Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják, hogy a "transzn...

Miért mondják, hogy a "transzneműség" normális?

Figyelt kérdés
Le kell vágatnod magadból részeket, abból pedig másikat gyúrnak neked... ez normális? Ilyen még tényleg a természetben sincs, pedig ott van kannibalizmus, gyerekgyilkosság, vérfertőzés, pedofília.

2022. jan. 5. 14:27
 121/147 anonim ***** válasza:
84%

#120: nekem elég, hogy a világ fejlettebb országaiban hogyan látják. Nálam nem számít, hogy mondjuk Kazahsztánban, Oroszországban és Törökországban miként vélekednek. Amíg Magyarországról van szó és nem valami banánköztársaságról, addig az átlagember is jobban megbízik a tudományban. Egy ugandai nyomorban könnyebb üldözni és ellenségképnek felrajzolni egy LMBTQ embert. Jól mondták az erdélyi magyarok, nekik nincs szükségük arra, hogy hozzájuk exportálja Orbán ezt az álságos "kultúrát".

Az LMBTQ lobbi az orbáni "kultúrában" létezik, csak a fejekben létezik. Ami van, az egy mozgalom, ami szeretné elérni, hogy az LMBTQ embereknek is egyenlő jogaik legyenek. Ha akarod, hívd lobbinak.

2022. febr. 3. 23:23
 122/147 anonim ***** válasza:
78%

Nézd még 50-es években végeztek kisérletet arra nézve, hogy teljesen átlagos és mentálisan épp melegek által kitöltött teszteket vetetettek össze hasonló heteroszexuálisokkkal, majd a kutatást végző pszichológus és pszichiáternő ezt megmutatta, hogy látják, nincs különbség a kettő között és ez akkoriban volt, mikor mondjuk kamaszokat a szülők elvitték lobotómiára vagy elektrosokkra, várva, hogy nem lesz meleg a gyermekük, vagyis a nő igazán az állással játszott.. de bebizonyította...hogy önmagában ha egy meleget békén hagynak, és elfogadnak, akkor kiegyensúlyozott élete lehet és megtalálhatja a párját akivel leé lheti az életét...

Egyébként miért fontos neked bebizonyítani azt, hogy az egész mögött egy lobbi áll? Olvastál valaha pszichológusi szakkönyveket? Én szabadidőmben bele olvasgatok ilyeneket, de nem hiszem, hogy 5. szakként bevállalnám ezt a dolgot, bár a legújabb pszichológiai könyvek se tekintik betegségnek.

Nádasdy Ádám mesélte aki az egyik leghíresebb nyugdíjas angol nyelvészprofesszor, hogy már túl volt a feleségével való válásán, 2 gyermeke született abból, és ott vacilált, hogy a pszichológus férfi élettársát válassza, akivel talán 20 évig együtt élt együtt vagy pedig a nejéhez menjen vissza. Egy idősebb pszichiáterhez ment el, akitől azt kérte, hogy hipnotizálja és erre lebeszélte a pszichológusa, hogy nem fogja ezt megtenni vele és hogy kezdje el élni a meleg életét... és ezt a 70-es évek végén mondta egy vasfüggöny mögötti komcsi országban...

2022. febr. 4. 00:39
 123/147 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként tényleg ha betegségnek minősíteni a tudománnyal szembe menve a melegséget, akkor én kérhetnék úgy nyugdíjas koromig mondjuk elő rokkantságit, és mondjuk most vagyok most vagyok 30 és úgy ellennék... nem dolgoznék, nem hasznosítanám meg, nem termelnék, talán vennék egy porfészekben egy házat, biokertészkednék, állatokat tartanék, azt eladnám, magam ura lennék és senki se b-zizna le... de csodás lenne...
2022. febr. 4. 00:51
 124/147 anonim ***** válasza:
74%
Személyes élményeimben úgy tapasztaltam, hogy azok szokták lenézően betegnek tekinteni a melegeket és a transzneműeket, akik frusztráltak a saját mindennapi életükben tapasztalt nehézségektől, ahol ez a könnyen legyőzhető fantom ellenség egyfajta megkönnyebbülést jelenthet. De lehet tévedek, végülis nem végeztem ezzel kapcsolatos tanulmányokat.
2022. febr. 4. 01:23
 125/147 anonim ***** válasza:
75%
Én is így látom... tudod én elégedett vagyok eddig életemmel, habár a COVID-járvány miatt 4. éve csinálom az egyetemi mesterképzést, de látod, én elégedett vagyok az életemmel, idén befejezem, aztán még 1 évet kint maradok külföldön, elkezdem karrieremet építeni, világot látok és boldog leszek... de így is azt mondom, hogy melegként, aktivizmusom során, amit vidéken folytatattam annyi sok jó embert megismertem... rosszakat is, de több pozitív dologból táplálkozom inkább....
2022. febr. 4. 01:38
 126/147 anonim ***** válasza:
100%

Akik a kérdés szempontjából teljesen irreleváns módon behozták témának a melegséget, miért tették?

A kérdésben nem róluk van szó, hanem a transzokról. A melegekkel a legtöbb embernek semmi baja nincsen.

2022. febr. 5. 15:28
 127/147 anonim ***** válasza:
62%

Talán azért, mert a mostani politikai propaganda egységesen lép fel ellenük, így a mesterségesen gerjesztett gyűlölködés majdnem egyformán érinti őket.

A kérdéssel kapcsolatban is releváns a melegek megítélése, nemrég még betegeknek titulálták őket, nem normálisaknak.

2022. febr. 5. 18:48
 128/147 anonim válasza:
17%
A transzneműség egy betegség.
2022. márc. 31. 00:49
 129/147 anonim ***** válasza:
75%
Már nem kedves utolsó... leszedték a betegségek listájáról és pampoghatsz, hogy politikai nyomásra szedték le, annó a hisztériát is betegségnek tartották és azóta is azt is leszedték, sőt a gyermekágyi lázért a női testben lévő miazmákat okolták... de aztán rájöttek, hogy a boncolást végző orvosok viszik át szülésnél segítésnél a nem steril kezükkel... szóval a tudomány fejlődik..
2022. márc. 31. 13:05
 130/147 anonim válasza:
11%
Nézz szét a transzok közt , ordít róluk hogy betegek fejben kezeltetni kellene az összeset mert aki azt mondja ez normális azzal sincs minden rendben.
2022. márc. 31. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!