Ez az a fantasztikus gazdasági és jövedelmi ugrás amit Viktorka beígért?
Azért eza + 10-20 ezer forint mit segít a magyar családokon?
Nem kelett volna esetleg kicsit komolyabban emelni?
Akár adókedvezmények segítségével?
Még 2-3 év és a Bolgár fizetések is lehagnyak igy minket
Hol van itt az új gazdaságpolitika sikere?
Hol van itt a fellendülés?
#4 Azért ez a 9% és 7% nagyon messze van a nagy ívűtől. Meg az utána ígért 13% és 14% is. Ezt simán felzabálja az infláció.
Szerintem az lenne fasza, ha nem adóztatnák meg a minimálbért (ezt a fidesz vezette be) és ha visszatennék a táppénz értékét a fizetés 100%-ra (ezt is a fidesz csökkentette le). Én sem csak a TB 70%-át fizetem be. :D
Most éppen a 13. havi nyugdíjra sem nagyon van pénz a kasszában és Brüsszelre kenve már azt készítik elő, hogy esetleg már nem fogják kifizetni. De brüsszelből soha nem kértek ilyet.
A vállalkozások kérték, hogy legyen egy alacsonyabb fix minimuma a járulékoknak. Erre hoztak egy olyan szabályt, hogy a tavalyi minimálbérhez kell igazítani, ami után a minimum járulékok eleve magasak. Kértek két almát és kaptak egy keserű fonnyadtat.
A vállalkozásokat beleveszik a kedvezményes rezsi csomagba. Ezzel már a 2026-os választásokra készülhetnek. Azért várjuk csak ki a végét, mert biztos, hogy ebbe is tettek valamilyen aknát, buktatót. Itt is előkerülhet még egy fonnyadt alma. Lehet lesz majd csodálkozás 2026-ban, a KATA-s manővert sokan nem felejtik el addigra és ez több százezer szavazó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!