket nem olvasom el, de privatban beszelhetnenk, hogy miert jutottal erre a dontesre es hova mennel, majd en is meselnek :)
2022. jan. 16. 10:14
 33/55 anonim ***** válasza:
76%

24!

Az iskolat fizetjuk, nem?

Aki allamilag tamogatottra megy, majd elhagyja az orszagot es nem dolgozik itt, az visazafizeti. Onkoltseges hallgatok pedig szerintem egyertelmu.. Nincs mirol beszelni.

2022. jan. 16. 10:21
 34/55 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy szeretnék elköltözni. Magyarországon két dolgot nem tudok megszokni úgy sem, hogy itt születtem: az időjárást, ami túl meleg nekem, és a társadalom állam-mániás mentalitását, hogy semennyire sem képes a Magyar önállósodni, csak várja, hogy az állam mindent megoldjon neki.
2022. jan. 16. 10:31
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

Rajtunk is múlik, itt milyen az élet, milyen a közgondolkodás.

Szomorú, hogy fiatalok vándorolnak el a jobb élet reményében ahelyett, hogy a politikusok lettek volna elzavarva (nem egy jobb helyre).

2022. jan. 16. 10:36
 36/55 anonim ***** válasza:
29%

“ Magyarországon két dolgot nem tudok megszokni úgy sem, hogy itt születtem: az időjárást, ami túl meleg nekem, ”

Túl meleg? 😳 Ez nem túl hideg?

2022. jan. 16. 10:39
 37/55 anonim ***** válasza:
100%
Én sem bírom a nyarakat mert nekem is túl meleg van általában, ez nyilván egyéni preferencia kérdése, de ha csak ennyi lenne a gond az országgal akkor sztm senki nem menne el innen.
2022. jan. 16. 10:44
 38/55 anonim ***** válasza:
41%
Nem megyek sehova, mert nem tudok nyelveket. Amúgy mennék, bár most amúgy sem jobb máshol sem.
2022. jan. 16. 10:52
 39/55 anonim ***** válasza:
22%

#4 vagyok. Elég szánalmas hogy azért lepontoztok mert szeretem a hazámat, nem akarok elmenni. Ellenzéki, baloldali beállítottságú vagyok, de én itt élni halni fogok amíg lehet.

Magyar nyelven gondolkodom, beszélek, magyar barátaim vannak stb.

Igen kevés a fizetés, a melegeket, baloldaliakat elnyomják, gyűlölet van. Ott a kezünkben a megoldás április 3-án, hogy kipróbáljunk egy újat, de inkább fidesz mellé húzzátok az X-et, és arább álltok.

2022. jan. 16. 11:02
 40/55 anonim ***** válasza:
14%
Fejedelmi sasmadar delcenek megul a feszkeben, a hitvany koltozo madar arra megy amerre jobb neki.
2022. jan. 16. 11:07
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!