Miért mondják, hogy a "transzneműség" normális?
Elmondom mi a baj pár incel heteroszexuálisnak azzal, ha egy transznemű átműtené magát, vagy ha szomszédban lakó pityu-lali páros összeházasodhatna polgári házasság keretében, akkor azt gondolnák, hogy ha találnak ilyen felfogással egy nőt, hogy akkor kevésbé lesz finomabb a leves, esetleges impotenciájukat is ez okozza majd, vagy emiatt lesz kevésbé dúsabb a fű a kertjükben...
2022. jan. 5. 18:21
72/147 A kérdező kommentje:
68: én adok magyarázatot neked, hogy mi bajunk a melegekkel.
Az, hogy meggyalázzátok az Isten, haza és család fogalmát. Azt, hogy át akarjátok definiálni a férfi és nő fogalmakat, kitalálni mellé végtelen számú baromságot, feje tetejére állítani mindent, ami eddig normális volt. Az, hogy a degenerált, közveszélyes gondolkodásotokat megpróbáljátok tudományként beállítani, kamu kutatásokra meg orvosokra hivatkozva. Az, hogy kiskorúakat akartok hormonkezelni. Az, hogy meleg Mikulást meg transznemű SzűzMáriát gyártotok, magyarul semmit nem tiszteltek, ami másnak fontos, ellenben ti elvárjátok... Az, hogy mocskos képmutató banda vagytok, és jobb, ha beletörődsz, hogy Magyarország nem kér a debil propagandátokból.
"Egy heteroszexuális férfi pedig nem fogja magát transzneműnek mondani,azért,hogy a wc-be menjen be kukkolni másokat."
De lehet. Miért ne? Egy kukkolót majd pont egyetlen hazugság fog visszatartani...?
",hogy nem a transzneűektől félnek,hanem a heteroszexuális,zaklató férfiaktól."
Szerintem maradjunk annyiban, hogy a zaklatóktól.
2022. jan. 5. 18:50
Azért linkelem be kérdező, meg írom le az életutamat, hogy felfogd, hogy teljesen átlagos családba születnek bele az LMBTQI emberek és nem kéne még egy törvényi tiltással elzárni az információkat a fiatal 18 év alatti LMBTQI emberek előtt az információkat, és nem kéne úgy beállítani, hogy ezt majd kinövöd, én 30 éves vagyok és nem nőttem ki a vágyaimat, hanem együtt élek a melegséggemel, mert rájöttem, hogy nem bennem volt a hiba, és nem a szüleimbe, egyszerűen így születtem....
2022. jan. 5. 19:07
Te beszélsz hülyeséget és te teszed fel az ostoba úszító kérdéseidet, mert csüngsz a kormány emlőin és magadba szívod a migráns és LMBTQI ellenes propagandát, ahelyett, hogy hallgatnál az itt kommentelő melegekkel barátkozó heterószexuálisokra is, akik kiállnak mellettünk....
2022. jan. 5. 19:15
76/147 A kérdező kommentje:
77 majd nem állnak ki ha tudatosul bennük, hogy te pl. kiskorúakat hormonkezelnél és vonnád meg a szülő jogát, ha ellenzi... ezt már kifejtetted egy párszor. Nagyon nem vagytok ti olyan ártatlan báránykák, csak ezt a barátkozó heterók egyelőre nem mérték fel.
Én szerinted 30 évesen, vagyis inkább 27 éves koromig szórtak a hormon blokkoló tablettákat és hormon injekciókat vagy tapaszokat és krémeket kamaszoknak Debrecenbe, mikor ott voltam ilyen LMBTQI aktivista? Tudod mit csináltam? Közösségépítő programokat: Biliárd és bowling délutánokat, társasjáték esteket, pikniket a békás-tóra, filmvetítéséket három helyre, könyvbemutatókat.. soroljam? ja és HIV/AIDS vonalon is önkénteskedtem, pl leteszteltem embereket HIV-re és szifiliszre, meg esetleg fiatal LMBTQI embereknek segítettem önelfogadásra nevelni őket szóban, lelki értelelemben...
2022. jan. 5. 19:43
Azt utálom legjobban, amikor a hozzád hasonlóak Istennel jönnek. Éppen a Bibliában szerepel a következő: "Szeresd, tiszteld fele barátaidat" érdekes módon, amikor a hozzád hasonlóak gyűlölettel beszélnek az LMBT emberekről, akkor ugyanúgy vagy még inkább a vallást gyalázzák.
Bár nem akarok újból belemenni, de homoszexuálisként magam is a Fideszre szavazok, mégpedig abból az egyszerű okból, mert legalább ebben a témában megpróbálnak konzekvensek maradni, s még mindig jobb, mint a Mi Hazánk...
2022. jan. 5. 20:04
Kedves Szabó. T. Gábor jobbak a mi hazánknál Copy Spacel másolják le az ottani lengyel, orosz kormánynak LMBTQI-propaganda ellenes törvényeket és LMBTQI emberek ellen úszító propagandáját... és a Mi Hazánk a FIDESZ fiókpártja...
2022. jan. 5. 20:08
Szerintem itt már eléggé jól ki lett fejtve, hogy az LMBTQ mennyire bele akar szólni mások életébe, míg cserébe ők ezt nem fogadják el. Sajnos, amikor ez kiderül, sosem válaszolnak rá, elengedik az érveket a fülük mellett.
2022. jan. 5. 20:27
Kapcsolódó kérdések: