Hogyan viszonyulsz Magyarországhoz?
Én az 1.-es állásponton vagyok. Még tanulok, de amikor befejeztem az itteni iskolai tanulmányait, takarodok innen el, és soha többé nem jövök vissza.
Te mit mondasz?
Az 1-es érthetőbben:
ELMEGYEK INNEN KÜLFÖLDRE LAKNI, ÉS SOHA NEM JÖVÖK VISSZA.
Te merre mennél?
(Mondjuk én a klíma miatt, nem a politika miatt mennék majd, ha nyer a baloldal, akkor már a politika miatt is.
Most rögtön mennék, viszont nem fogok megfelelő iskolai végzettség nélkül máshol tengődni. Nem leszek olyan, mint a cigányok, meg egyes magyarok, akik iskolai végzettség, nyelvtudás nélkül kimennek külföldre.
Megszerzem itt, amit kell, aztán megyek. Lássák azt a külföldiek, hogy egy tanult, intelligens ember vagyok.
Aztán onnantól ott dolgozok, tanulok majd tovább.
Előzmény:
Úgy gondolom, hogy az emberek nagy részét a média neveli.
A média meg olyan emberek kezében van, akiknek nem célja a gondolkodó, lelkileg, mentálisan, fizikálisan egészséges ember, aki képes nemzetben gondolkodni, értékvezérelt életet élni.
Így az átlag állampolgár nagyon alacsony szellemi szinten vegetál.
Ez évtizedek alatt fejlődött ki.
Nem feltétlen az átlag emberrel van a baj, mert tény, hogy tudatlan, de amit a parlamenti söpredék művel, az a magyarság tudat meghazudtolása.
Természetesen ők is a Kádár rendszer, komcsi termékei.
Másrészt Magyarországnak szép tájai vannak, a klíma sem rossz.
De élhetetlenné tették, teszik egyre jobban. Mert nem csak a magasan képzett munkaerőnek kellene jobban élni.
Amúgy a demokratikus, kritikus gondolkodás hiánycikk lett.
Látható a magas államadósságból, forint gyengüléséből, oktatás és egészségügy, demokrácia (soha nem is volt) tönkretételéből, egyre növekvő árakból, egyre jobban elértéktelenedő átlagfizetésekből, a politikai, társadalmi kultúrából, hogy az összeomlás felé halad az ország.
A kérdező által megfogalmazott 1-es pontban foglaltak szerint kell eljárni annak, aki idősebb korára is élhető nyugdíjat, környezetet, mentalitást akar.
Sajnos, ami folyik az Mindszenty József, Széchenyi, stb. szembeköpése.
Csőcselék színvonal lett. Sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!