Valóban olyan jó a pestiek helyzete hogy telelni járnak Tenerife és Báli illetve más szigetekre?
Figyelt kérdés
tegnap 12:56
1/16 anonim válasza:
Én egyszer voltam Balin a vírus előtt azóta sincs pénzem rá sőt még egy balatoni nyaralásra sem akkor miről pofázol?
2/16 anonim válasza:
Csak a prolik járnak Tenerifére és Balira.
3/16 anonim válasza:
Ez nem településhez kötött. Pesten is vannak, akik megtehetik, meg vidéken is. Én például nem, de remélem, hogy a főnökömet a legközelebbi ilyen nyaralásán legalább egy medúza megcsípi.
4/16 anonim válasza:
1#
balatoni nyaralásra nekem se volt pénzem, úgyhogy idén horvát tengerpartra megyek, mert ott 1 hét olcsobbra jött ki mint a Balatonon
5/16 anonim válasza:
Tenerife egyébként egyáltalán nem számít újgazdag/jóléti nyaralóhelynek. :D
Egyébként nem hiszem, hogy a budapestiek többsége fényűző életmódot folytat, de kétségtelen, hogy a felső tízezer jelentős része Budán lakik.
6/16 anonim válasza:
4.
Jó neked nekem horvátországra sincs most pénzem, amúgy az szerintem nem téli cél
7/16 anonim válasza:
Jaja, télen inkább Új-Zéland környéke ajánlott.
8/16 anonim válasza:
Egyébként kérdező úgy látom hogy te még sehol nem voltál, tenerife sem az igazi célpont télen. ott sincs annyira nyári meleg ,ha igazi nyári meleget akarsz akkor afrika ázsia , dél amerika,,többi az nem jó
9/16 anonim válasza:
Orbi megmondta, hogy 200 ezren mentek idén telelni.
(ami a lakosság 2%-a)
10/16 anonim válasza:
Tenerife egyáltalán nem olyan drága, hogy luxus kategóriának számítson. Tájékozódni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!