Akik szerint a 2002-2010-es MSZP korszak jobb volt, mint mostani 11 éves Orbán korszak, azok miben látják azt jobbnak?
"Azok a régi szép idők! Milyen jó is volt a közhangulat főleg 2006-ot követően! Visszasírom."
Persze, hiszen 2006 előtt ugyebár élet sem volt. Onnan számoljuk az időt. Nem voltak 90es évek sem...
"Te tényleg nem veszed észre a kritizálásom közben, hogy te PONTOSAN UGYANAZT teszed, amivel eközben folyamatosan vádolsz?"
Mivel vádoltalak? Mesélj!
Ebből következően mi az az ugyanaz, amit szerinted én csinálok?
Súgok: nem vádollak semmivel. Tettem néhány megállapítást.
#72-nek:
Olyan kritikákat, vagy ha úgy jobban tetszik: megállapításokat fogalmaztál meg velem szemben, amelyek az érveléseink közben rád is érvényesek voltak. Saját magadat is kritizáltad egyben, csak ezt nem vetted észre. Nem erős oldalad az önkritika.
#72-nek:
Fogalmazok egyszerűbben, de nem sértegetési szándékkal:
Bagoly mondja verébnek ..
"A tőled eltérően-t arra akartam érteni, hogy én nem koncentrálom a hibáztatást csak a másik félre, de azt objektíven teszem!"
De a csávó sem csinálta ezt. Úgy írta, hogy a Fidesznek oroszlánrésze van benne. Ez máris kizárja annak lehetőségét, hogy az ellenzékre hárítaná a dolgot, hisz a Fideszt nevezte meg, mint főbűnöst.
"Az ellenzéket bármi okból hibáztatni az eltelt tizenegy év bármiféle történésért, szemtelen terelés, hazugság, a tények figyelmen kívül hagyása."
Ez teljesen hülyeség.
Kormányzati szempontból: bár a Fidesz 2/3-dal kormányoz, de vannak ellenzéki önkormányzatok. Ha Karácsony biciklisávokat fest a fővároson belül, ami dugókat okoz az is Fidesz felelőssége? A kedélyek korbácsolását illetően: mi köze annak ahhoz, hogy ki van kormányon? Az ellenzékiek is jelen vannak a közösségi médiában, nem kevés követővel. Gondolod, hogy a kedélyek korbácsolásában nincs szerepük? Nézem DK-s posztokat, minden második hergelés a Fidesz ellen. És te kijelented, hogy csak a Fidesznek van szerepe ebben?
Idézem miket írtál: "én nem koncentrálom a hibáztatást csak a másik félre", előtte meg "MINDEN felelősség az övék". És ez a közhangulatot illetően hangzott el. Hát pont te tolsz egyöntetően minden hibát egyetlen félre.
Másik példa: Mi van akkor, ha 2020 tavasz tájékán Jani bácsi beszeretné oltatni magát de neki csak keleti vakcinát tud ajánlani a háziorvos, nyugati csak egy héttel később érkezik. Jani bácsi olvasta a DK oldalán, hogy a keleti vakcina rossz, ezért úgy dönt, hogy inkább nem adatja be, sőt még petíciót is indítottak a kínai ellen. Másnap Jani bácsi elkapja a koronavírust, és egy hét múlva meghal. Ebben is csak a kormánynak van felelőssége?
"Olyan kritikákat, vagy ha úgy jobban tetszik: megállapításokat fogalmaztál meg velem szemben, amelyek az érveléseink közben rád is érvényesek voltak. Saját magadat is kritizáltad egyben, csak ezt nem vetted észre. Nem erős oldalad az önkritika."
Nem azt kértem, hogy fogalmazd meg máshogy!
Azt kértem, írd meg, mi volt az!
#75-nek:
És az ellenzéki önkormányzatoknak mi köze volt a kormányzati döntésekhez?
Semmi. Nem is lehetett.
Ami korlátozási lehetőségük pedig volt, azokat a fidesz sorban megnyírbálta. Forrás-megvonással padlóra küldte, a helyi adókkal való játékkal pedig teljesen megbénította őket. Az önkormányzatok már csak névlegesek, a kormány önkényesen rabolja le őket, és önkényesen korlátozza a jogosítványaikat.
#75-nek:
És ki hatalmazta fel ezzel a fideszt?
Ők saját magukat, a kétharmaduk segítségével.
"És az ellenzéki önkormányzatoknak mi köze volt a kormányzati döntésekhez?
Semmi. Nem is lehetett."
Figyelj már, te tudod követni a beszélgetést? Szó nem volt a kormányzati döntésekről. A közhangulatról volt szó. Direkt le is írtam megint a #75-ös kommentben, hogy a közhangulatról volt szó, és erre írtad te, hogy minden felelősség az övék. Erre most a kormányzati döntésekről kezdesz el beszélni...
"Ami korlátozási lehetőségük pedig volt, azokat a fidesz sorban megnyírbálta. Forrás-megvonással padlóra küldte, a helyi adókkal való játékkal pedig teljesen megbénította őket."
Az ellenzék helyében én is ezt mondanám. Van arra bármi konkrétum, hogy hány % bevétel kiestől estek el az ellenzéki önkormányzatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!