Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják, hogy a "transzn...

Miért mondják, hogy a "transzneműség" normális?

Figyelt kérdés
Le kell vágatnod magadból részeket, abból pedig másikat gyúrnak neked... ez normális? Ilyen még tényleg a természetben sincs, pedig ott van kannibalizmus, gyerekgyilkosság, vérfertőzés, pedofília.

2022. jan. 5. 14:27
 131/147 anonim ***** válasza:
61%
Ő mégis vannak akik kiemelkedően intelligensek, nem egy a személyes ismertségi köreimben vannak és felelősségteljes munkájukat végzik... de ha ennyire nem kell az adóforintjaik, akkor húzzál el innen...
2022. márc. 31. 14:00
 132/147 anonim válasza:
58%
Nem
2022. márc. 31. 14:17
 133/147 anonim ***** válasza:
82%
#130: Nézz szét a transzfóbok közt. Ordít róluk hogy valamilyen szinten betegek, fejben kezeltetni kellene egy részüket, mert aki azt mondja a gyűlölködés ilyen zsigeri szinten normális, azzal sincs minden rendben.
2022. márc. 31. 16:10
 134/147 anonim válasza:
49%
Szép megfogalmazás de legalább nem akarom szétvagdaltatni a testem hogy egy torz valami váljon belőlem.
2022. márc. 31. 16:36
 135/147 anonim ***** válasza:
17%
Nem normális. Ahogy a libsiség sem az.
2023. ápr. 7. 18:59
 136/147 anonim ***** válasza:
55%
135-ös: bocs, de valószínűleg fogalmad sincs arról, mi is az a "libsiség". Már eleve, aki ilyen szóval jön elő, az magában rejti, hogy ő maga hova is tartozik. A liberalizmus nem az "LMBTQ-propaganda". liberalizmus az, hogy élsz és élni hagysz másokat. De mivel te valószínűleg konzervatív vagy, te örülsz annak, hogy korlátok közé vagy szorítva... Én is "konzi" voltam, aztán 12 év alatt liberális lettem. És tudod mit, élek. Boldogan. Szabadabban. Amíg nem tudod, mi az a szabadság, nem vágysz utána...
2023. ápr. 11. 10:33
 137/147 anonim ***** válasza:
0%

Korlátok közé vagyok szorítva, mert ,, konzi,, vagyok?

A szabadság nem azt jelenti, hogy a Pride-ra jársz, megsúgom.

Ha utóbbi tényleg így lenne, és a libsi LMBTQ tagok csak élnének, és élveznék az életet, akkor nem sértődnének meg, ha valaki leb*zizza őket, vagy ha megmondja valaki, hogy a tisztesség kereszténység tiltja.

Ja és egyébként kb az összes humort kiöltétek a politikailag korrektségetekkel mindenhonnan, szóval ne gyere nekem azzal, hogy ti olyan szabadok vagytok..

2023. ápr. 12. 06:43
 138/147 anonim ***** válasza:

#137 [link]

"Olyan <személy, csoport>, aki, amely a régi rend fenntartásához ragaszkodik, az újításokkal, a haladással szembehelyezkedik; maradi"

"Régi divathoz, szokásokhoz, elvekhez, életformához ragaszkodó" "<személy>; ósdi. Konzervatív öregúr."

"Konzervatív személyre jellemző <magatartás, megnyilatkozás>. Konzervatív elvek, világnézet. Öreges, túlzottan kozervatív álláspontja volt mindenről."

Igen, hát saját bevallásosod szerint egy maradi felfogású ember vagy, aki nem volt képes haladni a korral. Definíció szerint korlátozott vagy. Nincs okyan, hogy fejlett konzervatív. Nem fér meg a szabadság szó sem a konzervativizmussal.

A nők szavazati joga, a nők joga a váláshoz, a rabszolgaság eltörlése, csak hogy példákat is mondjak, mind a hozzád hasonló dagadó keblű konzervatívok ellenében értük el.

Azt képzeled, hogy csak konzervatív keresztények léteznek, olyanok, mint te, akik kisebbségben élő magyarokat (melegeket,transzneműeket,stb) igyekeztek napi szinten gyűlölni.

Büszkén ócsároltok másokat, de hisztiztek és áldozati pózba fagytok, amikor valaki nem tagozódik be hozzátok, hanem megmutatja milyen az igazi színetek. Ennyit egyszerre a Bayer Zsoltitokról és az utált PC-ről is.

A legjobb ellenszer a konzervatív, laposföldes, őskeresztény vaskalapos gondolkodás ellen: a tanulás, a tájékozódás, ismeretek szerzése, kimozdulni otthonról, a pici buborékodból.

2023. ápr. 12. 08:04
 139/147 anonim ***** válasza:
75%

137-es: "A szabadság nem azt jelenti, hogy a Pride-ra jársz, megsúgom." - Megmondom, soha az életben nem voltam még a Pride-felvonuláson... Nektek van beakadva, hogy minden "libsi" az csak LMBTQ-simogató lehet és mást sem csinálunk... A szabadság az, hogy nem szorongsz, nem félsz, úgy élsz, ahogy szeretnél és nem ártassz vele senkinek. És ezen van a hangsúly, nem ártok az életemmel senkinek. Nem élek hazugságban, az vagyok, aki, és vállalom. Nem vagyok kétszínű, képmutató, köpönyegforgató.

(és hozzáteszem, az előző kommentet (138) nem én írtam, de írhattam volna én is...)

2023. ápr. 12. 09:17
 140/147 anonim ***** válasza:
0%

138. Igen, csakhogy a nők váláshoz való joga, vagy szavazati joga, illetve a rabszolgaság eltörlése tényleg egy fontos cél volt. Az, hogy a gyerek 12 évesen már 3x nemet válthasson, az viszont elítélendő.

Azt ugye ti sem gondoltátok komolyan, hogy hagyni fogjuk, hogy tönkretegyétek a 2000 éve fennálló család, és gyereknevelés képét, csak mert unalmatokban már nincs mit csinálni..

2023. ápr. 12. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!