Az mennyire normális hogy ezentúl a barátaim és a családom/rokonok hülyének néznek?
Hellósztok!
18 éves vagyok, jövő februárban leszek 19.
Pénteken gimi gondoltam megyek lógni a közeli bárba az idősebb ismerőseimmel. Meguttam három pohar whiskey-t és egy Krušovice sör is lement. Természeresen szabályosan, gyalog indultunk haza. Én útközben vuccelődtem is, hogy olyan csehül érzem magamat az első cseh söröm után "Jak se máš, jak mohu tebe pomoci" ilyeneket hajtogattam. A barátaim jóval józanabbak voltak mint én. Voltak olyan kedvesek, hogy a házunkig elkísértek engem. Ez nagyon jól esett, és meg is köszöntem Nekik a gesztust, majd elmentek. Láttam, hogy itt van a kereszrapámék kocsija, villámlátogatást tettek. Odakint voltak a teraszon. Én az ittaságom miatt nem tudtam felfogni mit teszek. Van egy létra a nyárikonyha padlására. Onnan ugrottam le, mert azt hittem hogy én vagyok Trevor a GTA 5-ből, aki ejtőernyővel akar leszàllni. Szerencsére fűre estem. Nem szenvedtem súlyos sérülést, mindenki odarohant segíteni. Anyukám betegre izgulta magát. A barátaim is tudomást szereztek, a keresztszüleim pedig végig nézték az egészet. Hülyére vesznek és bolondnak néznek. Már szóva is tették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!