Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Antall József valóban jó...

Antall József valóban jó miniszterelnök volt, vagy csak az eltelt idő szépíti meg az emlékét?

Figyelt kérdés
jan. 19. 12:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Eléggé megszépíti.
jan. 19. 12:48
 2/17 anonim ***** válasza:
42%

Dehogy volt jó.

Éppen olyan szar volt, mint akik utána jöttek.

-Elkurta a privatizációt

-lemondott Kárpátaljáról

jan. 19. 12:50
 3/17 SzocdemOliver ***** válasza:
40%

"-lemondott Kárpátaljáról"

A mindennapos Mi Hazánk agymenés adagunkból sose szenvedünk hiányt. Ti még Putyin mögé is beállnátok, ha nektek ígérné Kárpátalját.

jan. 19. 12:55
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
Szinte a leggyengébb volt, igazi szobatudós, nulla gyakorlati érzékkel, alapvetően érzelmi alapon döntött és azt a nagy "magyarkodást" is ő alapozta meg.
jan. 19. 12:56
 5/17 SzocdemOliver ***** válasza:
15%
A fél kuruc infó ide jött lepontozni a Mi Hazánkat kritizáló válaszokat? Nincs jobb dolgotok?
jan. 19. 13:08
 6/17 anonim ***** válasza:
28%

5#

Te barom, Kárpátalját egy puskalövés nélkül, diplomáciával visszalehetett volna szerezni.

Ki az a hülye, aki nem él ilyennel?

Egy áruló lehet csak.

jan. 19. 13:15
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Neki köszönhetjük hogy itt tart az ország.
jan. 19. 13:21
 8/17 progizo ***** válasza:
20%

#6.: Éppen 1991-ben volt az a bizonyos kárpátaljai népszavazás, melynek az lett az eredménye, hogy az ottaniak kinyilvánították: lazítani akarnak az Ukrajnával fennálló kényszerkapcsolaton.

Erre kellett volna lecsapnia az akkori magyar külpolitikának és elérnie a határrevíziót Kárpátalja vonatkozásában.

Dehát az akkori politika is csak szavakban volt nagyon magyar, és amikor ezt tettekre kellene váltani, már csak gyáva férgek.

Ilyen volt Antall is a kecskeképű Jeszenszkyvel.

jan. 19. 13:23
 9/17 anonim ***** válasza:
16%
Nem tudom! Kicsi voltam. De amiket hallottam, vagy inkább nem hallottam, nem sok történt, bena privatizálások, taxisblokadok, kárpótlási jegyek, semmi elszámoltatás. Gondolom tele voltak ügynökökkel, és Antall nem igazán volt magyar és hazafi. Olyanok lehettek mint most a fidesz, álnemzeti hazaárulók.
jan. 19. 13:26
 10/17 progizo ***** válasza:
18%

#3.: "A mindennapos Mi Hazánk agymenés adagunkból sose szenvedünk hiányt."

Valakiknek képviselnie és kimondania is kell a hazafias eszméket és gondolatokat, ha már ti túl hitványak vagytok hozzá, mert különben nem fog egyről a kettőre jutni ez az ország.

"Ti még Putyin mögé is beállnátok, ha nektek ígérné Kárpátalját."

Én nem állnék be senki mögé, Kárpátaljánkat meg ne csak ígérgesse senki, hanem konkrétan csatolják vissza a magyar anyaországhoz. Semmi keresnivalója az ukrán gazdasági és kulturális elnyomásban, nyomorban.

jan. 19. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!