Hogyan viszonyulsz Magyarországhoz?
Én az 1.-es állásponton vagyok. Még tanulok, de amikor befejeztem az itteni iskolai tanulmányait, takarodok innen el, és soha többé nem jövök vissza.
Te mit mondasz?
#24-es voltál valaha külföldön? Éltél ott akárcsak pár hétig? Vannak külföldi barátaid? Vannak külföldi származású barátaid, akik Magyarországra költöztek? Mert nagyon úgy tűnik, hogy egy olyan dolgot gyűlölsz, amivel se tapasztalatod, se rálátásod nincsen.
A te hozzáállásod egyébként jelentős oka annak, amiért szerettem volna elköltözni Magyarországról. Egyszerűen nem szerettem volna egy olyan helyen élni, ahol ennyire utálkozóak és lenézőek az emberek. Valahogy a külföldi barátaim semmi problémát nem látnak azzal, hogy elhagytam Magyarországot, ahogyan azzal sem, ha ők költöznek el a szülőföldjükről.
26/N
24!
Az iskolat fizetjuk, nem?
Aki allamilag tamogatottra megy, majd elhagyja az orszagot es nem dolgozik itt, az visazafizeti. Onkoltseges hallgatok pedig szerintem egyertelmu.. Nincs mirol beszelni.
Rajtunk is múlik, itt milyen az élet, milyen a közgondolkodás.
Szomorú, hogy fiatalok vándorolnak el a jobb élet reményében ahelyett, hogy a politikusok lettek volna elzavarva (nem egy jobb helyre).
“ Magyarországon két dolgot nem tudok megszokni úgy sem, hogy itt születtem: az időjárást, ami túl meleg nekem, ”
Túl meleg? 😳 Ez nem túl hideg?
#4 vagyok. Elég szánalmas hogy azért lepontoztok mert szeretem a hazámat, nem akarok elmenni. Ellenzéki, baloldali beállítottságú vagyok, de én itt élni halni fogok amíg lehet.
Magyar nyelven gondolkodom, beszélek, magyar barátaim vannak stb.
Igen kevés a fizetés, a melegeket, baloldaliakat elnyomják, gyűlölet van. Ott a kezünkben a megoldás április 3-án, hogy kipróbáljunk egy újat, de inkább fidesz mellé húzzátok az X-et, és arább álltok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!