Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldaliaknak mi baja van...

A jobboldaliaknak mi baja van azzal, ha valaki vegán vagy vegetáriánus?

Figyelt kérdés
Hiszen ahhoz, hogy húst együnk, le kell ölnünk egy állatot, egy állatot eltartani pedig terület és pénz. Azzal, hogy egyesek propagálják a vegán életmódot, nincs semmi baj. Akkor a jobboldaliak miért kritizálják, ha valaki vegetáriánus/vegán?

tegnap 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
HOL problémázik bármilyen politikai irányzat is amiatt, hogy ki mit eszik vagy nem eszik???
tegnap 16:58
 2/13 anonim ***** válasza:
22%

Azért, mert a vegánok olyanok, mint a Jehova tanúi meg az lmbtq aktivisták.

Állandóan megakarnak téríteni.Némelyikük rendkívül provokatív is.

Az emberi szervezet nem növényevésre lett "tervezve". Nem is egészséges számára a teljes vegán életmód.

tegnap 16:59
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
A haladás, progresszív nézetek nem férnek bele a jobboldalba. Aki nem disznóvágáson magát halálig telezabáló és vedelő vàgódisznó, az nekik slimfit latteavokado lipsi.
tegnap 17:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele semmi bajom, persze kicsit drágább lesz így neki a kaja.
tegnap 17:04
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Hitler vega volt meg jobboldali is, teljes a béke
tegnap 17:12
 6/13 meszike91 ***** válasza:
100%
Semmi, Hitler is az volt
tegnap 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

5-ös: Részben egyet értek veled, csak azzal nem, hogy drágább lenne a húsmentes étkezés. Egészségi okokból nem eszem állati fehérjét tartalmazó élelmiszereket több mint 5 éve. Azóta a kajaköltségek kb felére csökkentek - ez dokumentált, mert amióta önállóan élek, azóta vezetem, mire mennyit költök.

A húsmentes étkezésnél az lehet csak drága, ha mikndenféle mühúsokat és egyebeket esznek, ha normálisan csak növényi élelmiszereket, akkor jóval olcsóbb.

tegnap 17:14
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
2-es az lmbtq aktivisták csak azt akarják hogy fogadják el őket mert téríteni nem tudnak hiszen a szexuális orientáció veleszületett. Azt nem lehet megváltoztatni
tegnap 17:18
 9/13 anonim ***** válasza:
61%

Úgy megnéznék egy lgbtku aktivistát, aki térít.

Bármerre járok, soha senki nem akar megtéríteni.

Eddig még csak az orbánista propagandistáktól hallottam, hogy léteznek és erőszakosan támadnak engem.

tegnap 17:43
 10/13 anonim ***** válasza:
92%

Én talán kb. jobbközép vagyok.

Nekem SEMMI bajom nincsen sem a vegánokkal, sem a vegetáriánusokkal. Egyáltalán, nem is érdekel, hogy rajtam kívül ki hogyan étkezik. Mindenkinek joga van úgy étkezni, ahogy akar.

Amivel bajom van:

- Ha bármilyen formában rám akarnák erőltetni, hogy én is legyek vega, vegetáriánus, vagy más étkezési szabályt.

- Ha korlátozni akarnák, hogy mennyi húst (vagy bármi mást) ehetek.

De ilyesmi kötelezettségek/korlátozások nem is értek, csak elméleti lehetőség.

- Ha nincs egyértelműen feltüntetve egy terméken, hogy az nem az eredeti, állati eredetű összetevőt tartalmazó termék, hanem növényi utánzat.

Tudtommal ezt a jelenlegi magyar jogszabályok megfelelően rendezik, nem lehet sajtként árulni egy növényi anyagokból készült sajtimitátumot.

Továbbá azt sem szeretem, ha ideológiai alapon leszólnak pl. a húsfogyasztásom miatt. Azaz pl. a #3, aki gyakorlatilag kijelenti, hogy a vegán/vega étkezés a haladó, a progresszív, és aki nem ezeket követi, az csak egy elmaradott valaki lehet.

Szóval semmilyen irányú leszólás nem jön be étkezési szokásokkal kapcsolatban. Nézetem szerint se a húsevők ne szóljanak be a vegánoknak, hogy pl. "Hülye vegán libsi, dolgozna csak a gyárban vagy kapálna egész nap, megtudná, hogy miért kell húst enni. Biztos b.zi is.", se vegánok ne támadják be a húsevőket azzal, hogy "Hülye elmaradott paraszt, nem tudja, hogy rákos lesz a hústól. Amúgy is egy gyilkos, és biztos a Fidesz-re szavaz.".

tegnap 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!