Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan viszonyulsz Magyarorszá...

Hogyan viszonyulsz Magyarországhoz?

Figyelt kérdés

Én az 1.-es állásponton vagyok. Még tanulok, de amikor befejeztem az itteni iskolai tanulmányait, takarodok innen el, és soha többé nem jövök vissza.

Te mit mondasz?

2022. jan. 16. 08:44
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
22%
Es igen, az osok meghaltak ... oket mar nem erdekli ... engem erdekel, hogy az oseim sirjai rendbe legyenek tartva, hogy az emlekuk orizve legyen amig elek.
2022. jan. 16. 09:52
 22/55 anonim ***** válasza:
75%

#13 Milyen régre visszamenő családfakutatással merted kijelenteni, hogy a te őseid egytől-egyig itt nyugsznak? Az a ritka, akiben nincs semennyi német, olasz, orosz, román, szlovák, horvát, stb vér. Nem véletlen gyakori vezetéknevek a Német(h), Tót(h), Horvát(h) stb.

Én pl nem tervezek külföldre költözni, de ez az érv lelkizős hülyeség, ami mögött nem áll semmi racionalitás. Ha azzal érvel valaki, hogy nem akar a családjától távol élni, azt el tudom fogadni, mert vannak tényleges hátrányai.

2022. jan. 16. 09:55
 23/55 anonim ***** válasza:
82%

Nem igazán értem hogy mit szerethet annyira azon az ember hogy magyar, de igazából mindegy is. Szerintem a magyar néplélek egy kisebbségi komplexusokkal küzdő, a múltján folyamatosan rágódó és a veszteségeiért felelősséget vállalni képtelen katasztrófa. Ezért beszélgethetünk még mindig ebben a kategóriában Orbánokról és Gyurcsányokról.

Külföldön legalább ettől megszabadul az ember, a nyilvánvaló anyagi előnyök meg még plusz is.

2022. jan. 16. 09:59
 24/55 anonim ***** válasza:
26%
Jó lenne egy olyan törvény, miszerint ha valaki elhagyja az adott országot,akkor fizesse vissza az államnak az iskoláztatását.Ez lenne a minimum.Az adott országban lett ember+nevelkedett.Külföldön is szolga leszel.Aki mégis kijut és van gerince,az megőrzi a magyarságát és nem erőlteti a kulturális beilleszkedést.
2022. jan. 16. 10:00
 25/55 anonim ***** válasza:
28%

"Sehonnai bitang ember,

Ki most, ha kell, halni nem mer,

Kinek drágább rongy élete,

Mint a haza becsülete."

2022. jan. 16. 10:02
 26/55 anonim ***** válasza:
39%

#24 azt már a szülei kifizették adó formájában.

Igaz, hogy neked, a szabad magyarnak hatósági áras csirkefarhát kell, mert nem jössz ki a fizetésedből hó végére, de aki jól él külföldön, utazgat, nyaralgat, az bezzeg szolga. Folytasd még kérlek ezt a magasívű gondolatmenetet.

2022. jan. 16. 10:05
 27/55 anonim ***** válasza:
77%

"Moslék-ország, hajh cudar ország,

Hajh, Hortobágy, zsír-szívü rém; -

Hajh, Átok-város, Redves-ugar:

Piszok-hazám, mit kapaszkodsz belém?

Fekete vizeken jöttem én.

Vagyok a nyugati sirály -:

De magyarnak köpött ki a föld.

Moslék-ország a nyakamon ül,

Engemet Moslék-ország örökölt:

Nyöszörög a hájszagu föld."

[link]

2022. jan. 16. 10:05
 28/55 anonim ***** válasza:
100%
Ady-paródia, ha valaki nem értené.
2022. jan. 16. 10:06
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
Már akkor is a nyugat-magyar viszony feszítette az embereket.
2022. jan. 16. 10:06
 30/55 anonim ***** válasza:
3%

Rendben 24-es válaszoló.

A szülők meg elvárhatják, hogy a temérdek adóért minőségi oktatást kapjon a gyereke. Ne olyan életképtelen oktatást, magolást, amit ráerőltetnek a gyerekre. Kiírtva belőle a kérdezést, elemzést, összehasonlítást, logikát, kíváncsiságot, kritikát, ítéletalkotást, stb.

Vagy havi 80-100.000 ft-on levonnak TB-re, elvárom, hogy színvonalas legyen az egészségügy!

Erre szar egészségügy, várólista, fertőzésveszély vár.

Szóval 24-es válaszoló inkább gondolkodj, mielőtt becsmérled a külföldre távozókat.

Sokan az éhbérek, csőcselék színvonal miatt kényszerülnek nyugatra menni.

2022. jan. 16. 10:07
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!