Fideszesek, ti arra szavaztatok, hogy egyedül a lakhatás megdrágulásában zárkózzunk fel a hanyatló nyugathoz?
Figyelt kérdés
Magyarorszagon drágul Európában a leggyorsabban a lakhatás. Az árszínvonal gyorsabban utól fogja érni a nyugati szintet mint gondolnánk. A fidesz az elmúlt 15 évben nemhogy ez ellen dolgozott volna, hanem pont ellenkezőleg. Folyamatos közpénzből történő ingyenpénzek ingatlanpiacra juttatásával, a forint gyengítésével, a banki kamatokra kivetett további adókkal, tüzelte fel az ingatlanárakat. Tehát ingatlanárakban villámgyorsan utólertük a hanyatló nyugatot, miközben a fizetések az EU-n belül már majdnem nálunk a legalacsonyabbak, az élelmiszerárak a legdrágabbak. Ezek miatt a lakhatás egy magyarnak sokkal nehezebben kitermelhető mint egy hanyatló nyugaton élőnek, a magyar fiatalok pedig sokkal nehezebben jutnak saját lakáshoz mint hanyatló nyugati tarsaik. Lakhatásiválságban tehát utólértük a hanyatló nyugatot míg minden más területen messze elmaradunk. Erre szavaztatok?tegnap 13:36
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok és igen arra szavaztam, hogy a következő generaciók már csak bérlők legyenek.
Fideszes voltam mivel nem erre szavaztam.
Nem vagyok fideszes és tök jó, hogy a fidesz elintézte nekem, hogy aranyáron adhatom ki a panelomat.
Nem vagyok fideszes és szánalmas, hogy a fidesz csak a lakhatás ellehetetlenítésében tudta felzarkóztatni az országot a nyugathoz.
9 szavazat
1/12 anonim válasza:
A fizetésekhez viszonyítva ma olcsóbb a lakhatás, mint a rendszerváltáskor. Arányosan viszonyìtva egyedül a Bokros csomag idején és a 2008-2012 időszakban volt olcsóbb a lakhatás, mert válság volt.
2/12 anonim válasza:
Még maga a fidesz is beismerte, hogy Magyarországon lakhatási válság van. Miről beszélünk? Csak ugye a lakhatási válság egy bizonyos következményrendszer része, amit ők maguk idéztek elő, kezdésképp a rekordinflációval, és még sorolhatnám a végtelenségig. Csak ezt az egybites idióta nem látja át, hanem "itt egy zsák krumpli, arra szavazok, akit mondott aki adta". Ez aztán a demokrácia b*sszátok meg, ahol egy zsák krumpliért (~1000ft) szavazatokat lehet venni. Talán arra kellene törekedni, hogy ne szoruljon senki egy zsák krumplira. Vagy arra, hogy az oktatást ne leépítsék és privatizáltják. Soroljam még?
3/12 anonim válasza:
A fideszesek kizárólag a propagandára szavaztak
A valóság leginkább el sem jut hozzájuk. Ha meg mégis, akkor ők a rendszer haszonélvezőiként támogatják őket
4/12 anonim válasza:
Nem, az élelmiszer árának növekedése érdekében is szavaztak.
5/12 Edward Norton válasza:
Az EU-ban csak Románia előz meg minket a saját tulajdonú ingatlannal rendelkezők arányában. Szóval miről beszélsz? Pont a nyugati ember lakik bérlakásban.
6/12 A kérdező kommentje:
5# pont ez az amiben hamar utól fogjuk érni a nyugatot. De semmi másban. Esetleg migránsok számában.
tegnap 14:36
7/12 Edward Norton válasza:
Miért érnénk utol? Most mondtam, hogy Magyarország második az EU-ban.
8/12 anonim válasza:
Örülj neki, így jobb arányban el tudod cserélni a magyar ingatlanodat külföldi ingatlanra. Régebben egy magyarnak elérhetetlen lett volna a hanyatló Nyugaton egy saját ingatlan, most tök jó áron tudod a magyar ingatlanodat átváltani külföldire. Én is ezt tervezem. Hajrá Fidesz!
9/12 anonim válasza:
A visegrádi országok fővárosai közül Budapesten a legolcsóbbak az ingatlanok a fizetésekhez viszonyítva.
10/12 A kérdező kommentje:
9# ezt melyik fidesz progaganda oldalon olvastad?
tegnap 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!