Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan viszonyulsz Magyarorszá...

Hogyan viszonyulsz Magyarországhoz?

Figyelt kérdés

Én az 1.-es állásponton vagyok. Még tanulok, de amikor befejeztem az itteni iskolai tanulmányait, takarodok innen el, és soha többé nem jövök vissza.

Te mit mondasz?

2022. jan. 16. 08:44
A kérdező szavazást indított:
1. Elmegyek innen menni külföldre lakni, és soha nem jövök vissza.
2. Elmegyek külföldre, megszedem magam pénzzel aztán visszajövök.
3. Nem megyek sehova. Ez az én hazám, szeretem Magyarországot. Ide adózok, itt élek.
44 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/55 A kérdező kommentje:
*tanulmányaimat
2022. jan. 16. 08:44
 2/55 A kérdező kommentje:

Az 1-es érthetőbben:

ELMEGYEK INNEN KÜLFÖLDRE LAKNI, ÉS SOHA NEM JÖVÖK VISSZA.

2022. jan. 16. 08:46
 3/55 anonim ***** válasza:
2022. jan. 16. 08:50
 4/55 anonim ***** válasza:
29%
3.
2022. jan. 16. 08:50
 5/55 anonim ***** válasza:
28%

Te merre mennél?

(Mondjuk én a klíma miatt, nem a politika miatt mennék majd, ha nyer a baloldal, akkor már a politika miatt is.

2022. jan. 16. 08:52
 6/55 anonim ***** válasza:
23%
Ha neked ennyire sz@r az egész, akkor tisztességesebb lenne ha most rögtön mennél, taníttassanak akkor ott, ahol majd adózol.
2022. jan. 16. 08:53
 7/55 anonim ***** válasza:
77%
Miután lediplomaztam szeretnék kiköltözni külföldre
2022. jan. 16. 08:54
 8/55 anonim ***** válasza:
23%
Úgy viszonyulok, hogy a disszidens csírák hadd húzzanak kifelé. A határokat egy irányba kéne lezárni, kifelé bárki, befelé senki.
2022. jan. 16. 08:58
 9/55 A kérdező kommentje:

Most rögtön mennék, viszont nem fogok megfelelő iskolai végzettség nélkül máshol tengődni. Nem leszek olyan, mint a cigányok, meg egyes magyarok, akik iskolai végzettség, nyelvtudás nélkül kimennek külföldre.

Megszerzem itt, amit kell, aztán megyek. Lássák azt a külföldiek, hogy egy tanult, intelligens ember vagyok.

Aztán onnantól ott dolgozok, tanulok majd tovább.

2022. jan. 16. 09:01
 10/55 anonim ***** válasza:
100%

Előzmény:

Úgy gondolom, hogy az emberek nagy részét a média neveli.

A média meg olyan emberek kezében van, akiknek nem célja a gondolkodó, lelkileg, mentálisan, fizikálisan egészséges ember, aki képes nemzetben gondolkodni, értékvezérelt életet élni.

Így az átlag állampolgár nagyon alacsony szellemi szinten vegetál.

Ez évtizedek alatt fejlődött ki.

Nem feltétlen az átlag emberrel van a baj, mert tény, hogy tudatlan, de amit a parlamenti söpredék művel, az a magyarság tudat meghazudtolása.

Természetesen ők is a Kádár rendszer, komcsi termékei.

Másrészt Magyarországnak szép tájai vannak, a klíma sem rossz.

De élhetetlenné tették, teszik egyre jobban. Mert nem csak a magasan képzett munkaerőnek kellene jobban élni.

Amúgy a demokratikus, kritikus gondolkodás hiánycikk lett.

Látható a magas államadósságból, forint gyengüléséből, oktatás és egészségügy, demokrácia (soha nem is volt) tönkretételéből, egyre növekvő árakból, egyre jobban elértéktelenedő átlagfizetésekből, a politikai, társadalmi kultúrából, hogy az összeomlás felé halad az ország.

A kérdező által megfogalmazott 1-es pontban foglaltak szerint kell eljárni annak, aki idősebb korára is élhető nyugdíjat, környezetet, mentalitást akar.

Sajnos, ami folyik az Mindszenty József, Széchenyi, stb. szembeköpése.

Csőcselék színvonal lett. Sajnos.

2022. jan. 16. 09:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!