Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Betartotta Trump az ígeretét,...

Betartotta Trump az ígeretét, hogy 24 órán belül véget vet az orosz-ukrán háborúnak?

Figyelt kérdés
Úgy olvastam, hogy csak Grönland és Kanada bekebelezését tervezi, Putyint pedig csak fenyegeti és további szankciókat akarna bevezetni vele szemben.

tegnap 17:05
A kérdező szavazást indított:
Nem tartotta be, Orbánt csak hasznos bohócaként kihasználta. Korrupciós listán is rajta hagyja.
Passz vagy kifejtem.
19 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem tartotta be.
tegnap 17:06
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Majd most jön az okoskodàs, de hát nem úgy gondolta, meg ez lehetetlen, noha minden bohóc 24/7 lengette mindenütt az erről szóló nyilatkozatàt.
tegnap 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Azóta már nyilatkozta, hogy a tanácsadói elmagyarázták neki, hogy mennyi is pontosan az a 24 óra és rájött, hogy annyi idő alatt mégsem fog összejönni a nagy mutatvány. :)
tegnap 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Igen, már ki is tört, csak előtte, még benéz Grönlandra, meg Kanadába, meg a Mexikói öbölbe...
tegnap 17:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az már Amerikai-öböl. :)

tegnap 17:16
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
30-40 ezer hazugság mellé csak befér mégegy :D Trampli az amcsik fidesze
tegnap 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
25%
A 24 óra egy szimbolikus idő, nem kell szó szerint venni.
tegnap 17:38
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Adjuk Trumpnak 24 napot, addigra csak lesz eredmény, ha már ekkora szájhős volt és 24 óráról beszélt.
tegnap 17:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Amíg jó üzlet a háború, eszében sincs. Meg nyilván él még Kennedy emléke...
tegnap 18:01
 10/12 anonim ***** válasza:
45%
Nem tartotta be, én azért gondoltam, hogy így lesz. De mi köze van ennek Orbánhoz? Nem neki ígérte meg.
tegnap 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!