Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják, hogy a "transzn...

Miért mondják, hogy a "transzneműség" normális?

Figyelt kérdés
Le kell vágatnod magadból részeket, abból pedig másikat gyúrnak neked... ez normális? Ilyen még tényleg a természetben sincs, pedig ott van kannibalizmus, gyerekgyilkosság, vérfertőzés, pedofília.

2022. jan. 5. 14:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/147 anonim ***** válasza:
23%
#60: Erről beszélek. Amikor megegyezhetnénk abban, hogy toleráljuk a transzneműséget, de nem akarjuk, hogy alapvető, működő dolgokat megváltoztassanak az ő kedvükért, akkor jön az, hogy "de, mért ne lehetne"? Fel kéne végre fogni, ha toleranciát akartok, akkor van egy határ, ameddig el lehet menni, ha viszont minden határon túl akartok lépni, akkor ne csodálkozzatok, ha nem lesz veletek toleráns a többség.
2022. jan. 5. 17:46
 62/147 anonim ***** válasza:
0%
Ez így nem teljesen igaz, ahogy a kérdező állítja. Nem csak azokat nevezzük transzneműeknek, akik átműttetik magukat, hanem azokat is, akik férfiként női ruházatot visel rendszeresen, akár közösségben is. A legtöbb ember azért adja a fejét a születési nemének megváltoztatására, mert máskülönben atrocitás éri őket, pedig a legtöbb transzneműek nagyobbik része a születési nemével ellentétes nemű emberrel tudja a nemi életet elképzelni, ha viszont a születési nemének megváltoztatására adja a fejét, akkor egész életében szingli lesz, mert az un. heteroszexuális nőknél esélye sem lesz, míg férfivel pedig ő nem tudja a nemi életet elképzelni. De ezt sokan nem értik meg.
2022. jan. 5. 17:55
 63/147 anonim ***** válasza:
88%

Én nem vagyok transznemű,de totál alaptalannak tartom azt a félelmet,hogy egy transznemű fog zaklatni valakit.

Ez teljesen abszud,általában pont,hogy az ilyen embereket szokták zaklatni,nem pedig fordítva.

Aki pedig transznemű,azon nem is látod,hogy mondjuk férfi volt.

Egy heteroszexuális férfi pedig nem fogja magát transzneműnek mondani,azért,hogy a wc-be menjen be kukkolni másokat.

Mert a félelem inkább ebből ered,és itt ki is jön,hogy nem a transzneűektől félnek,hanem a heteroszexuális,zaklató férfiaktól.

Mindig azt kell büntetni,aki a bűnt elköveti.Nem pedig mondjuk az áldozatot.

Ha valaki zaklat,akkor a zaklatót büntetjük,nem pedig másokat.

Egyébként azonos nemű is zaklathat a wc-ben.

A piszoárt azért hoztam fel,mert szerintem a wc-zés egy intim dolog,amit nem másik mellett állva kellene csinálni.

Mondjuk nem hinném,hogy a férfiak nagyon tiltakoznának ellene,ha zárt,fülkés wc-ben végezhetnék el a dolgukat.

Meg akarunk változtatni dolgokat?

A világban minden változik,és miért ne változhatna valami?

Honnan tudod,hogy ez sokaknak jó?

Én pl sok férfitől hallottam már,hogy a fülkébe megy,mert nem szeret piszoárban elintézni.

2022. jan. 5. 17:57
 64/147 anonim ***** válasza:
87%
Én is sok esetben pl meleg férfiként inkább zárt fülkében wc-zek... ritkán pisiliek piszoárban..
2022. jan. 5. 18:00
 65/147 anonim ***** válasza:
13%
#62: Tulajdonképpen mit szeretnél? Hogy a többségi társadalom tagjai, egy férfi mondjuk gondolkodjon úgy, hogy egy nőként öltöző férfivel is együttélhet? Magyarul meg akarod mondani, hogy érezzenek, hogy gondoljanak a heteroszexuálisak?
2022. jan. 5. 18:11
 66/147 anonim ***** válasza:
10%
#63: Volt egy eset, amikor férfiak magukat transznőnek nevezték, és börtönbe kerülve teherbe ejtették a nőket. Valamelyik kérdésnél itt már belinkelt valaki egy olyan kutatást is, ami bizonyította, hogy transznők, ha bemennek a női vécébe, jelentősen megemelkedik a zaklatások száma. Vagyis ezzel remekül vissza tud élni egy csomó perverz alak, ezért sem szabad hagyni, hogy férfiak, akik nőnek hiszik magukat, bemehessenek a női mosdóba. Egyébként pedig biztos vagyok benne, hogy nők sem éreznék magukat jól, ha random férfiak hímvesszőjével kellene összefutniuk a női vécében, kislányokra pedig egyenesen traumatizáló hatású is lehet. Nem véletlenül lettek kitalálva a vécék külön nemek számára. Úgyhogy ne akarjátok ezt megváltoztatni, csak azért, mert valakik más neműnek hiszik magukat, mint amilyenek. A nőknek, kislányoknak is vannak jogaik, és nekik nem lenne jó, ha ilyen emberek mennének be a vécébe.
2022. jan. 5. 18:14
 67/147 A kérdező kommentje:

"Egy skizofrén is lehet ön és közveszélyes és közvetlen pl családi környezete számára is gondokat okozha, nem tud az állapota vagy tünetei miatt beilleszkedni egyetemre, munkahelyre, emiatt szociális segélyen vagy rokkantsági ellátásban fog tengődni. Ezzel szemben egy transznemű nő vagy férfi, ha békén hagynak és hagyják a választott nemével beilleszkedni, az nincs kihatással semmire"

Ennyi erővel egy autista is egészséges, hiszen csak hagyni kell, hogy a saját kis világát élje. Közülük viszont senki nem lesz öngyilkos, ellentétben a transzokkal, akik közt még meg is ugrik az öngyilkosságok aránya a nemváltás után, ami pedig szerinted meg kelle oldja őket...

"Aki mások szexualitását akarja megváltoztatni,az mentálisan beteg,erőszakos,nárcisztikus személy.

Remélem a világon a jövőben minden ilyet betiltanak,sőt büntetni is fogják."

Igen, ezt hívják fasiszmusnak.

2022. jan. 5. 18:16
 68/147 anonim ***** válasza:
94%

Tudod, hogy ez sok esetben megtörténik egyébként? Szemben a heteroszexuálisokkal vagyis egy részükkel szemben, nekem eszemben sincs senkinek az érzéseit és gondolatait bármire rávezetni, csak rámutatok néhány tényre, szemben a homofóbokkal, akik valós magyarázatot soha nem tudnak arra adni, hogy mi is a bajuk a melegekkel.

2022. jan. 5. 18:16
 69/147 A kérdező kommentje:
Azért örülök, hogy a szavazáson a normalitás győzött. Remélem, megerősítjük ezt a népszavazson is. Nem kérünk a karlengető debilekből.
2022. jan. 5. 18:18
 70/147 anonim ***** válasza:
88%

Ennek többek között azaz oka, hogy egyes transzneműek a születési neműkkel nincsenek kibékülve, míg a műtétet követően pedig a hozzá addig közelállók elutasítása, megbélyegzése miatt van.

2022. jan. 5. 18:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!