Hogyan viszonyulsz Magyarországhoz?
Én az 1.-es állásponton vagyok. Még tanulok, de amikor befejeztem az itteni iskolai tanulmányait, takarodok innen el, és soha többé nem jövök vissza.
Te mit mondasz?
Nekem teljesen mindegy, hogy a Fidesz vagy az Ellenzék van kormányon, akkor sem maradnék itt, ha kormányváltás lenne. Nem szeretek ebben az országban lenni, nem vagyok ide való.
🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Itt lenne szükséged rád a hazádnak de te nyomós érvekkel alátámasztod miért lenne jobb neked kint, honvágy ide vagy oda,
Üdv
Butaházy Eda
42 - értjük, menj, ne is gyere vissza soha, nem fogsz hiányozni innen. Csak azt nem értjük, mi a francnak kell kiírni ezt ide - hogy hörögve utálkozzanak a SAJÁT HAZÁJUK FELETT az emberek.
Undorító ez a gyakori, tele van olyan álkérdésekkel(!), ami arról szól, hogy begyűjteni a nagyon alacsony szellemiségű, gyűlölettel teli embereket, miszerint:
"Gyűlölöm - és jöjj, ugye te is! - az anyámat, apámat, sógoromat, a gyerekeket, csecsemőket, anyósomat, szomszédomat, anyanyelvemet, himnuszunkat, szülőföldemet, és az édes hazámat."
-és lepontozni, aki nem áll be az ugatókórusba.
-----------------
A hűséges hazaszeretőknek küldöm a József Attila idézetet:
S mégis, magyarnak számkivetve,
lelkem sikoltva megriad -
édes Hazám, fogadj szivedbe,
hadd legyek hűséges fiad!
Totyogjon, aki buksi medve
láncon - nekem ezt nem szabad!
Költő vagyok - szólj ügyészedre,
ki ne tépje a tollamat!
Adtál földmívest a tengernek,
adj emberséget az embernek.
Adj magyarságot a magyarnak,
hogy mi ne legyünk német gyarmat.
Hadd írjak szépet, jót - nekem
add meg boldogabb énekem!
Hát nézd nekem eléggé meleg ez az ország.
"Itt lenne szükséged rád a hazádnak"
Magyarországnak olyan emberekre van szüksége, akik azonosulnak a kulturájával, szokásaival, hagyományaival, mentalitásával. Én nem ilyen vagyok, így végső soron Magyarország is jobban jár, ha elmegyek innen.
Remélem, sikerül kint állampolgárságot szereznem, akkor a magyar állampolgárságról is lemondhatok. Főleg akkor, ha a külföldi állampolgárságom azon múlik.
Bizony vannak, akik nem/nem csak kalandvágyból mennek el innen. Ez utóbbi szöveg főleg a fideszeseknek szól. 😉
"olyan kérdést írok ki, amilyet akarok. A magyar hazafik vinnyogása meg nem érdekel."
- ez így van, olyat írsz ki, amilyet akarsz, és amilyen a szerény intellektusodból telik.
Hazudsz - mert rettenetesen "érdekel" - hisz pár másodperc alatt szarrá pontozod a normális válaszokat.
Gyűlölettel teli, sötét lelkedet vidd világgá! PÁ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!