Most komolyan ,az Orbán kormány 15. évében a. minimálbér 197382 forint miközben a hanyatló Nyugaton a segély összege meghaladja 400.000 ezer forintot?
És hát kedves kérdező, azt se felejtsd el, hogy mást ér itt 200 ezer forint, mint ott ugyanennyi euró, ott drágább az élet.
Mondok egy példát, a vendéglátásban dolgozik Németországban egy rokonom, közel 3000 eurót keres.
De a bibi, hogy a 2 szobás lakás, és a rezsi, plusz a gyereknek amit befizet 1100 euró. Az 440 ezer forint.
Ugyanez nálam kb 60-70 ezer....ami kb 150-160 euró.
Tehát ezzel már majdnem 1000 euróval előrébb vagyok.
Ő 2000 euróból él, ami 820 ezer forint. Én 600 ezerből, de semmiféle lényeges életszínvonalbeli különbség nincs köztünk, ő is annyit tud megtakarítani, mint én, ugyanannyit nyaralunk, egy színvonalú az autónk...
Szóval ezt is érdemes ám látni.
Kérdező, én már a szocializmus idején megtanultam, hogy a nyugat a szakadék szélén áll, ........ de mi egy lépéssel előbbre tartunk!
Ugyanide jutottunk vissza. :-)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!