Miért mondják, hogy a "transzneműség" normális?
Én nem vagyok transznemű,de totál alaptalannak tartom azt a félelmet,hogy egy transznemű fog zaklatni valakit.
Ez teljesen abszud,általában pont,hogy az ilyen embereket szokták zaklatni,nem pedig fordítva.
Aki pedig transznemű,azon nem is látod,hogy mondjuk férfi volt.
Egy heteroszexuális férfi pedig nem fogja magát transzneműnek mondani,azért,hogy a wc-be menjen be kukkolni másokat.
Mert a félelem inkább ebből ered,és itt ki is jön,hogy nem a transzneűektől félnek,hanem a heteroszexuális,zaklató férfiaktól.
Mindig azt kell büntetni,aki a bűnt elköveti.Nem pedig mondjuk az áldozatot.
Ha valaki zaklat,akkor a zaklatót büntetjük,nem pedig másokat.
Egyébként azonos nemű is zaklathat a wc-ben.
A piszoárt azért hoztam fel,mert szerintem a wc-zés egy intim dolog,amit nem másik mellett állva kellene csinálni.
Mondjuk nem hinném,hogy a férfiak nagyon tiltakoznának ellene,ha zárt,fülkés wc-ben végezhetnék el a dolgukat.
Meg akarunk változtatni dolgokat?
A világban minden változik,és miért ne változhatna valami?
Honnan tudod,hogy ez sokaknak jó?
Én pl sok férfitől hallottam már,hogy a fülkébe megy,mert nem szeret piszoárban elintézni.
"Egy skizofrén is lehet ön és közveszélyes és közvetlen pl családi környezete számára is gondokat okozha, nem tud az állapota vagy tünetei miatt beilleszkedni egyetemre, munkahelyre, emiatt szociális segélyen vagy rokkantsági ellátásban fog tengődni. Ezzel szemben egy transznemű nő vagy férfi, ha békén hagynak és hagyják a választott nemével beilleszkedni, az nincs kihatással semmire"
Ennyi erővel egy autista is egészséges, hiszen csak hagyni kell, hogy a saját kis világát élje. Közülük viszont senki nem lesz öngyilkos, ellentétben a transzokkal, akik közt még meg is ugrik az öngyilkosságok aránya a nemváltás után, ami pedig szerinted meg kelle oldja őket...
"Aki mások szexualitását akarja megváltoztatni,az mentálisan beteg,erőszakos,nárcisztikus személy.
Remélem a világon a jövőben minden ilyet betiltanak,sőt büntetni is fogják."
Igen, ezt hívják fasiszmusnak.
Tudod, hogy ez sok esetben megtörténik egyébként? Szemben a heteroszexuálisokkal vagyis egy részükkel szemben, nekem eszemben sincs senkinek az érzéseit és gondolatait bármire rávezetni, csak rámutatok néhány tényre, szemben a homofóbokkal, akik valós magyarázatot soha nem tudnak arra adni, hogy mi is a bajuk a melegekkel.
Ennek többek között azaz oka, hogy egyes transzneműek a születési neműkkel nincsenek kibékülve, míg a műtétet követően pedig a hozzá addig közelállók elutasítása, megbélyegzése miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!