Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják, hogy a "transzn...

Miért mondják, hogy a "transzneműség" normális?

Figyelt kérdés
Le kell vágatnod magadból részeket, abból pedig másikat gyúrnak neked... ez normális? Ilyen még tényleg a természetben sincs, pedig ott van kannibalizmus, gyerekgyilkosság, vérfertőzés, pedofília.

2022. jan. 5. 14:27
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/147 A kérdező kommentje:

78: én meg azt szeretem, amikor az LMBT lobbi direkt félremagyarázza Jézus Krisztus szavait.

Az, hogy szeresd (tiszteletről nincs szó!) felebarátaidat annyit jelent, hogy az alap hozzáállás minden emberhez az legyen, hogy barátsággal, szeretettel, befogadással álljunk hozzájuk.

Ez azonban a legkevésbé sem jelenti azt, hogy a bűnt is tolerálni kell - nem a bűnt kell ugyanis szeretni, hanem magát az embert.

Ezért forfulunk szeretettel a melegek felé, és próbálunk segítő kezet nyújtani nekik a gyógyulásban.

2022. jan. 6. 04:01
 82/147 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, már bebizonyították többen és többen bocsánatot kértek olyan melegeket átnevelni akaró sarlátonok közül, és elmondták, hogy ez sarlatánság és hatástalannak bizonyult ez a fajta reparatív terápia....

plusz olyan áldozatok is jelezték, hogy bár nővel élnek együtt, de mégis azóta is szexelnek férfiakkal... szóval akkor kigyógyultak a melegségből? Nem....

2022. jan. 6. 04:31
 83/147 harminezer oxigén ***** válasza:
84%

Szia kérdező!

Rég láttalak itt, vagy csak nem vettelek észre. Párszor már itt összefutottunk.

Nem is megyek bele a vitába veled.

Csak annyit kérdeznék tőled, hogy te ezt főállásban csinálod vagy csak fizu kiegészítésként? Mindig amikor erősödik a kormány meleg- transz ellenes kampánya, kezdenek megszaporodni az ilyen tematikájú "cikkek" a kormányközeli médiában, te feltűnsz itt és hetente legalább fél tucat ilyen kérdést írsz ki. Ugyan azzal a retorikával, a válaszaidban ugyan azokkal a betanult szöveggel. Egyébként kaptok hozzá szövegkönyvet vagy a főni rátok bízza ezt?

Üdv

Niki

2022. jan. 6. 05:44
 84/147 A kérdező kommentje:
83 - Nem hiszem, hogy találkoztunk, én nem járok oda, ahová te szoktál. Az "érvelést" köszi, természetesen mindenki fizetett fideszbérenc, aki felszólal a csodálatos LMBT lobbi ellen. Esetleg ha sikerült leállnod a konteókkal hozhatsz fel érveket is.
2022. jan. 6. 05:54
 85/147 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Niki,

Én is hasonlóan gondolkodok veled kérdezővel kapcsolatban, sajnos sokszor észrevettem, hogy lásd pl 2015-ös menekült válság idején is, mikor elővette őket egyfajta fekete bárányként a kormány, hogy akkor is szépen bemagolták az emberek a kormánypropagandát. Ha akkoriban próbáltam ellenvéleményt nyílvánitani, rögtön le lettem hurrogva, most ugyanezt látom.

Egyébként szociológia szakos hallgatóként, voltak szociálpszichológiával kapcsolatos tantárgyaim, ahol ezen diktatúráknak a társadalom lélektanra gyakorolt hatásaival foglalkoztunk, plusz olvasom a diktatúrák kommunikációját, nagyjából megegegyezik azzal, amit a kormány is produkál, sajnos ugyanez van Lengyelországban is, az ottani kormányzat ezt csinálja.

Umberto Eco olasz származású filozófus véleményével is egybecseng ez amit én állítok: [link]

2022. jan. 6. 06:01
 86/147 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként kérdező, miért nem foglalkozol azzal, hogy Orbán a hárompilléres nyugdíjból kettőt csinált és hogy azóta se teljesítette az egyéni állami nyugdíj alapokkal kapcsolatos ígéretét vagy hogy mondjuk a Kishantosi biogazdaságot másnak adta oda a földmutyinál, akik azonnal műtrágyázták a földeket?
2022. jan. 6. 06:05
 87/147 anonim ***** válasza:
81%

Érdekes, a fideszesek mindig azzal foglalkoznak, amit a propaganda eléjük dob.

Itt pl mióta kitalálták hogy az lghdtv ellenség, naponta 10 ilyen kérdés van.

Előtte meg azt se tudták hogy létezik.

Ingyen vagy ennyire buta kérdező? Szánalmas.

Csak azt mondod vissza amit a fidesz megírt neked.

2022. jan. 6. 10:49
 88/147 anonim ***** válasza:
86%
Pontosan, mindenki nézzen bele a SAJÁT életébe és nézze meg, azzal mi a baja. Ne másokat piszkáljon. Sajnos nagyon sok ember van (nem csak Magyarországon persze), akik élvezik, hogy mások életén csámcsogjanak (különben nem is lennének celebek akkor) vagy ami rosszabb, mások életébe beleavatkozzanak. Az igazán boldog ember nem figyel a negatív emberekre és éli az életét. Ez az ey életünk van. Ha egyeseknek ez kell a boldogsághoz, mert van rá lehetőség, akkor miért ne.
2022. jan. 6. 11:13
 89/147 anonim ***** válasza:
77%
kérdező, nem mindenki fidszbérenc, de vannak itt dögivel, akik azok
2022. jan. 6. 12:03
 90/147 anonim ***** válasza:
28%
Én nem vagyok fideszes, de zavar az LMBTQ ténykedése.
2022. jan. 6. 13:29
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!