Akik szerint a 2002-2010-es MSZP korszak jobb volt, mint mostani 11 éves Orbán korszak, azok miben látják azt jobbnak?
Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, a válasz valóban érdekel, hogy egyesek szerint miért, miben volt jobb a 8 év MSZP, mint a mostani Fidesz?2021. dec. 29. 17:15
81/84 anonim válasza:
"És ki hatalmazta fel ezzel a fideszt?"
Mármint mivel hatalmazta fel?
82/84 anonim válasza:
#80-nak:
Itt érted el a tipikus fideszes szintet, amikor nem az a lényeg hogy mik történtek, hanem az, hogy abból mit lehet bizonyítani?
Befejeztem.
83/84 anonim válasza:
Tehát Fideszes szint az, hogy valamiféle számszerűsített alátámasztást várnék arra, hogy mekkora bevételkieséstől estek el az önkormányzatok?
Nagyon jól hangzik az, amikor Karácsony elsírja magát, hogy megvonták az XY adót, de ez konkrétan mekkora bevétel kiesés? 10%, 1%, vagy 0,1%?
"Befejeztem."
Még nem. Válasz nélkül hagytad a #77-es kommentet.
84/84 anonim válasza:
# 83 köszönöm, épp jelezni akartam.ahogy olvasom, emberünk valahogy már másodszor megy el, ha konkrétumokra kerül a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!