Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tenerife 2025 ősszel? Szállásr...

Tenerife 2025 ősszel? Szállásról vèlemènyek? Repjegy ára?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első, saját szervezèsű külföldi nyaralásunkra kèszülök.

Barátnőm nagy imádója Mosolykának (Hozeliter Fanni), akik nemrèg Tenerèfinèn vetettèk meg a lábukat, ès szállás kiadással foglalkoznak.

Mivel követi őket, mondta, hogy mindenkèppen nèzzem meg a szállást náluk (canaan in Tenerife), hát nem tudom. Sok jó vèlemènyt olvasni, de kissè drágállom. Van honlapjuk, Facebook oldaluk, nem tűnik átverèsnek. De nem drága egy kissè? Mindenhol azt olvasom, hogy Tenerife olcsón kihozható nyaralási úticèl, èn akárhogy számolom, egy hètre 700-800 ezer alatt nem nagyon jön ki (szállás, repjegy, kocsibèrlès, kaja, költőpènz), azèrt ez (nekem) nem olcsó.

No meg a repjegy... Wizzairt nèztem, oda-vissza kb.110 ezerből lenne meg a jegy 10 kgos kis bőrönddel. Ez reális? Elkèpzelhető, hogy lentebb megy az ára, vagy idővel inkább drágább lesz?

Saját szervezèssel eddig csak Magyarországon utaztunk (külföldön mèg nem voltunk együtt, èn règen a szüleimmel voltam gyerekkènt), ehhez kèpest drágállom ezt az utazást (aktív kirándulók vagyunk, tehát nem a wellness hoteleket rèszesítjük előnyben, itthon 6 nap 5 èjszakákat szoktam szervezni, ès ketten ki szoktunk jönni apartmannal, utazással, kajával, belèpőkkel max 200 ezerből, amiből a szállás+utazás szokott lenni kb 100 ezer, a többi a kaja ès a költőpènz). Na ehhez kèpest drágállom Tenerifèt, így èrtsètek. Lehet más, ilyen kategóriájú helyekhez kèpest olcsó, de èn a saját pènztárcámhoz mèrtem ès nem más helyekhez.

Nagyon fölèszámoltam a költsègeket? Vagy valamit elnèztem? (410 Ft/euróval számolgattam) Ti mennyiből jöttetek ki egy hètre Tenerifèn mindennel együtt? Kb mire számoljak?

ma 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

De akkor miért nem nézed meg pl booking.com-on, hogy a környéken a többi szállás mennyibe kerül ugyanabban az időszakban?

A repjegy ára reális egy nyaralóhelyre nyáron.

ma 11:11
 2/6 aHermann ***** válasza:

Szia!

Ránéztem a Mosolykás szállásra, szerintem kifejezetten drága, ennek a töredékéből kihozható jó véleményes, jobb helyen lévő szállás, lemondható és helyszíni fizetéssel, akár ellátással. Nézz körül Booking-on és Airbnb-n.

Mosolykánál a konyhás szoba 95 euró/éjtől kezdődik+takarítás.

Értem, hogy a párod kedveli, de nem biztos, hogy az első külföldi úton emiatt a nihil közepén szállnék meg jóval drágábbért.

A repülőjegy 2 főre oda-vissza 110-ért jó ár, ha tényleg szeretnétek menni, akkor ezen érdemes elgondolkodni. (Ha nézed 2025 február-márciusra sincs olcsóbb 25e-ért/irány)

Autóval kötetlen vagy, de Tenerifén jó a buszközlekedés, bárhova el lehet vele jutni, a heti bérlet 50 euró/fő, szóval nem biztos, hogy bérelnék kocsit, mert az eleve közel a duplája 180 euró/hét, a parkolás meg nem lesz egyszerű, ha kirándultok/várost néztek, inkább néznék egy jó helyen levő szállást (séta távolságra levő strand és település).

Nem tudom mi érdekel, de a programok ára húzósabb. Pl. belépő a Loro Parkba és a Siam Parkba 42 euró/fő/hely (a 2 parkos kombinált, ami 15 napig érvényes 74), Teide felvonó 41 euró/fő, Teide felvonó+Teide Legend 44,50 euró/fő

Kihozható az egész olcsóbban, főleg, ha nem Mosolykáztok. Ami megdobja az árat a programok. Kérdés, hogy pl. 5-600e belefér-e a keretbe?

ma 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen inflenszeres agyhalottkodós marhaságot felejtsétek el.

Először is repjegy:

Madridi átszállással jóval olcsóbb. Ha közvetlenül mentek nézzetek Bécsből is. Azair.hu és egyéb árösszehasonlító oldalakon nézzetek szét.

Szállás:

Semmi influenszeres marhaság. Ő abból él hogy a sok balek konzumidióta nála foglal mert "imádja mosolykát'.

Airbnb, booking a barátod. Én valami nyugis helyet keresnék(tehát semmiképp sem a nyugati part) aztán onnan kocsival bejárni a szigetet.

Autóbérlés:

Autoreisennél jó előre foglalva extra biztosítással is napi 20 euro körül kihozható és nem kell hitelkártya meg nem zárolnak semmit.

ma 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi most voltunk 1 hetet oktober elso hetében. 3 nap, 2 nap, 2 nap, harom kulonbozo szigeten. Oda vissza reules, ottani hajozas es repules volt kb fejenkent 100as.

Szallasok ejszakankent 20-30k, azaz mondjuk fejenkent 15.

Programok, hajozas, jacht berles, vulkan turák, egesz napos csoportos tripek meg kb. fejenkent 120k.

Plusz kajapia.

Szoval fejenkent 400 korul megvolt teljesen porgos, fullos programmal, 3 sziget megnezese.

ma 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja es az osszes sziget kozul talan Tenerife a legbenabb, tipikus konzum lehuzos gagyadék. Ha oda akartok menni, akkor se az ilyen agyatlan mosolykák influencer kéglijeibe menjetek, ennel legyen tobb eszetek. Tenerifén a highlight egyertelmuen nekem a masca völgy, és a vulkánmászás volt. Ott nem volt tomeg. A strandot pár óra után mi megunjuk altalaban.
ma 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Novemberben voltunk ott,6 éjszakát. 70ezer volt a rep.jegy, a szállás is 70 volt fejenként, 4 napra béreltünk autót, az 60ezer volt. Északi részen volt a szállásunk.
ma 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!