Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most komolyan ,az Orbán...

Most komolyan ,az Orbán kormány 15. évében a. minimálbér 197382 forint miközben a hanyatló Nyugaton a segély összege meghaladja 400.000 ezer forintot?

Figyelt kérdés
Akkor még folyamatosan hozzák a vendégmunkásokat hogy minél jobban nyomják le a béreket.

ma 10:19
 1/5 A kérdező kommentje:
15 év alatt nem hogy jobb lett volna a dolgozók helyzet, hanem nyomorba döntötte az Orbán rezsim.
ma 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Nyugaton az emberek bérlakásban élnek, azért ilyen magas a segély. Nálunk szinte mindenkinek saját lakása van.
ma 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

És hát kedves kérdező, azt se felejtsd el, hogy mást ér itt 200 ezer forint, mint ott ugyanennyi euró, ott drágább az élet.

Mondok egy példát, a vendéglátásban dolgozik Németországban egy rokonom, közel 3000 eurót keres.

De a bibi, hogy a 2 szobás lakás, és a rezsi, plusz a gyereknek amit befizet 1100 euró. Az 440 ezer forint.

Ugyanez nálam kb 60-70 ezer....ami kb 150-160 euró.

Tehát ezzel már majdnem 1000 euróval előrébb vagyok.

Ő 2000 euróból él, ami 820 ezer forint. Én 600 ezerből, de semmiféle lényeges életszínvonalbeli különbség nincs köztünk, ő is annyit tud megtakarítani, mint én, ugyanannyit nyaralunk, egy színvonalú az autónk...

Szóval ezt is érdemes ám látni.

ma 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdező, én már a szocializmus idején megtanultam, hogy a nyugat a szakadék szélén áll, ........ de mi egy lépéssel előbbre tartunk!

Ugyanide jutottunk vissza. :-)))

ma 12:01
 5/5 A kérdező kommentje:
3. ügyes, vedd fel a zsák krumplit a legközelebbi párt irodában.
ma 12:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!