Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi Hazánknak valóban vannak...

Mi Hazánknak valóban vannak olyan tervei, hogy visszafoglalják a Kárpátalját ha nyernek 2026-ban és vevő rá az orosz fél is?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyen kommentet olvasok Facebook-on
jan. 21. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
32%

Erre most is ott az esélyük, menjenek csak.

Régebben revizionista voltam én is, de onnantól kezdve hogy egy ilyen revízió valószínűleg orosz gyarmattá tenné az országot, inkább elutasítom az egészet.

Láthattuk mi lett az előző ilyen kísérletnél. Nem jó üzlet

jan. 21. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

És hogy kikerekedne a szemük, hogy amikor megpróbálják, a kárpátaljaiak vernék őket ki onnak azzal amijük csak van.

Pont olyannak látnák a "visszavsatolási" kísérletet, mint az ukránok az oroszokét.

jan. 21. 15:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Biztosan az ukránok által sanyargatott magyarok "vernék ki őket".. téged se az eszedért szeretnek. De javaslom költözz oda, hátha besoroznak gyorsan a frontra..

jan. 21. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Tervek esetleg lehetnek, de valószínűleg tisztában vannak vele, hogy nem menne ez csak úgy.
jan. 21. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én benne lennék (harcolnék is).
jan. 21. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
5-ös mivel harcolnál Pistike a csúzliddal?
jan. 21. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Téged meg pláne. Olyan mítoszokban hiszel, amiknek már jó régen nincs valóság alapja.

Kárpátalján laknak kb 1,2 millióan, akik közül 1 millió ukrán. Magyar meg van vagy 100 ezer, ha nagyvonalúak vagyunk.

Szerinted ezek az erőviszonyok kinek kedveznek?

jan. 21. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!